Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. האוטו הוא שנת 91 ידני.

שמתי לב שהאוטו שותה לי יותר דלק לאחר הטיפול (איך זה יכול להיות) עוד לא בדקתי כמה הוא אוכל אבל אני מרגיש את זה בתחנות דלק יותר ויותר אני מבקר שם. מה הסיבות לכך ומה עושים כדי שהאוטו יצרוך בערך כמו שהוא צרך?

אגב אני יבדוק כמו הוא צרך וכמה עכשיו הוא צורך ואני יחזור לשתף אותכם .

תודה.

פורסם

אכן יש מקום לבצע מדידה ראויה, דובר כאן על כך רבות. (למיטב זכרוני בכל אופן)

האם שהכנסת את הרכב לטיפול, בקשת/הערת שהרכב רועד, או צריך כיוון או משהו?

אולי "שיחקו" עם בורג הכיוון CO כדי שהמנוע יעבוד יותר עגול , ובעצם ביצעו העשרת תערובת, מה שיביא לצריכת דלק מיותרת, זאת מעבר לזיהום אוויר.

חוץ מזה, יש לך את צביקה חבר הפורום מומחה לקרבורטורים, תתיעץ איתו לעניין זה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בחיי... גם השרייד שלי מנוע 1.0 שנת 93' ידנית לאחר טיפול שכלל בין היתר תוסף לדלק "ודבש" לשמן המנוע צורכת הרבה יותר דלק ז"א מ- 1:15 ל- 1:12 וזה מדוייק ליום לפני הטיפול וליום שאחריו . אם יש למישהו רעיון אני בהחלט אשמח לשמוע

פורסם

יש לי רעיון מצויין, חזור למוסך שהשחיל לך תוספי "דבש", ותוספי קסם, שמבטיחים רבות , ותורמים רבות לכיס של המשחיל, וליצירת חור בכיס של המושחל, ובקש ממנו את הקסם שפג לפני שהתחיל, אין תוספי פלא ואין תרופות קסם, מתי תפנימו זאת?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה אני עושה כדאי שהאוטו יצרוך כמו לפני הטיפול? כי דיברתי עם המסוכניק בטלפון והוא אמר שהוא לא עשה כלום חוץ מהחליף חלקים ישנים בחדשים.

פורסם

ניגש למכון קרבורטורים מומלץ ובעל שם בתחומו.

השקעתך תוחזר בחיסכון בדלק משמעותי.

מומלץ בחום לערוך חיפוש בנושא בדיקת תצרוכת דלק לפי קילומטר לליטר, ולא לפי הרגשה, או בדיקת שעון דלק שיורד במהירות, הבדיקה חייבת להיות מדוייקת, וחייבת להתחשב באם הנסיעה עירונית, משולבת, או בין עירוני בלבד, הבדיקה צריכה להתחשב בנסיעה עם מזגן ובלעדיו, במהירות הרכב בכביש פתוח, וברכב שלא יהיה עמוס , בציוד מהפיקניק האחרון, הקיטבג מהמילאים, והעגלת תינוק של השכנה.

בברכה

צביקה

פורסם

שמתי לב שהאוטו שותה לי יותר דלק לאחר הטיפול (איך זה יכול להיות) עוד לא בדקתי כמה הוא אוכל אבל אני מרגיש את זה בתחנות דלק יותר ויותר אני מבקר שם. מה הסיבות לכך ומה עושים כדי שהאוטו יצרוך בערך כמו שהוא צרך?

אני רק קצת הסתבכתי פה, הוא צורך? או שותה? או אוכל?

אולי נסגור על לוגם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם השרשור וכמותו, כמו עם המגנטי מרלי, לחיסכון בדלק, ומזגן לרכב דרך המצית, לא ינעלו,

אני אתחיל לצרוח, מתי יגמר כבר החופש הגדול, והזיות הקיץ.

מה שלחות של 75 אחוז עושה לבן האדם!

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...