Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסט אפ הזה מעולה לנהריה,עם כל פסי ההאטה.

מה שכן אם רוצים תמיד יש מקום לKYB עם קפיצים קשחים.

כי בשביל טנגו צריך שניים...

וזה רק היה בשביל להראות שלא חייב V8 וגם לא אמרקאית אז לא להעלב...

:-)

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
הסט אפ הזה מעולה לנהריה,עם כל פסי ההאטה.

מה שכן אם רוצים תמיד יש מקום לKYB עם קפיצים קשחים.

כי בשביל טנגו צריך שניים...

וזה רק היה בשביל להראות שלא חייב V8 וגם לא אמרקאית אז לא להעלב...

:-)

אני אגיד לך מה ההבדל... שבאמריקאית אתה לא צריך לשפר או לשנות כלום כדי לעשות את הנ"ל... ותראה מה היו צריכים לעשות לוולוו כדי שתסע ככה :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני אגיד לך מה ההבדל... שבאמריקאית אתה לא צריך לשפר או לשנות כלום כדי לעשות את הנ"ל... ותראה מה היו צריכים לעשות לוולוו כדי שתסע ככה :wink:
זאת הGl היא באה ככה מהמפעל.

למרות שאני חושד שהיא לא Gl בגלל הלוח שעונים.

היום גם האמרקאים מיצרים מטרו עם מנוע של סזוקי.

אחח אחח לאן משבר הדלק מוביל אותנו...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
מה עם זה?

רן אני עדיין זוכר שזלזלת...

מעולם לא זילזלתי (בגלוי)...להיפך אני חושב שזה בדיוק הרכב שמגיע לשרי ישראל...

אבל....הרכב הנ"ל, ווולוו בכלל, מעולם לא שווקו כרכב ספורטיבי...נהפוך הוא: המנטרה שלהם היה רכב משפחה בטוח ונוח...האמת, אילו הסטיישן של הוולוו היה מדבר, היית שומע המון סיפורים מעניינים...(חלקם אפילו אמיתיים, והוא (הסטיישן) באמת נוח...)...מתלים רכים, יחסי העברה ארוכים, מבנה אוורודינמי של טנק...ומישקל עודף... לא עשו אותו להכי הכי בשכונה...לזכותו יעמוד (!) מנוע שלא ניגמר(?), יחסי ציבור באדיבות ממשלת ישראל ו.....הרבה פח....

וולוו? בשבילי רק דגמי ה-T בבקשה... ואחת המלאך... לימי שישי-תודה.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ליאור, אז בתמונה של הסימלון שלך....לא ענית לנו עדיין, זו פוטושופ או מציאות?
אמיתי, אמיתי!

אחרי 100 מטר, הוא פותח מבער אחורי וממריא.

כשהוא מגיע לגובה שיוט (כ-33,000 רגל בערך) יוצאת דיילת מהבגאז', מחלקת בוטנים ומוכרת מוצרים פטורים ממכס בעגלת הדיוטי-פרי שלה.

(ועכשיו אתם מבינים למה צריך להיות גיל מינימום לכתיבה בפורום יעוץ ברכישת רכב...:roll: )

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
אמיתי, אמיתי!

כשהוא מגיע לגובה שיוט (כ-33,000 רגל בערך) יוצאת דיילת מהבגאז', מחלקת בוטנים ומוכרת מוצרים פטורים ממכס בעגלת הדיוטי-פרי שלה.

(ועכשיו אתם מבינים למה צריך להיות גיל מינימום לכתיבה בפורום יעוץ ברכישת רכב...:roll: )

ברק...ומי אתה חושב מפגיז עכשיו בלבנון? חיל האויר??? נו באמת...יש סיבה להעדרות בשישי.....ששש

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אמיתי, אמיתי!

אחרי שרואים "אוברול" בטלויזיה, האופוריה משתלטת בייחד עם אנדרנלין, וזה יוצר חלומות\אשליות אלו ואחרות.

• תוכן חדש...