Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ קניה עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות אוטו עד 40K ש"ח קטן, עם מנוע 1.4 ואני לא מצליח להחליט מה לקנות.

עצרתי על 3 דגמים: פולקסווגן פולו, סיאט איביזה, פג'ו 206 שלושתם בין השנים 2000 - 2001

מה אתם ממליצים לי?

הדגשים להחלטה הם: תצרוכת דלק, יוקר הביטוח, הטיפול וחלקי החילוף ואמינות כללית

אני מניח שיש פה אנשים שמתמצאים בדברים האלו הרבה יותר ממני

תודה מראש לעוזרים!

פורסם
הדגשים להחלטה הם: תצרוכת דלק, יוקר הביטוח, הטיפול וחלקי החילוף ואמינות כללית

לפי הדרישות שלך, הייתי מציע לך לחשוב בכיוון של פונטו.

מניסיון על אחת כמובן...

אם אתה ממש נעול על אחת משלושת המכוניות שציינת, אני הייתי הולך על הפולו.

בהצלחה.

פורסם

אני אישית יכול להמליץ לך על פיאט פונטו ספייס שנת 01' אולי 02' אם תמצא מוכר נואש..

אם הרכב טופל כראוי הוא יציג אמינות טובה.. היא חסכונית מאוד בדלק, ביטוח זול, חלקים זולים, לדעתי מהמכונית שציינת היא תיהיה הכי זולה לאחזקה. + יש לה 4 כוכבי בטיחות במבחני ריסוק, מרווחת ביחס למתחרות, די נוחה..

פורסם

שלושתן טובות. אני ממליץ בכל אופן על ה 206. הכי מסוגננת , נוחה וכיפית. מה עוד צריך?

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מכל הבחינות אני ממליץ על הפולו שנת 2001 גיר רגיל

אחלה אוטו חסכוני נראה טוב כמעט לא רואה מוסך לא זכור לי מתיי פעם האחרונה שהייתי במוסך

יש לו יחסית כוח או לפחות תחושה של אוטו חזק בקיצור פולו אחלה של אוטו יענה לך על הדרישות

פורסם
צריך אוטו שזז

במשפחתי יש 206 ידנית 1.4 -עגלה

פלסטיקה שנותנת לך הרגשה של זול

1.4 שזז? זה כבר מושג סובייקטיבי. היחידה שנהגתי עליה ונעה [עפה?] יותר משלושת האחרות הייתה הקליאו 1.4 16V 100.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
1.4 שזז? זה כבר מושג סובייקטיבי. היחידה שנהגתי עליה ונעה [עפה?] יותר משלושת האחרות הייתה הקליאו 1.4 16V 100.
הפולו לא מאכזבת אולי זה בגלל שיש לה גיר רגיל אבל יש לה פתיחה יחסית חזקה
פורסם

תודה על התגובות אנשים

אני לא מבין למה אתם מתווכחים על איזה אוטו מהיר יותר או בטיחותי יותר כי זה לא ממש מעניין אותי

הדגשים היחידים שמעניינים אותי זה חיסכון כספי ואמינות מכנית!

האם הפונטו ספייס באמת יותר טובה בשני התחומים האלה משלושת האחרות שציינתי? כי הבנתי שלספייס יש ביטוח וטיפול יקרים יחסית למכוניות מהסוג הזה...

שוב תודה על העזרה

פורסם

לגבי הביטוח הכי קל שפשוט תתקשר לסוכן הביטוח שלך ושאל על המחירים לכל אחת מהמכוניות שציינת.

דווקא החלקים של VW מאוד יקרים יחסית לפיאט. ודווקא אצלה החלקים זולים יחסית.

פורסם

סקודה פאביה 1.4 ידנית! מהשנתונים שציינת! אחלה אוטו !

מהיר, חסכוני, אמין ואיכות החומרים מעולה! רק צריך למצוא מישהו שמוכן למכור אחת כזאת..

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

מחזק את הדעה לגבי פאביה יש לאבא שלי אותה ומבסוטט עד הגג

לי אישית יש את האיביזה סיגנו שלדעתי היא הכי מהירה מבין המכוניות שהצעתה

אותה אמינות יש לכולם מאותו בית אך לפאביה ולאיביזה יש את הירידת ערך הגדולה ביותר

• תוכן חדש...