Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במה יהיה עדיף להתקין מערכת בפגו 106 או בסיאט איביזה שנים 94 -97 שניהם

אני חייב שיהיה מקום ל6 וחצי אפשרות לבנייה לא הסחפותית השאלה היא באיזה מהרכבים האלה יהיה לי פחות בלאגן

צריך גם מקום בבגאז למגברים וסאב קיקר עם תיבה ענקית 92 ליטר

פורסם

האיביזה בהרבה יותר נוחה להתקנת מערכת

אם אתה רוצה רק 6.5 אז תשכח מ-106 כי שם זה 5.25

מקום בבגאז' לאיביזה יותר מקום לא בהרבה..

פורסם

אני יודע שבפגו זה 5.25 אבל האם זה כזה מסובך להכניס שם 6 וחצי ... האם ע"יי טבעות אני אוכל להכניס שם אותם ?....

לי הייתה מיצובישי לנסר שלא הייה לה הכנה בכלל בדלת לרמקולים רק 4 בדש ואני חתכתי את הפלסטיק וקצת מהברזל ונכנסו יפה הרמקולים לאחר שבחתכתי להם MDF ושמתי לבד עליו זה יהיה אפשרי גם בפגו או שזה סיפור יותר רציני.....

פורסם

גם אם יש לך 4 אינץ' אתה יכול בעזרת MDF לעשות 6.5

וזה לא יעשה לך הרבה בלגן כל עוד יש לך מרווח בין ברזל של הדלת לפלסטיק שמכסה את הדלת

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

שטות גמורה לדעתי, כולם יודעים שאיביזה זה אוטו בעייתי בשנים 94-7 אז למה ?

בגלל שיכנס שם 6 וחצי ?

אתה בסוף תצטער את הטעות הזאת, לך על ה106 ותחשוב איך לשים שם 6 וחצי !

פורסם

בגלל שיכנס שם 6 וחצי ?

בוא תראה לי מי זה כולם? בשם מי אתה מדבר?

כל עוד לא הצדקת את הטענה שלך אל תגיד שאני מדבר שטויות

פורסם

האיביזה מאוד נוחה להתקנה

106 - לא יודע, לא יצא לי להתקין על הדגם הזה שום דבר...

לאיביזה גם צריך להיות תא מטען יותר גדול והיא גם קצת יותר גדולה מה106 - ככל שהרכב יותר גדול גם התנאים האקוסטים בו אמורים להיות יותר טובים. ל106 יש תא מטען פצפון - לא חושב שתוכל להכניס שם תיבה בנפח 96 ליטר - תבדוק את זה - תבדוק את גודל תא המטען של שני הרכבים...

סה"כ שני הרכבים קטנים - אני לא יודע עד כמה זה משמעותי בכלל - קח בחשבון שבלי שימוש באיטום וחומרים מבודדים בשני הרכבים אתה לא תוכל להגיע לתוצאות טובות אם בכלל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בוא תראה לי מי זה כולם? בשם מי אתה מדבר?

כל עוד לא הצדקת את הטענה שלך אל תגיד שאני מדבר שטויות

מתי שמעתה אותי שאמרתי שאתה מדבר שטויות ?

ולא התכוונתי בעייתי מבחינת התקנה, התכוונתי בעייתי במנוע !

ופה בפורום יעוץ לקניית רכב קראתי המון מודעות על האיביזה וכמה שהיא בעייתית.

פורסם

בגלל שיכנס שם 6 וחצי ?

עדיין אתה לא רואה?

ואף אחד פה לא שאל או דיבר על מנוע...

פורסם

שטות גמורה לדעתי לבחור אוטו שפחות עדיף בשביל התקנה קלה יותר וכל הסיבות שהוא התכוון אליהם

מי בכלל דיבר אליך ?!

ועל מנוע אני דיברתי !

פורסם

ב106 ההקנה היא קצת פחות נוחה

הכל צפוף במיוחד ההעברה של הכבלי חשמל. שהתקנתי לחבר אני אכלתי לא מעט מרורים עד שהצלחתי להעביר את הכבל

4G

פרט לזה חוטי לרמקולים מהמגבר זה דיי שטותי

לא רציני בכלל

עובר בקלילות

ומניסיון באיביזה יש יחסית ל106 גן עדן למתקינים

יש הרבה יותר מקום

וקל מאד לעבוד עליה

גם יש פחות פחד מבחינת פלסטיקים שבירים

תעשה לך את החושבים

ובכל מקרה מן ה2 אין לך 6.5 אז אתה חייב טבעות MDF

אני הייתי הולך על האיביזה קל יותר להרכיב

קל יותר לשדרג אפשר להישתולל עם ההתקנות יותר

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
האיביזה מאוד נוחה להתקנה

106 - לא יודע, לא יצא לי להתקין על הדגם הזה שום דבר...

לאיביזה גם צריך להיות תא מטען יותר גדול והיא גם קצת יותר גדולה מה106 - ככל שהרכב יותר גדול גם התנאים האקוסטים בו אמורים להיות יותר טובים. ל106 יש תא מטען פצפון - לא חושב שתוכל להכניס שם תיבה בנפח 96 ליטר - תבדוק את זה - תבדוק את גודל תא המטען של שני הרכבים...

סה"כ שני הרכבים קטנים - אני לא יודע עד כמה זה משמעותי בכלל - קח בחשבון שבלי שימוש באיטום וחומרים מבודדים בשני הרכבים אתה לא תוכל להגיע לתוצאות טובות אם בכלל.

וואו, אחת ההצהרות היותר מרחיקות לכת ששמעתי...אדי, אתה מוכן להסביר את עצמך, כי אני דווקא חושב אחרת..

ואגב, יושבת לי בחניה "דוגמא למהדרין" שסותרת את מה שאתה אומר.

under construction..

• תוכן חדש...