Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

המצלמה היא מסוג Canon Power Shot S2, במצלמה יש כרטיס זיכרון 256 של SD.

צילמתי בה תמונה אחת היום ואז היא רושמת לי (unable to use card),כאילו שאני לא יכול לעבוד איתה.

ניסיתי לחבר את המצלמה למחשבגם שם הכרטיס לא מזוהה.(יש לציין שאני עובבד עםכרטיס זה מספר חודשיים ומעולם לא קרה לי תקלה כזאת), ולעומת זאת הכרטיס המקורי של 16 מ'ב מזוהה.

מישהו אולי יודע מה לעשות?

תודה!

פורסם

נסה לפרמט את הכרטיס דרך המצלמה,אם הדבר אינו אפשרי,בקש מחבר עם קורא כרטיסים שינסה לפרמט אותו דרך המחשב,או אולי חבר עם מצלמה אחרת שינסה את הכרטיס אצלו.

פורסם

את הכרטיסאי אפשר לפרמט דרך המצלמה כי היא לא מזהה אותו.

יש אפשרות לפרמט את הכרטיס דרך מצלמה שעובדתעל זיכרון אחר לדוגמא: CF?

נסה לפרמט את הכרטיס דרך המצלמה,אם הדבר אינו אפשרי,בקש מחבר עם קורא כרטיסים שינסה לפרמט אותו דרך המחשב,או אולי חבר עם מצלמה אחרת שינסה את הכרטיס אצלו.
פורסם

שזה? היכן זה נמצא?

אני לא חושב שיש לו את הכפתור הזה.

בדוק אם הפין של ה-READONLY תקין ובמקום הנכון, נסה אולי לשחק איתו.
פורסם

תחפש בצדדי הכרטיס מין מגרעת עם חתיכך פלסטיק שנראית כמו קצה של ג'אמפר. זה הפין המדובר.

(המצלמה משתמשת ב-SD?)

אם אכן המצלמה משתמשת ב-SD חייב להיות על הכרטיס את הפין המדובר.

פורסם

אין, בדקתי את זה!

תחפש בצדדי הכרטיס מין מגרעת עם חתיכך פלסטיק שנראית כמו קצה של ג'אמפר. זה הפין המדובר.

(המצלמה משתמשת ב-SD?)

אם אכן המצלמה משתמשת ב-SD חייב להיות על הכרטיס את הפין המדובר.

פורסם

שמתי לב,אין את זה!

יש אפשרות לחבר את הכרטיס למצלמה שתומכת בסוג זיכרון אחר ולבצע פירמוט?

פורסם

שמתי לב שלכרטיס עצמו יש 5 שנות אחריות, האם עלי לגשת למקום שבו קניתי את הכרטיס מלפני שנתיים, או להתקשר למשווק שלו?

פורסם

תלוי:

אם יש לך תעודת אחריות של היבואן - תתקשר ליבואן.

אם יש לך קבלה מקרביץ שרשום עליה שיש לך אחריות לככה וככה זמן - תתקשר לקרביץ.

אלעד

• תוכן חדש...