Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי פיאט פונטו 1997, הרכב נקנה ביולי 2006, מאז, הרכב לא עבר שום תאונה מלבד מכה קטנה שמישהו בלם מלפניי ולא הספקתי לעצור, משהו ממש מינורי על 20 קמ"ש בערך, אפילו לא נפגע הרדיאטור.

בבדיקה שקניתי את הרכב נטען כי השילדה נקיה לחלוטין.

היום באו לקנות את הרכב, עשו בדיקה, לפתע, טוען הבוחן כי הרכב עבר תאונה קשה והשילדה פגועה וכן גם הגשר.

מאז שקניתי את האוטו חשדתי המון בקשר לבדיקה שבוצעה בקנית הרכב בשל כך שהבוחן שבדק את הרכב והמוכר היו חברים.

הייתי מעוניין לדעת מה ההמלצות במצב כזה, ואם באמת אני זה שגרמתי לשילדה הזאת, מה ירידת הערך של הרכב?

תודה רבה.

פורסם

אני לא רוצה להתחיל בהטפות על בחירת מכון הבדיקה אז נעבור להמלצות.

תנסה לקחת חו"ד שניה, אולי גם במוסך ההוא הבוחן והקונה חברים.

הירידת ערך היא כ20% אבל המחירון הוא בגדר המלצה, אולי תצליח למכר ביותר אולי בפחות.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

עבדו עליך במכון , שבדק את הרכב לפני הקניה שלך ( אגב, יש לך טעות בשנה , יולי 2006 מתחיל רק מחר..) החשדות שלך מאוד מבוססות (בוחן חבר של המוכר ) . אין לך הרבה מה לעשות , רק לרדת הרבה במחיר (20-30 אחוז) , למכור את הרכב, וללמוד לקחים לעתיד .

פורסם

לבדוק את ההיסטוריה של הרכב.

לראות מה לגבי אמת של המוכר!!

להראות שאצלך לא היה לרכב שם תאונה.

ולתבוע אותו בטביעות קטנות. על רמאות (הוא היה יד 1? )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לבדוק את ההיסטוריה של הרכב. - יכול להיות אם התיקונים הללו בוצעו במקום מורשה - מסופקני .

להראות שאצלך לא היה לרכב שם תאונה. - לך תוכיח שאין לך אחות

ולתבוע אותו בטביעות קטנות. על רמאות (הוא היה יד 1? ) - עכשיו לך תוכיח שאין לך גם אח

אם אתה רוצה לאבד חברים אז תמכור לו את הרכב הזה - אם לא - אז תפרסם בחוץ ותידע את הקונים על מכת השלדה ותתכונן להורדה של עד 35%.

בהצלחה

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

כמו שכתב JINGEL, לא תוכל להוכיח שום דבר, אתה תצטרך לספוג את הנזק , תהיה זהיר יותר בפעם הבא.

פורסם

מזל טוב עקצו אותך

מניסיון מר מאד שהיה לי עם חבר שקנה ממני את האוטו שלי ואז מתחילים כל הדברים הקטנים שלא מרוצים מהם והם הורסים את החברות והמצב רוח.

תמכור למישהו שאתה לא מכיר

תהייה ישר.

ותראה את ההפסד בתור מחיר של שיעור חשוב לחיים.

אף אחד לא יסמוך עלייך - אז אל תסמוך על אף אחד תבדוק טוב.

יסודיות - יתרון

פדנטיות - מעלה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
לבדוק את ההיסטוריה של הרכב.

להראות שאצלך לא היה לרכב שם תאונה.

ולתבוע אותו בטביעות קטנות. על רמאות (הוא היה יד 1? )

נקודה, מאד מאד חשובה.

מכירת הרכב למרות שלא תועדה בכתב נכנסת עפ"י חוק החוזים תחת מטריית חוק החוזים.

אכן יש לבדוק מצב לתביעה.

1.תנסה לאתר את הסטוריית הרכב. אולי תגיע למידע שיוכיח כי התאונה התרחשה לפני הרכישה.

2.במידה ותמצא מידע הולם פשוט תתבע את בעל הרכב הקודם. לפני זה בוודאי תנסה לדובב אותו על המקרה ותקליט את השיחה.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם
מזל טוב עקצו אותך

מניסיון מר מאד שהיה לי עם חבר שקנה ממני את האוטו שלי ואז מתחילים כל הדברים הקטנים שלא מרוצים מהם והם הורסים את החברות והמצב רוח.

תמכור למישהו שאתה לא מכיר

תהייה ישר.

ותראה את ההפסד בתור מחיר של שיעור חשוב לחיים.

אף אחד לא יסמוך עלייך - אז אל תסמוך על אף אחד תבדוק טוב.

יסודיות - יתרון

פדנטיות - מעלה

מסכים עם כל מלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנסיון עם מכירת רכב בסד"ג מחיר דומה.

תמשיך לפרסם ביד שניה , לא כולם מכניסים את הרכב למכון לבדיקה לפני קנייה.

ככה אני קניתי את הרכב שלי , וככה מכרתי אותו ללא שום בעיה.

GOT סחוג?

פורסם

שלום!

לי קרה בדיוק אותו הדבר.

ב27 בדצמבר 05 קניתי A3 יד ראשונה, לקחתי אותה לבדיקה והיא יצאה נקיה לגמרי אז קניתי.

אפילו שבעל הרכב היה בעל מוסך, לקחתי סיכון שיש לו קשרים עם מכוני בדיקה ולא בדקתי את הרכב קרוב לבית שלי אלה בעיר שלו.

אחרי כמעט 5 חודשים מכרתי את הרכב (כי אחרי שנהגתי במיאטה של אח שלי, לא יכלתי ליסוע על אוטומט יותר).

אני פרסמתי את הרכב והתחיבתי בבדיקה.ביום שעשיתי את הבדיקה אני וקונה הרכב הופתענו לגלות שיש תאונת שלדה רצינית מאחורה.(ואני לא עשיתי שום תאונה או משהו שמתקרב לזה).

קונה הרכב לא התעצבן עלי, הסברתי לו שלא ידעתי על זה, הלכנו לצמפיון(איפה שטפלתי ברכב) ושם אמרו לו שרק בישראל עושים ממכת שלדה משהו רציני ובחו"ל לא מתיחסים לזה.

בסוף למזלי הוא שילם את הבדיקה והורדתי לו רק 4000 מתחת למחירון!

ומאז למדתי לקח, בדיקה לא בעיר של המוכר!

פורסם
שלום רב!

יש לי פיאט פונטו 1997, הרכב נקנה ביולי 2006,

יולי 2006? מחר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...