Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה לשמתמש בשם אלון חלוה (אחראי פורום ספורט מוטורי)

לאבא שלו יש מוסך פיגו סיטרואן בחיפה

אני מאמין יעזרו לך שם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל כך הרבה שטויות לא קראתי כבר הרבה זמן,

כשסרן קורס ישנן שתי סיבות וברוב המקרים הן משולבות אחת בשניה,

סיבה אחת היא שחדרו מים לבסיס הסרן ובמקום גריז באיזור החיכוך עם המייסב מחטים ישנו יובש ולכלוך

שגורמים לבלאי מואץ ו"אכילת" הפין באיזור החיכוך, ישנם מקרים שבהם המייסב פשוט נעלם ונהפך לאבקת מייסב.....כתוצאה מכך ישנה אפשרות תנועה לא רק בציר אנכי כפי שמתוכנן אלא גם אופקי שיוצר חופש מסוכן לטווח תנועת הזרוע, וכמובן ירידת גובה הסרן בממוצע בי 7 עד 15 מ"מ !, מספיק חופש של מ"מ אחד בודד בציר הזרוע כדי להשפיע על מיקומה בקצה השני שלה בטווח של 10 מ"מ.

סיבה שניה ופחות נפוצה היא עייפות של מוטות הפיתול, במקרה כזה עדיף לרכוש סרן משומש ותקין.

F1000027.JPG

Picture 138.jpg

Picture 140.jpg

פורסם

המלצה לבעל מקצוע באזור המרכז שיודע לשפץ את ה"יצור" הזה?

עלות משוערת במקרה הגרוע ביותר?

תודה :grin:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי , באותו נושא, אצלי הרכב לא נמוך מאחורה אבל יש את החריקות המעצבנות האלה בכביש משובש, אני בטוח שבעלי ה 205 מכירים אותן.

האם זה מסמן על סופו של המוט ,או על כך שצריך לתחזק אותו באופן מיידי או שניתן להמשיך לנסוע ככה?(לא אכפת לי מהרעש כ"כ, אלא מההשקעה שתבוא בעקבות הזנחה)

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הכוונה לא לבורג שפותח למי שלא הבין

אחרי שמשחררים את כל הברגים, צריך בורג מיוחד ארוך עם הברגה לכל האורך, זאת כדי לפתוח את הסרן, מכניסים אותו במקום הברגי כוכב עד שהסרן מתפרק.

אכן צריך לקנות סט שיפוץ סרן אחורי עם הרמת השן.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

האם זה מסמן על סופו של המוט ,או על כך שצריך לתחזק אותו באופן מיידי או שניתן להמשיך לנסוע ככה?(לא אכפת לי מהרעש כ"כ, אלא מההשקעה שתבוא בעקבות הזנחה)

אם הבעיה היא רק ברעש, אפשר להתקין למיטב ידיעתי פטמות גירוז בסרן ולפתור את הרעשים.

פורסם

אני חושב שאולי לא כדאי לי לנסות לתקן את הדבר לבד.

כמה צריך לעלות סרן מפירוק?

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
הכוונה לא לבורג שפותח למי שלא הבין

אחרי שמשחררים את כל הברגים, צריך בורג מיוחד ארוך עם הברגה לכל האורך, זאת כדי לפתוח את הסרן, מכניסים אותו במקום הברגי כוכב עד שהסרן מתפרק.

אכן צריך לקנות סט שיפוץ סרן אחורי עם הרמת השן.

פפטיש משיכה (כמו של פחחים) עם מתאם (הברגה M8 כמדומני) יעשה את אותה עבודה.

צביקה - פטמות גירוז אינן תחליף לבדיקת מצב הסרן.

הן טובות כטיפול מונע על סרן חדש למדי , לא על סרן שחוק.

פורסם

אני מצטער - אבל, יש פה הרבה עצות לא כל כך מדוייקות.

יש פה אבל - עצה אחת מעולה... למרות ש ZIGI כנראה קצת כעס כשכתב אותה...

:wink:

גם אני הייתי ממליץ להחליף לסרן משומש מרכב מושבת. יש מלא סרנים כאלו במחירים מצחיקים של כ - 500 ש"ח. אפשר להחליף בשעתיים עבודה - זה עוד כ 200 ש"ח כך שב 700 שקל הבעייה נפתרת לכמה שנים.

אלון

פורסם

אני לא חושב שסרן מפירוק הוא רעיון טוב.

מי מבטיח שהסרן שתקנה מפירוק במצב טוב יותר מהסרן שזה עתה פירקת מהרכב?

פורסם

מי מבטיח ?, אף אחד.

אבל במידה וכל הסרן שלך שפוך יותר משתלם לרכוש משומש דרך מוסכניק שלו קשרי עבודה עם מגרשים

ובמידה ואותו סרן משומש תקול אז כמובן יביאו אחר. הרעיון מאחורי עצה זאת הוא שיותר זול לקנות שלם משומש ותקין מאשר להחליף את החלקים התקולים\בלויים בחדשים מקוריים\משומשים,

כמו שאומרים..."השלם גדול מסך כל חלקיו." או במקרה שלך "...השלם המשומש והתקין משתלם לרכישה מאשר רכישת חלקיו חדשים ולחוד..."

פורסם

הבנתי, תודה על ההסברים.

רשמתי לפני את הפרטים לקראת השיפוץ ההולך ומתקרב בצעדי ענק.

פורסם

צביקה השמח אם תשתף בפרטי ההטיפול בבעית הסרן .

גם אני צריך לבצע טיפול כזה. אולי נעשה טיפול ביחד השמח לעזור וללמוד ממך.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...