Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונו ל IDMAX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקישורים שניתנו במקרה הזה היו האחד לדבריו של הבעלים של IMAGE DYNAMICS, שמייצרת את הIDMAX, והשני למאמר של הבעלים של ADIRE AUDIO. הם נכתבו ע"י אנשים שבכל זאת יודעים דבר או שניים (או שאולי מי שמייצר את הסאב לא יודע מספיק עליו?) כך שזה שהם כתובים באנגלית או בצ'רקסית זה לא ממש משנה ולא מוסיף או מפחית מערכם.

לכתוב שיש דברים נכונים ודברים שפחות זה מאוד קל אבל רצוי שאלו שלדעתך אינם נכונים יגובו בהסבר שיסביר מדוע אינם נכונים. גם לי היה הכי קל לכתוב שדברייך אינם נכונים ובכך לסיים אבל במקום זה טרחתי לנסות ולהסביר מדוע.

הספק שרשום על הסאב איננו ההספק שדרוש לסאב בשביל שתמצא את מלוא הפוטנציאל שלו. זהו ההספק שבו הסאב יכול לעמוד מבלי שינזק (כפי שמוסבר גם בקישור לADIRE AUDIO). אפילו אחיך טוען שההספק האידיאלי שדרוש לסאב הזה הוא לא 1000W אלא 750-800W, מדוע אינך בא אל אחיך בטענות על דבריו?

אין הרבה סאבים יחידים שעם הספק של 500W ישמעו חזק ומדוייק כמו הIDMAX ולכן זה רציונאלי ולגיטימי לחלוטין לשדך לו הספק שכזה. יש מי שיעדיף יותר, כבר כתבתי שזה עניין של העדפה (למרות שגם כתבתי שהתוספת לא תהיה משמעותית) אך בניגוד למה שכתבת, זה ממש לא עוול לתת לו הספק כזה. להתחיל לדבר על שני סאבים וכו' זה לא ממש קשור לעניין, אנחנו מדברים פה על סאב בודד ועל סאב ספציפי.

לגבי הניסיון האישי הקטן שלך, אנחנו מכירים את המקרה מקרוב. כך שאם אנחנו אומרים שהוא ממש לא משקף, מסיבות כאלו ואחרות שכבר צויינו כאן (גם על ידי בעל הרכב) וזאת על סמך עוד מספר ניסיונות אחרים שיש לנו עם הסאב, תתן לנו טיפת קרדיט שיש סיכוי שאנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים (מעבר לשאר הקישורים וההסברים).

מכיוון שכבר חזרתי מספר פעמים על דבריי ואינני רואה התקדמות כלשהי, בזאת אסיים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בהחלט מסכים עם הענין של ה"עוול לתת לסאב 500 וואט" ואני בהחלט מעונין לשמוע אותו בכזה הספק (גם ציינתי זאת קודם) כדי לשנות את הרושם האישי שלי.

ואני באותה דעה שלך לגבי עניין העדפה האישית. אני גם חושב שזו הגישה שצריכה ללוות אותנו לאורך כל ההמלצות שלנו לאנשים אחרים שפחות מכירים את התחום ופונים לפורום זה בכדי לשמוע דעות.

אין כמו לשמוע כמה דעות שונות - אחרת איך נלמד?

וכמו כן - אחרת, יהיה קצת משעמם לא?:-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...