Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

שימים אלה אני מתגורר אצל סבתא שלי.

ברשותה יש חניה שנרכשה כאשר רכשו את הדירה.

לאחר תקופה מסויימת אחד השכנים החליט שהוא חונה בחניה הזאת למרות שהיא לא שלו (לסבתי אין רכב. היא רכשה את מקום החניה בשבילנו שנחנה כשאנחנו באים לבקר.)

כתוצאה מהתנהגותו של השכן התקנו מחסום עם מוט (שנועלים אותו כל פעם) על מנת שהוא או מישהו אחר לא ייכנסו לחניה.

כמו שאמרתי מקודם לאחרונה עברתי לגור אצל סבתי ואני מכניס את הרכב שלי לחניה שלה.

להפתעתי גיליתי שהשכן מחנה את הרכב שלו בצורה שמפריעה להכנס ולצאת מהחניה.

איני יכול להכנס לחניה כשהוא חונה שם ואם אני מצליח להכנס כשהוא לא שם אז כשאני מנסה לצאת זה בלתי אפשרי.

היום בבוקר התעוררתי ויצאתי לעבודה.

השכן הנ"ל שוב החנה את רכבו בצורה שחוסמת את היציאה מהחניה והייתי צריך לעשות ממש אקרובטיקה על מנת לצאת מהחניה.

בזמן היציאה מהחניה הרכב שלי השתפשף באחד העמודים.

האם יש לי עילה לתביעה? להזכירכם. הרכב של השכן חונה במקום שלא שלו והשטח עצמו אינו מוגדר כחניה בכלל. הוא מפריע להכנס ולצאת מחניה חוקית שסבתי רכשה!

תודה

ליאור

:evil:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לדעתי אין לך סיבה לתביעה, השופט יגיד שהית יכול לבקש מהשכן להזיז את הרכב ואם לא עשית את זה אתה הוא האחראי לנזק, אפילו במידה והוא לא היה מוכן להזיז.

היתה לך ברירה לא להוציא את הרכב מהחניה.

לפעם הבאה:

1. תדבר איתו

2. אם לא עוזר כל פעם שהוא חוסם תזמין משטרה או תתקשר למוקד עירוני שיבואו לגרור או לתת לו קנסות

3. אם כל זה לא עוזר, תשתמש בדימיון הכי פרוע שלך על הרכב שלו

4. בהצלחה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דיברנו איתו הרבה מאוד פעמים וזה לא עזר.

בקשר להצעה מספר 3. כמעט ועשיתי את זה הבוקר מעצבים.

ולמה אני לא יכול לתבוע אותו? הוא ממש מפריע לצאת. כל יום זה הימור אם לצאת מהחניה ולהסתכן בנזק לרכב.

פורסם

הצעה מס' 2 נהדרת ...

תודיע לו שבפעם הבאה שהוא חוסם אותך, אתה פשוט תגרור לו את הרכב, ואז גם תתבע אותו על החשבונית.

יש לגרור את הרכב למחסום ארז ;) הם ידאגו לו.

פורסם

אני לא מתלהב מהאפשרות לערב משטרה או גורמים כאלה ואחרים. בכל זאת אלה שכנים ואני לא צריך שכנים שיתחילו להתנכל לי.

אם הבן אדם ממשיך להפריע להחנות למרות שמתריעים לו על כך אי אפשר לדעת איך הוא ייתנהג אם אני זמין משטרה או עירייה שתתן לו קנס כל פעם.

פורסם

אם תפחד ממנו , הוא ימשיך לעשות מה שהוא רוצה ... אם תפחד להזמין עיריה.. הוא ימשיך לחנות ולשים עליך ז**

אז תפסיק להיות חנון , וטפל בעניין, ואם אח"כ יתנכלו לך , תטפל גם בזה.

פורסם

בבניין שגרנו בו בעבר, אנשים נהגו לחנות באיזור שהפריע לנו לצאת המחנייה שלנו. מה שעשינו היה לחנות כאשר לפחות חצי מהרכב בולט מחוץ לחנייה, מה שאיפשר לנו תימרון החוצה.

פורסם
אם תפחד ממנו , הוא ימשיך לעשות מה שהוא רוצה ... אם תפחד להזמין עיריה.. הוא ימשיך לחנות ולשים עליך ז**

אז תפסיק להיות חנון , וטפל בעניין, ואם אח"כ יתנכלו לך , תטפל גם בזה.

זה לא עניין של פחד.

אני גר שם באופן זמני. וסבתא שלי לא תוכל להתמודד נגדו.

בכל מקרה, יש לי איזשהו סיכוי לקבל ממנו פיצוי על הנזק?

פורסם

אין שום סיבה שתקבל פיצוי, אתה אשם שניסית לצאת עם הרכב מהחניה למרות שזה בלתי אפשרי.

אתה יכול לקנות גם חבילת מדבקות האלה שמדביקים למי שמחנה במקום אסור ולקשט לו את כל שמשות הרכב, אני בטוח שאחרי כמה פעמים כאלה הוא יפסיק להחנות רק כדי שלא תהיה לו עבודה להסיר את המדבקות.

אגב אם גוררים במקרים כאלה נדמה לי שהם מודיעים לבעל הרכב שהרכב נגרר וכדי להוציא אותו מהם הוא עצמו יאלץ לשלם גרירה ככה שכל מה שאתה צריך זה להזמין אותם לגרור.

תאמין לי אצלי היו לא מעט בעיות שכאלה ואצלי חסמו לי חניה של בית פרטי לא בניין, אחרי כמה מילים בקצת צעקות לא חסמו אותי יותר, במיוחד שהודעתי שאם כן ימשיכו תהיה מעורבות של המשטרה.

in the face

with a chair

פורסם
אין לך שום סיכוי, בעייה שלך שיצאת ובעיה שלך שאתה מוותר לאדם שמשתלט על רכוש

שלא שלו.

אז במידה ואני לא מוותר לו.. מה בעצם האפשרויות שלי?
פורסם

לדעתי דבר איתו

אחרי זה מדבקות האלה של החניה במקום אסורה

אחרי זה גרר

בסוף תשתמש בדמיון הפרוע שלך

in the face

with a chair

פורסם

היה לנו מקרה דומה.

שכן שנהג לחנות בצורה שמפריעה לנו לחנות.

לאחר פנייה מנומסת אחת שלא הניבה תוצאות, החלנו לחנות בצורה שלא תאפשר לו לפלוש לחנייה שלנו.

המצב הזה הביא לכך שפתאום הוא פנה אלינו בצורה מנומסת, אלא שהוא החליט שלא יקרה כלום אם

נצטרך לתמרן קצת בכל פעם שנרצה לחנות או לצאת.

בסופו של עניין לאחר משחק קצר של מי ימצמץ ראשון ומי יגיע ראשון לחנייה הוא נסוג, ומאז לא מדבר

איתנו יותר.

חוצפתם של אנשים, גם שכנים מוכרים, לעיתים לא יודעת גבול. והם אפילו מרשים לעצמם לקחת

החלטות עבורך. אם החנייה שלכם אסור לכם לוותר, אבל לעשות הכל באופן חוקי וברוגע.

נסיעה בטוחה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...