Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להעביר, אבל תהיה לך כבר בעיה להדביק אותו - אתה תצטרך להשתמש בדבקים לשם כך, האקסטרים לדעתי יהיה פחות בעייתי במקרה הזה. אבל בגדול - איטום זה משהו שאתה שם על הרכב מתוך ידיעה שלא תסיר אותו יותר.

אם זה אקסטרים - הדבק שלו שונה לחלוטין מהאורגינל - זה מאין שכבה עבה שחורה כמו גומי - יש סיכוי שתצליח להעביר מרכב לרכב, תנסה עם חתיכה קטנה - ילך יופי, לא ילך - תשאיר את זה כבר על הרכב. האורגינל לעומת זאת - הוא נהיה דק וקשיח (באמת "מאבד" קצת מהצורה המקורית שלו) וממש לא נוח לעבודה אחרי ההדבקה הראשונית - באורגינל לא הייתי נוגע פעם שניה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב שאני רוצה להעביר ממנו מושבט ככה שאין מה לעשות עם החומר

עכשיו אני לא יודע עם זה דינמיט או אקסטרים אני זוכר שיש בדלתות חומר כסוף והוא דבוק על הדלת עם מין דבק שחור,שניסיתי להוציא אותו ראיתי שזה אפשרי ואז עלה לי הרעיון

עכשיו בבגז יש גם איטום והוא מתחלק לשני חלקים איטום כסוף כמו בדלת ואיטום שחור דק

פורסם

החומר שהוא רק שחור זה דיינאמט אוריג'ינל

והחומר הכסוף הוא דיינאמט אקסטרים

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

אז אני מבין שאפר להרכיב לדלתות נכון?

יש איזו שהו שיטה להדביק אותם או למקם אותם או שכל אחד יכול לעשות את זה ופשוט להדביק היכן שהוא רואה לנכון?

פורסם

זה נוראה קשה ולא יעיל, את האוריגינאל אהיה קשה להוריד כי הוא דבוק עם דבק מגע, אקסטרים יורת קל להוריד אבל בזמן ההורדה אתה מותח אותו ולא תוכל להחזירו למצב הראשוני....

לדעתי תנסה לשחק עם האוריג'ינל תעזוב את האקסטרים

פורסם

לכל אחד יותר קל משהו אחר אבל כולם מסכימים שזה נושא אבוד

פורסם

זה לא שלכל אחד קל משו אחר פשוט אף אחד לא יודע בוודאות

אם הרכב מושבתט אז מה רע מה יש לך להפסיד הצלחת להוריד וואלה תהנה לא הצלחת

חבל...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אני כמעט בטוח שאפשר להוריד השאלה היא האם זה לא יפגם כתוצאה מזה ואז החומר יהיה אפקטיבי על דלת אחרת?

וכמובן איך אני מדביק את זה ? שיטה או משהו דברים שצריך להשים אליהם לב

• תוכן חדש...