Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותנו רכב סובארו ג'סטי 92 מנוע 1000 ידנית, הבובה הקטנה הזאת שירתה אותנו נאמנות עד לפני כשלושה שבועות, אז התחילה הסאגה הנוראית של פליטת עשן שחור / לבן לסירוגין באופן מוגזם לכל הדעות.

בשלב ראשון הייתי בטוח שהמדובר בראש מנוע, אך לאחר בדיקת מים / שמן, חום מנוע והעובדה שהרכב לא קירטע במהלך הנסיעה פסלה אפשרות זאת, למעט חוסר "סחיבה" מורגש ברכב ובעיה במשחק מוגזם של הטורים בעת עמידה ברמזור המחייב משיכת צ'וק.

לאחר שיחת טלפון ארוכה עם צביקה מהפורום החלטנו ביחד שאני אקפוץ אליו לבדיקה במכון לקרבורטים שלו בנתניה. צביקה, הידוע בהיותו אדיב לאין שעור, קיבל אותי בהתראה קצרה מ-א-ו-ד, וכבר למחרת בבוקר התייצבתי אצלו במכון.

בזמן שאישתי גררה אותי לאיקאה (לטענתה אין משהו אחר לעשות בנתניה...) צביקה פירק לגורמים, ניקה, וכיוון מחדש את הקרבורטור של הבובה שלנו, כמו-כן סידר את בעיית המגביר טורים שהתגלתה ברכב בעת הדלקת המזגן.

לאחר הסבר ארוך, נפרדנו מצביקה וכשנסענו בדרך חזרה מנתניה לתל-אביב הג'סטי הקטנה שלנו נעורה לחיים! פשוט הרגשתי כאילו ביצענו ניתוח להשתלת לב וריאות חדשות לרכב!! המנוע חזר לתפקד כתמול-שלשום ואף יותר מכך! מיותר לציין שבעיית העשן השחור סמיך נפתרה, והטורים חזרו למצבם היציב בעת עמידה ברמזור, לגבי צריכת הדלק אני אעדכן בהמשך.

לסיכום, הרשו לי להמליץ בחום על טיפולו המסור של צביקה שהתעקש לקבל דיווח טלפוני לאחר הנסיעה חזרה לתל-אביב ועדכון על צריכת הדלק בהמשך :smile:

מני.

פורסם

כיף לשמוע שיש אנשים כמו צביקה בשוק, כאלה שאכפת להם ועושים את עבודתם עם כל הלב, אני מקווה בעתיד הקרוב גם להיכנס עם רכבי לצביקה ולהחיות את הקרבורטור.

פורסם

שלום.

קראתי רבות על צביקה ותרומתו הרבה לקוראי הפורום. ברצוני לבצע אצלו ניקוי מערכת ההזרקה להונדה סיויק מודל 1991. אם זה אפשרי, אנא צור איתי קשר.

תודה!!!

• תוכן חדש...