Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי סופסוף HU 6850 של פיוניר, מהתרשמות ראשונית נראה אחלה.. קצת מסובך לכיוונים.

בכל מקרה עכשיו אני מחפש קומפוננט + מגבר 4 ער' עד 2500-3000 ש"ח

אני יודע שיש את הדוטק,פוקאל... איזה עוד מומלצים ואיפה אפשר לשמוע?

מגבר- זה משנה אם אני יקנה את הג'י בי אל 4 ער' מהדיוטי או מגבר של נגיד היי פוניקס,אוריון או חברות נחשבות יותר? זקוק להמלצה.

התקנה- איזה קיט התקנה מומלץ? ומה כל העניין עם הבניות וההשתלות של הרמקולים- מה עדיף ועל מה אפשר לוותר? (שוקל לאטום את הדלתות הקדמיות)

ובכלל, מי יכול לבצע התקנה מקצועית באיזור חדרה?

מתן

פורסם
הוא ביקש רק מגבר וקומפ'

ניב

בינתיים מדובר על קומפוננט קדמי + מגבר עד 4 ער' איכותי.

מונובלוק + סאב יגיעו בהמשך שיהיה יותר $$.

אני מחפש מידע בנושא ולא תשובה נוסח "מורל דוטק ומגבר ג'י בי אל כי זה מה שהולך היום"..

איזה קיט התקנה לקחת, האם יש צורך לבנות את העיגולים האלו מ MDF, והאם ההשקעה של איטום דלתות קדמיות שווה את הכסף למערכת בינונית רגילה?

הסגנון שאני שומע זה קצת מכל דבר, אני לא מחפש להתאים סט לסוג מסויים של מוזיקה ואני גם לא שומע בעוצמה ששוברת שמשות...

לילה טוב

פורסם

אתה יכול לחלק את התקציב כך ש1500 למגבר ו1500 לקומפוננט.

המגברים המומלצים בפורום הם :

JBL GTO 75.4

MAC AUDIO Z4200

ORION 4004

וקומפוננט לפי הטעם שלך של חברות כמו:אינפינטי .מורל, פוקל....

*קיט התקנה של 8 גיי'ג יספיק למגברים האלה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני הייתי ממליץ על מגבר 4 ערוצים של מאק-אודיו Z4200 + סט קומפוננט של מורל דוטק MK2 רק ים טוויטרים MT22, אני מאמין שזה אולי יחרוג טיפה מהתקציב שלך אך זה יהיה התמורה המלאה למחיר.

מה גם שה2 ערוצים הפנויים יוכלו יופי לספק סאב ממוצע של עד כ400 וואט RMS .

under construction..

פורסם
בינתיים מדובר על קומפוננט קדמי + מגבר עד 4 ער' איכותי.

מונובלוק + סאב יגיעו בהמשך שיהיה יותר $$.

לילה טוב

למה מגבר 4 ערוצים? אם אתה מתכוון לקנות מונובלוק

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

• תוכן חדש...