Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק דרגון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ג'נק צודק

האמת שאני מתדלק בשלושה תחנות דלק קבועות האחת בפז קריית אונו, בדלק גבעת שמואל(אורלי) שאני יכול להגיד כמעט בוודואת שמדובר בתחנות דלק מומלצות למי שגר באיזור.

תחנת אורלי הייתה מעורבת "בקומבינות שמן" לפני מספר שנים, היה על כך פרסום נרחב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ייתכן וזה הבדל פסיכולוגי ,

מצד שני, דלקים באיכות ירודה מורגשים מיידית ברכב , למשל פעם מיליתי בתחנת טן

בכפר סבא (30 אגורות הנחה) והפולו (לשעבר) התחילה לקרטע, טורים לא יציבים בלאגנים.

דבר שנפתר עם תוסף והמשך תדלוק בתחנות פחות מפוקפקות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דלק דרגון ,זה דלק לדרקונים .

וברצינות זה פשוט חרטה ,בתור אחד שעבד בדלק זה פשוט לא יותר מפרסומת .

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם
חרטא ברטא:twisted:

ג.

תודה רבה! רק רציתי שמנהל תחנה ירשום את זה, כי לאנשים קשה להבין שמוכרים להם לוקשים.

פורסם
דלק דרגון ,זה דלק לדרקונים .

וברצינות זה פשוט חרטה ,בתור אחד שעבד בדלק זה פשוט לא יותר מפרסומת .

גימיק שיווקי כדי למכור יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי איזושהי הנחה, שאולי היא לא סבירה אבל היא עדיין הנחתה אותי בעת התדלוקים בשנה האחרונה, שאם תחנות "דלק" מוכרות את הדלק שלהן כדלק חסכוני, עם תוסף וכו' - יש סיכוי נמוך יותר שהם יסתכנו במהילת הדלק.

לכן אני משתדל לתדלק רק בתחנה אחת קבועה, תחנת דלק "בית דגן". לפעמים אני מתדלק ב"דלק" ליד צומת חולון. הפסקתי לתדלק ב"פז" ו"סונול" גן הוורדים בגלל חשש למהילה.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

לדעתי כדאי שתבדוק שוב את "ההנחה" שלך שגורמת לך לתדלק במקום מסויים , על ידי בדיקה של התנהגות הרכב.

זה שאתה מניח שהם לא מוהלות זה טוב יפה ונאיבי, לא כדאי לסמוך על כך.

תדלק בתחנה אחת שבה אתה מבחין כי אין שינוי בהתנהגות הרכב, ותדבוק בה.

ל'

פורסם
אבל אני לא משלם באשראי ככה שזה לא נוגע אלי

יש תחנות שאתה בהחלט יכול לשלם במזומן במסלול בתדלוק עצמי

כמו בתחנה של ג'ורג' למשל...

CRAZY - JUDE

I'm not your angel

פורסם

בכל תחנה עם תדלוק עצמי אמורה להיות אפשרות בחירה בין מזומן לאשראי, כשיש שם עובדים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם כשאין עובדים, ישנה האפשרות הזו.

הלקוח מפעיל לעצמו את המשאבה מהטרמינאל(במשאבה עצמה יש עמדת תשלום לאשראי).

ל'

פורסם

בפז גני התערוכה אין אפשרות לשלם בכ.אשראי במסלול שירות עצמי אפילו שיש את המכשיר העברתי כמה כרטיסים והמכונה לא זזה,ששאלתי את אחד העובדים הוא אמר לא יודע.

העיקר הם יודעים לדחוף מים ולנקות תשמשה עם מי בוץ.

פורסם
לדעתי כדאי שתבדוק שוב את "ההנחה" שלך שגורמת לך לתדלק במקום מסויים , על ידי בדיקה של התנהגות הרכב.

זה שאתה מניח שהם לא מוהלות זה טוב יפה ונאיבי, לא כדאי לסמוך על כך.

תדלק בתחנה אחת שבה אתה מבחין כי אין שינוי בהתנהגות הרכב, ותדבוק בה.

אפשר להשתגע, עם תחנות הדלק בארץ. הגיע הזמן שיהיה אכיפה של החוק, כולל כל ההצעות שקוראים בטוקבקים ב-YNET - קנס גדול לתחנות דלק שמוהלות, חיוב התקנת שלט חצי שנה לאחר המהילה שבה כתובה שתחנת הדלק מהלה וכו'.

נמאס כבר מהחאפרים שהורסים לנו את הרכבים!

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

צר לי לאכזב..באחד מימי האבטלה שלי הצטרפתי לבן דודי אשר עובד כספק דלקים לתחנות דלק.

חילקנו לכל החברות דלק "דרגון"....

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

כמו שאמר pipinoadar כל מכליות הדלק של כל החברות מעמיסות את הדלק מאותו מקום, ומאותם מיכלים.

ל'

פורסם

כל חברות הדלקים קונות את הדלקים בארץ מספק אחד- בתי הזיקוק, או לחלופין מיבוא.

לחברת דלק יש מתקן ניפוק דלקים שלה בחיפה, ומיכלי תוספים פרטיים שלה בפי גלילות.

לדלק המסופק לתחנות מחיפה או מפי גלילות מתווסף בעת מילוי המיכלית תוסף- שהוא פרטי של חברת דלק.

מידיעה מבוססת יעילותו של תוסף זה בחברת דלק טובה יותר. חברת דלק לא הייתה מסתכנת ומפרסמת את דלק דרגון כפי שהיא עושה אם זה היה לא נכון.

אלה עובדות. יש ויהיו תחנות מוהלות עקב הרווח הכספי הגדול. כדאי לפיכך לתדלק בתחנות השייכות לחברת הדלק, ובלי קשר לדבוק בתחנה אמינה מנסיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...