Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צד ג' ?

חורקת
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגעתי ברכב של חבר, לי לא נגרם כל נזק, לחבר נגרם נזק של כ 3,000 ש"ח.

הרכב שלי הינו בליסינג תפעולי, וההשתתפות העצמית הינה 200$.

בכל מקרה, אני אשלם את הנזק.

אם אני מבין נכון, עומדות בפני 2 אופציות :

* לדווח לחברת הביטוח שלי שפגעתי ברכב אחר, במקרה כזה עלי לשלם את ההשתתפות העצמית (200$), חברת הביטוח תשלים את השאר, והחבר לא ישלם מאומה.

* החבר ידווח לחברת הביטוח שלו שהרכב נפגע, והוא איננו יודע מי הפוגע,

במקרה כזה החבר ישלם את ההשתתפות העצמית שלו, חברת הביטוח שלו תשלים את השאר, ואני אחזיר לחברי את אשר שילם.

1. האם הבנתי נכון את האפשרויות ? האם יש נוספות ?

2. במידה וההשתתפות העצמית של החבר נמוכה משלי, אז אופציה 2 עדיפה, או שיש שיקולים נוספים ?

3. במידה ואני בוחר באופציה הראשונה, מה הפרוצדורה ? הוא אמור לתקן במוסך שלו, ולהגיש חשבונית לחברת הביטוח שלי,

או שחברת הביטוח שלי ציכה להפנות אותו למוסך ?

תודה !

פורסם

חשבתי על זה, מה שלא ברור לי : האם בכל חברות הביטוח זה כך ?

(כלומר, בודקים את היסטורית התביעות, אשר משפיעה על מחיר הפרמיה ?)

האם זה ע"פ חוק, או ההגיון של חברות הביטוח ?

OK, הולכים על אופציה #1 :-)

מה הפרוצדורה ? הוא אמור לתקן במוסך שלו, ולהגיש חשבונית לחברת הביטוח שלי,

או שחברת הביטוח שלי ציכה להפנות אותו למוסך ?

פורסם

זה לא ע"פ חוק.

זה ההיגיון של החברת ביטוח.

בקשר לתהליך, חברך צריך פשוט לפנות לסוכן שלו, להסביר מה קרה, להביא לו את הפרטים של הביטוח שלך, והלאה כבר יגידו לו בדיוק מה ואיפה לעשות.

• תוכן חדש...