Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מוזרה - פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

ברשותי פיזו 206 שנת 2005 1.4 אוטו

לפני כמספר ימים התקנתי בה רמקולים ומגבר

את כבל המתח עם בית הפיוז של המגבר חיברתי עם נעל כבל אל חיבור הפלוס שיוצא מהמצבר

ואז התחילו הצרות האזעקה של קוברה נידרכה וניטרלתי אותה עם הקוד

אולם המפתח המקורי שהיה מפעיל את האזעקה ונועל את הדלתות ומרים חלונות ומפעיל וינקרים לא עבד יותר האוטו נינעל ואפשר ליפתוח אותו רק ידנית אולם אין אפשרות ליפתוח תא מטען כי אין שם מנעול אפשר להניע את הרכב עם הקוד אולם אין נעילה מרכזית באוטו

בביקור בבית קוברה בתל אביב גילו שדלת ימין קידמית לא מצליחה להינעל חשמלית ויעצו לפנות למוסך המרכזי בבני ברק

שלט הקוברה השני נועל את האוטו כולל הרמת חלונות וינקרים וציפצופים אבל לא פותח את האוטו חזרה

בקיצור בלאגן אני יודע שיש מחשב מרכזי באוטו ששולט בכל מערכות החשמל אולם איך ניתן ליפתור את הבעייה לפני המוסך המרכזי

בתודה מראש אבי

פורסם

אני יסביר לך בדיוק מה עשית;משכת זרם בעוצמה גבוהה יחסית ישירות מהמצבר וגרמת למערכת החשמל לשנות את הפרמטרים שלה ול"הפחית" כמה צרכני זרם,והקורבן היתה הנעילה המרכזית.

אני מניח שהרדיו דיסק במכונית שלך היה מקורי,כמו ברוב מכוניות PSA החדשות,ואסור אפילו להחליף רמקולים(!)ללא אישור המחלקה הטכנית של לובינסקי,שלא לדבר על הוספת צרכני זרם גדולים יחסית כמו מגבר חיצוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רדיו הדיסק באוטו אינו מקורי אלא מסוג קנווד שהתקינו אותו בארץ

דבר שני אתה רוצה להגיד שבמכוניות פיזו בדגם ובשנתון הזה לא מתקינים מערכות עם מגברים הצחקת אותי

• תוכן חדש...