Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק האזעקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום

היד הראשונה של מכוניתי ניתק את האזעקה לפני שמכר לי אותה,

אני שובר תראש ומנסה להבין למה הוא ניתק אותה.

אולי תוכלו לעזור לי להבין מה הסיבה.

תודה!.

פורסם

הוא השאיר לך שלטים?

יכול להיות שהיא עשתה לו בעיות כלומר הזעיקה סתם הוא דברים דומיםבכל אופן כדי לבדוק למה אתה צריך לחבר אותה מחדש (אם יש לך שלטים)ואז תגיב.........

פורסם

היא עובדת,והכל בסדר?

אם כן כנראה בגלל מה שאמרתי לך קודם לרוב זה בגלל שהאזעקה צופרת סתם תבדוק לאורך זמן שהיא עובדת ואז תדע אם יש בעיות..............

פורסם

כנראה מתי שהוא היתה לו אזעקת שווא, או האוטו לא הניע, או שסתם זה הרגיז אותו.

סע מס' ימים, אם אין בעיות עם האזעקה, סיכוי סביר שהיא טובה.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום בבוקר באתי לנסוע ברכב והוא פשוט לא התניע וסימן לי המצבר..

חשבתי מזה, וכנראה שזה באמת האזעקה עושה בעיות, כי בדיוק שבאתי לצאת האזעקה התחילה לפעול ולא הפסיקה והשלט לא עזר..

אז מה אני עושה במצב כזה וממה זה קורה??

פורסם

האוטו לא הניע ממצבר מרוקן? או שאחרי שניתקת את האזעקה עם מפתח האוטו הניע?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפי דעתי ישנה זליגה שנובעת מהאזעקה,אך אני מציע שתמתין לדני ולשאר המומחים בפורום לקבלת תשובה יותר מדוייקת,יחד עם זאת תריץ חיפוש בנושא אזעקות כי נראה לי שדיברו על בעייה כזאת בעבר.כמו כן תרשום סוג אזעקה שיוכלו לעזור יותר טוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לפי דעתי ישנה זליגה שנובעת מהאזעקה,אך אני מציע שתמתין לדני ולשאר המומחים בפורום לקבלת תשובה יותר מדוייקת,יחד עם זאת תריץ חיפוש בנושא אזעקות כי נראה לי שדיברו על בעייה כזאת בעבר.כמו כן תרשום סוג אזעקה שיוכלו לעזור יותר טוב.

צריך לבדוק את המצבר באוטו, האם הוא מרוקן.

אם כן , אז נראה שאכן האזעקה מרוקנת אותו ובגלל זה ניתקו אותה.

אם המצבר מראה 50 אחוז חומצה (ריכוז אלקטרוליט ליתר דיוק) ואינו עומד בעומס, אז יש להחליף את המצבר.

תעדכן.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...