Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליקוי חמה - היום (29.3.06)!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנו באוניבריסטה במעבדה לכימיה חילקו מעין לוח ירוק כזה, הסתכלתי דרכו וראיתי ירח לבד ללא כלום.

ד"א גם אני צילמתי עם הפלאפון, מדוע מתקבלת נקודה שחורה באמצע?

מה שראית זה לא ירח. זו השמש... היא בצורת סהר בגלל שהירח מסתיר את רובה.

והשחור בתמונות הוא בגלל חושרמוטה רווית יתר של הסנסור במצלמה.

לא סתם כתבתי לכם שאסור להסתכל בעין או לצלם דבר כזה בלי הגנה של מסכת רתכים לפחות.

תקוו שלא נדפקו לכם פיקסלים במצלמות.

פורסם

אכן צודק, זה השמש ולא הירח, טעות שלי.

אההה עזוב אותך, זה גם כך מצלמת הפלאפון שלא ממש מעניינת אותי ולטעמי דיי מיותרת ככה שלא נורא. :)

ROOONEEYY

פורסם

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

איזה יופי.

נחשו איזו כתבה יש בYNET תחת הכותרת "מדעים מדוייקים, אסטרונומיה ופיזיקה", לא פחות?

בבקשה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3233869,00.html

איצטגנין המלך, כבוד הרב הראשי (לאשכנזים בלבד) יונה מצגר, מסביר שליקוי החמה נוצר מהתדרדרות מוסרית ורוחנית.

YNET, תתביישו! :evil::evil::evil::evil::evil:

העורך המדעי באתר צריך להתפטר לאלתר אחרי בזיון כזה.

פורסם

יש לך טעות קטנה.

הכותרת היא מדעי האדם: חברה ורוח {לא מדעים מדוייקים}

והקשר בין רוחניות לאסטרונומיה.

GOT סחוג?

פורסם

אני מבין אותך , אבל באמת שחבל על העצבים.

אני לא מאמין שמישהו יקרא את מה שכתוב שם ויאמר "ואללה אלוהים כועס עלי , איך לא שמתי לב לזה קודם"

חוץ מזה שאם היה קשר בין רמת המוסריות לאסטרונומיה ולשמש ולכוכבים , הירח היה מתנגש בשמש וכדור הארץ היה נופל על נוגה.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...