Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לילה טוב.

יש לי פולו שנת 2003 1400 סמ"ק.

יש לי שאלה, בספר ההוראות של הרכב כתוב שמומלץ לעשות ווקס קשה לרכב פעמיים בשנה.

השאלה שלי האם ווקס שעושים זה ווקס הקשה שהם מדברים עליו? או שווקס קשה זה משהו מיוחד?

יש לי ג'אנטים בפולו, והייתי רוצה לדעת איזה ווקס אני יכול להישתמש לשים עליהם כדי שיבריקו וגם ישמרו מאוד(אני לא מתפאשר על איכות עם הרכב שלי, אז אני מעוניין בהכי טוב.)

יש לי שאלה לגבי שיפור חיצוני.

ספולייר,חצאיות צדדיות או פנסים משופרים אחרוניים לרכב במחירים זולים?

שמעתי שיש כל מיני בפירוקיות דברים זולים, האם יתכן שהיו מוצרים שם לרכב שלי? ואם כן איפה ? (אני מאזור המרכז.)

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

לגבי ווקס, פירוט מלא תקבל אם תריץ חיפוש. הנושא הזה נטחן עד עפר.

בשתי מילים - וקס מגיע לרוב בצורת נוזל בבקבוק, יש למרוח אותו על חלקי הפח של הרכב ולחכות שיתייבש. בגמר הייבוש יש לעבור עם מטלית רכה ולהוריד את השאריות (הוא הופך לאבקה).

אביזרי רכב - אוטו דיפו, הום סנטר וכו' או חנויות ל... אביזרי רכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...