Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהטסו אפלאוז 92 1600 גיר ידני.

אבי טוען שכתוב לו בספר הנהג שצריך להחליף שמן הגה כוח כל 20K ק"מ. נשמע לי מוזר מכיוון שבדרך כלל אין הוראה על החלפה תקופתית של השמן הזה, אבל בכל מקרה, זו לא השאלה.

מהי פרוצדורת ההחלפה של השמן? יש פתח ניקוז? מוציאים צינור? מנקזים את המיכל העליון ומחליפים בפעמיים שלוש כאלו?

אין לו ספר טיפולים. היינס לא הוציאו ספר לאפלאוז וגם לא מצאנו ספר אחר ברשת.

פורסם

20K באמת נשמע תמוהה. צריך לבדוק את העניין יותר ביסודיות.

לגבי ההחלפה - במוסך טויוטה מורשה שאני עשיתי בו פעם טיפול יש ערכה במזוודת ברזל, עם משאבה ושני מיכלים. מיכל ניקוז ומיכל נוזל חדש.

צינורית עם משאבה שואבת את כל הנוזל הישן ואח"כ מכניסה נוזל חדש.

אם אני לא טועה הערכה הייתה של חברת BG.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החלפת שמן הגה כח באפלאוז הייתה מתבצעת כל 40K אבל ההוראה הזו ירדה מהפרק(הוראת יצרן).בכדי להחליף שמן הגה יש לפתוח הצינור שמחזיר השמן למיכל(הקטן בניהם)ולצינור שהוצאנו החוצה יש להחדיר צינורר פלסטיק קשיח כאשר לקצה השני של צינור זה יש לחבר פקק לבקבוק פלסטיק ובקבוק.מניעים הרכב ומסובבים ההגה פעמיים ימינה ושמאלה ומכבים הרכב.מחזירים את צינור ההחזרת שמן-למיכל וממלאים במיכל שמן כמעט עד הסוף ומניעים הרכב.ללאחר מס שניות ממלאים שמן נוסף במיכל (לא מכבים הרכב)ומסובבים מספר פעמים ההגה ימינה ושמאלה.לאחר פעולה זו(שזה למעשה ניקוז אוויר)בודקים שוב מפלס השמן .ובא לציון גואל.

:snipersmi :snipersmi כריש
  • תוכן חדש...