Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה...

היום הייתי במוסך... החלפתי למים ירוקים ברדיאטור והחלפתי שמן גיר.

הקיצר ... בסוף... סיימנו הכל ... האוטו עוד היה על הליפט ... חיממנו קצת את המנוע עם גז בסרק ...

ואז התופעה המוזרה... הגלגל הימיני הקידמי זז... גל פעם שנתנו גז... הגלגל זז :shock::shock: !

רק הימני ולא השמאלי...

והאוטו היה בנוטרל !

המוסכניק אמר לי שזה בסדר... וככה זה...

עכשיו השאלה שלי, מה תפקיד הדבר הזה ?

האם זה באמת בסדר ?

ובקצרה הסבר... למה זה קורה ?

עוד דבר קצר...

לי ולחבר שלי יש בילבול קצר בין תפקיד הבולמי זעזועים ותפקיד הקפיצים...

אולי יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה מה התפקיד של כל דבר ?

תודה!,

ניר.

פורסם

כעקרון, תפקיד הקפיץ הוא לספוג את המהמורה (במקום שהיא תגיע אליך, אז הקפיץ יתכווץ ויספוג אותה). קפיץ ספירלי מושלם (לא קיים דבר כזה, אבל נניח), ימשיך להפתח ולהסגר אין סוף פעמים (לעד). קפיץ כמו שיש לנו (ספירלי שעשוי מחומרים בעלי משקל, חיכוך, וכו'), עדיין ימשיך להיפתח ולהיסגר לזמן לא קצר, ולכן יגרום לחוסר יציבות (דמיין את הגלגל עולה ויורד...)

תפקיד בולם הזעזועים הוא לעצור את הפתיחה והסגירה האלו, על ידי כך שהוא דורש כוח (הופך אותו לאנרגיית חום) כשהוא נפתח ונסגר, ומייצב את הקפיץ על המצב המקורי שלו.

אבי

• תוכן חדש...