Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי יונדאי קופה שנת 2003 והיום הורדתי לה את 2 הדודים מאחורה,

ובמקומם שמתי את 2 הדרגונים שלי (אגזוזי זרימה חופשית).

הבעייה היא, שאין כמעט רעש בכלל,

שאחד מהם היה על ההאצ'בק שהייתה לי, היה רעש מדהים! ופה,

יש רעש אפסי.

זה שהתקנתי אצלו אמר שזה בגלל הממיר ובגלל שיש משתיקים לאורך הצנרת.

ממה שראיתי, זה הולך ככה :

הסעפת יורדת מהמנוע, ממש טיפה אחרי זה יש משתיק, אחריו הממיר ולאחריו עוד משתיק.

מחר אני הולך לסדר את זה והשאלה שלי היא כזאת,

מה אני צריך להוריד בשביל שיהיה רעש סבבה ?

לא רעש חזק מטורף , אבל גם לא עדין שלא שומעים.

תודה מראש.

פורסם

לשנות יחס דחיסה במנוע, לבצע את כל ההתאמות להתקנת טורבו, (עם פורק חיצוני כמובן..) , ויהיה לך אחלה רעש,

תכין את מנהל הבנק ועורך דין, את מנהל הבנק להוצאות של איזה 15-20000שח, ועורך דין שאם יתפסו אותך על שינוי מבנה הוא יוציא אותך זול יותר..

בקיצור, עזוב אותך משטויות, אם כבר, אז הדבר האמיתי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לשנות יחס דחיסה במנוע, לבצע את כל ההתאמות להתקנת טורבו, (עם פורק חיצוני כמובן..) , ויהיה לך אחלה רעש,

תכין את מנהל הבנק ועורך דין, את מנהל הבנק להוצאות של איזה 15-20000שח, ועורך דין שאם יתפסו אותך על שינוי מבנה הוא יוציא אותך זול יותר..

דני

הבנתי את הכוונה שלך, פרוייקט כזה מתוכנן לעתיד הדי קרוב.

נכון לעכשיו, אני פשוט אסתפק ב"רעש".

אם תוכל לתת לי תשובה לגבי השאלה שלי, אני אשמח.

פורסם

אולי מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה נותן לך ה"רעש"???!!

זה לא משפר ביצועים (דוד זרימה חופשית נותן מה? עוד כמה סוסים?), אבל מרעיש ומטריד,

אתה רוצה "רעש סבבה"??? אתה בטח גם שומע מוזיקה בפול ווליום באמצע הלילה ודואג לצפור כשאתה נכנס לשכונה כדי להודיע לכולם שהגעת.... ל מ ה ????

**למנהלי הפורום: אני מתנצל מראש על התגובה הבוטה, אבל פשוט נמאס מאנשים שעושים שטויות עם המכוניות שלהם ומחפשים רק רעש, רוח צלצולים ודאווין (ועל חשבון בטיחותם ואיכות חייהם של כולם). בקצב הזה ועם סטנדרטים כאלה לא פלא ששוק השיפורים בארץ מקרטע במחתרת......

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

מה איכפת לך?!?! חוצפן! הבחור שאל שאלה לא שתחנך אותו ותגיד לו איך לחיות! אנשים כמוך מרתיחים אותי!!

ראה ערך ת'רד של מוטי מיאטה על שיפורים! כל מילה שם חקוקה בסלע!

לדעתי תוריד ממיר קטליטי ותשאר עם שני משתיקים זה התרומה המכאנית הטובה ביותר לדעתי.

יהיה רעש יחסית סביר אבל זה גם יעזור למנוע לפלוט טוב יותר. קח בחשבון שטסט עכשיו לא יהיה קל לעבור.

פורסם

דני

דני , טורבו דווקא דואג להקטנת הרעש :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
מה איכפת לך?!?! חוצפן! הבחור שאל שאלה לא שתחנך אותו ותגיד לו איך לחיות! אנשים כמוך מרתיחים אותי!!

ראה ערך ת'רד של מוטי מיאטה על שיפורים! כל מילה שם חקוקה בסלע!

לדעתי תוריד ממיר קטליטי ותשאר עם שני משתיקים זה התרומה המכאנית הטובה ביותר לדעתי.

יהיה רעש יחסית סביר אבל זה גם יעזור למנוע לפלוט טוב יותר. קח בחשבון שטסט עכשיו לא יהיה קל לעבור.

תודה.

ובקשר לטסט, זאת לא הדאגה שלי. מהבחינה הזאת, אני מסודר.

פורסם
אולי מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמיד מה נותן לך ה"רעש"???!!

זה לא משפר ביצועים (דוד זרימה חופשית נותן מה? עוד כמה סוסים?), אבל מרעיש ומטריד,

אתה רוצה "רעש סבבה"??? אתה בטח גם שומע מוזיקה בפול ווליום באמצע הלילה ודואג לצפור כשאתה נכנס לשכונה כדי להודיע לכולם שהגעת.... ל מ ה ????

**למנהלי הפורום: אני מתנצל מראש על התגובה הבוטה, אבל פשוט נמאס מאנשים שעושים שטויות עם המכוניות שלהם ומחפשים רק רעש, רוח צלצולים ודאווין (ועל חשבון בטיחותם ואיכות חייהם של כולם). בקצב הזה ועם סטנדרטים כאלה לא פלא ששוק השיפורים בארץ מקרטע במחתרת......

או או, הינה הצדיק הגדול הגיע !

כמו שאמר אחד מתחתיי, מה לכל הרוחות אכפת לך ?!?

שאלתי שאלה, אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שתשתוק!

מי אתה בכלל שתשפוט אותי ?

ורק בשביל הקטע, אז כן, יש לי מערכת באוטו שלא תבייש אותי גם בתערוכת EMMA !

אבל עדיין, אני לא "מושפע" ושומע בפול ווליום כאשר אני נכנס לשכונה (וגם אם כן, תאמין לי שאחרי האיטום באוטו אף אחד לא ישמע כלום) ועל אחת כמה וכמה לא צופר בלילה להודיע לאנשים שהגעתי, את זה עושים אנשים חסרי חיים כמוך !

פורסם
אז ככה, יש לי יונדאי קופה שנת 2003 והיום הורדתי לה את 2 הדודים מאחורה,

ובמקומם שמתי את 2 הדרגונים שלי (אגזוזי זרימה חופשית).

הבעייה היא, שאין כמעט רעש בכלל,

שאחד מהם היה על ההאצ'בק שהייתה לי, היה רעש מדהים! ופה,

יש רעש אפסי.

זה שהתקנתי אצלו אמר שזה בגלל הממיר ובגלל שיש משתיקים לאורך הצנרת.

ממה שראיתי, זה הולך ככה :

הסעפת יורדת מהמנוע, ממש טיפה אחרי זה יש משתיק, אחריו הממיר ולאחריו עוד משתיק.

מחר אני הולך לסדר את זה והשאלה שלי היא כזאת,

מה אני צריך להוריד בשביל שיהיה רעש סבבה ?

לא רעש חזק מטורף , אבל גם לא עדין שלא שומעים.

תודה מראש.

רעש ספורטיבי זה אחלה ,אני גם שונא רכבים שקטים

אבל

רק שתדע , הבעיה לא רק בטסטים , אתה יכול לקבל הורדה מהכביש משוטר תנועה , אז תיזהר בקטעים האלה..

וכן בשביל לתת אפקט טוב זה תלוי הרבה בדוד האחורי במבנה שלו , לחבר שלי עם רכב זהה היה ansa בלי ממיר ובלי נקניק מרכזי וזה הוציא צליל די חלוש

על שלי היה בהתחלה sebring , גם לא משהו , אח"כ הוחלף ל-speed steel , והצליל נהיה עוצמתי ברמות, ואז שוב עבר השתקה לטובת השכנים שהתלוננו , והאזעקות במכוניות שבסביבה שכל הזמן נדלקו משום מה :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קח בחשבון שאם קיימים אצלך שני חיישני חמצן לפני ואחרי הממיר יש צורך לבטל את זה שאחרי הממיר אחרת המחשב יקבל נתונים לא נכונים וישגע את המנוע.

לגבי זיהום אוויר אני מבין שאתה לא בעניין.

פורסם

אוקיי, תבין. אני לא פה כדי להתנגח, גם אני שאלתי שאלה, ואשאל שוב: מה נותן לך הרעש חוץ מדאווין והפרעה לכל העולם? (ואני שואל בתוך אחד שנוסע ברכב רועש ומחפש דווקא להוריד את הרעש)

תודה.

ובקשר לטסט, זאת לא הדאגה שלי. מהבחינה הזאת, אני מסודר.

אה, אתה "מסודר"? יופי. אני מקווה שאתה "מסודר" גם במקרה של עבירות חמורות יותר מ"סתם" נסיעה ברכב לא תקני, עבירות כמו מהירות מופרזת ורמזור אדום.....:wink: (וגם מזה לא ממש איכפת לי....כולה בטיחות בדרכים....)

הרעש לא ממש מעניין אותי, מעניין אותי לדעת למה אנשים עושים מבטיחות משחק של מחבואים עם הטסטרים והשוטרים.

Golf-Gti: קראתי את השרשור המדובר כבר כמה פעמים, ונראה לי שדווקא אתה צריך לקרוא אותו שוב.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

Golf-Gti: קראתי את השרשור המדובר כבר כמה פעמים, ונראה לי שדווקא אתה צריך לקרוא אותו שוב.

אם אתה אומר דבר כזה , סימן שלא קראת מספיק...תקרא שוב פעם.

פורסם
אוקיי, תבין. אני לא פה כדי להתנגח, גם אני שאלתי שאלה, ואשאל שוב: מה נותן לך הרעש חוץ מדאווין והפרעה לכל העולם? (ואני שואל בתוך אחד שנוסע ברכב רועש ומחפש דווקא להוריד את הרעש)

אה, אתה "מסודר"? יופי. אני מקווה שאתה "מסודר" גם במקרה של עבירות חמורות יותר מ"סתם" נסיעה ברכב לא תקני, עבירות כמו מהירות מופרזת ורמזור אדום.....:wink: (וגם מזה לא ממש איכפת לי....כולה בטיחות בדרכים....)

הרעש לא ממש מעניין אותי, מעניין אותי לדעת למה אנשים עושים מבטיחות משחק של מחבואים עם הטסטרים והשוטרים.

וואלה לא, דווקא במקרים קיצוניים כמו לעבור ברמזור אדום או נסיעה במהירויות גבוהות מהמותר

אין לי שום "סידור" ואין לי שום בטיח.

אני אקבל את העונש בדיוק כמו כל נהג אחר.

בקשר לטסט, אז כן, שם אני מסודר...

חבר טוב טוב בעל מכון לטסטים ואני עובר כמו גדול.

מוזר שלא ידעתי עד היום שהחלפת אגזוז מקורי, לאגזוז "זרימה חופשית" זה שינוי מרכב,

לידיעתך, זה ממש לא!

אז בבקשה ממך אל תטעה אנשים אחרים.

פורסם

הבחור עם היונדאי קופה ...

אם אתה רוצה "להעיף" את הממיר ,תעצור את עצמך ותספור עד שלוש (סתםםם...) , אם אתה רוצה להוריד את הממיר זה יעשה לך בעיות בטסט אבל (תמיד יש אבל ...:-) ) יש משהו שאתה יכול לעשות בשביל לקבל עוד רעש וזה אפילו יותר בריא למנוע (מנסיון אתה תרגיש את התאוצה ) ,אתה יכול ללכת לאגזוזן ולבקש ממנו לפרק לך את הממיר ולשבור את החרסינה שבפנים (לאלו שלא יודעים הממיר בנוי ממסננים שעסויים מחרסינה )והתוצאה שתקבל היא כאמור "זרימה חופשית " ,וכשתגיע לטסט אין סיכוי שהם יגלו שהממיר מרוקן !!!!!

נ.ב

אם אתה דואג למחיר : לא יותר מ150 שקל !!!!

בהצלחה חביבי !!!!:-P

• תוכן חדש...