Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי את המוריס 8 1936 שלו באנטרנט בתחרות רכבים עתיקים (וישר זיהיתי לפי הלוחית רישוי) והיא עכשיו בבעלות של מיכאל כהנא

והוא שינה אותה קצת, לי מה שרואים בתמונה הוא צבע אותה לתכלת וצבע ג'נטים, החליף גריל ונראה לי הגליף גג אבל לפחות האוטו בידיים טובות

האוטו של אבא בבעלותו של מיכאל כהנא.jpg

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי תמונה של הפיאט בלילה הזאת כאשר הצטלמנו איתה ב "מוסך קובלנץ" שהיה מורשה פיאט בת"א

ואני הייתי החשמלאי שם. ספור המעשה הוא שבא פעם איזה אדם וביקש לחפש במלאי הישן שלנו חלקים לבלילה שהוא משפץ. שלחנו אותו אל המלאי המת שהיה למעלה בגלרית המחסן והוא ירד קורן מאושר עם חלפים לבלילה שמצא. סרבנו להצעתו לשלם עבורם ואמרנו לו שממילא זה מלאי מת ורק שיבוא עם המכונית המשופצת להצטלם איתה. כעבור זמן מה הופיע אותו אדם עם המכונית וצילם את כל צוות המוסך איתה.

בעזרת תאורה וזכוכית מגדלת זיהיתי את ספרות הרישוי האחרונות 02 המצבצות בקטן בצילום.

איני יודע מי היה אז בעל מכונית זאת ואני מעריך שזה היה בערך בתחילת שנות ה80.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

פשש זה מה שמיוחד אצל רוב האספנים, יש להם אופי מיוחד, אבא בכל מקרה לא היה משתף אותי בסיפורים כאלה, לא בכולם , אתה מתכוון לבלילה הפתוחה?, אבא סיפר לי שהיתה לו פיאט (סגורה אני חושב) , לא זוכר בדיוק איזה דגם אבל הוא מכר אותה לסוכנות ראשית של פיאט, הם כנראה התלהבו נורא מהאוטו ושילמו לו עבורה הרבה כסף

כסף ששילם להוצאות של החתונה לפי מה שהוא סיפר לי. ועוד משהו יש עדיין במועדון רכבים משנות ה30 או שכולם כבר נעלמו?

Morris 8 1936

פורסם

וואו, כמה שזה מקסים זה עצוב, לאן הלכו כל הרכבים האלו?

וזה כזה יפה לדעת שמכירים את אביך זכרונו לברכה, בין השירשורים היותר מרגשים שנפתחו כאן, באמת.

נשמח לראות את כל התמונות.

תודה, ובהצלחה בחיפוש.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אור ,

איפה היית עד עכשיו ? קודם כל בהצלחה באיסוף החומר והפרטים .

תענוג לראות מכוניות משנות השלושים והארבעים במצבור אחד .

מה שיפה הוא שאז בתקופה שהתמונות מצולמות ברקע מופיעות מכוניות שהן כבר אספנות כיום . אז נחשבו לרכב יומיומי והאספנות ה"ענתיקה" היתה מכונית משנות השלושים .

כיום אותן מכוניות שאז היו ברקע הן האספנות של היום , חבל שבקושי רואים מכוניות שנות השלושים והארבעים כיום.

זה כנראה מבשר סימן לבאות ,

מהמכוניות שמופיעות ברקע כיום , המאזדה , טויוטה , אמפרזה , גיפים למיניהם יהיו בעוד 30 או 40 שנה האספנות של העתיד - אלה שישרדו כמובן (אם בכלל )

ולאן יעלמו כל מכוניות שנות השיבעים ? לאן שנעלמות שנת השלושים כיום .....

מעניין , איך שגלגל מסתובב :-)

נחיה ונראה .......

ביי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

רפי, את הבלילה מכרתי ב 1979 כך שמי שבא אליך היה יהלי רתם.

אור, לאביך היתה בלילה ונדמה לי שהיא מופיעה באחת התמונות שלך באשכול האחרון. שימו לב שמופיעה שם גם טרקסיון פתוחה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רכבים מדהימים.

שאלה לי אליך אור:

את הרכבים הוא אסף או שיפץ ומכר כדי לממן פרוייקטים אחרים?

דרור היקר הוצאת לי את המילים מהמקלדת......

איזה רכב זה הרכב האדום??:

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=52145

אור נשמח לראותך במפגשים:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אבא סיפר לי שהיתה לו בלילה והוא מכר אותה לסוכנות פיאט, כמו שכתבתי למעלה , הם התלהבו נורא מהאוטו ושילמו לו הרבה עבורה זה היה אחד המכוניות שהוא יותר אהב, ככה הוא סיפר לי, ובכסף הוא מימן את החתונה עם אמא שלי.

Morris 8 1936

פורסם

תשובה ל M.Azulay , הוא אסף את הרכבים שלו לא במטרה למכור לפי מה שידוע לי, בזמנו בשנות השבעים היו יותר מכוניות משנות ה30 מאשר עכשיו וכל הזדמנות שהיתה לו להתחיל בפרוייקט שנראה לו אז הוא היה מתחיל(ככה סיפרו לי זה אולי לא מדוייק) והיה לו קשה להיפרד מהמכוניות שהוא אסף כמו כל אחד, אבל לפעמים הכסף שהציעו לו היה כדאי כדאי להתחיל פרוייקט חדש. אולי או למשהו אחר.

Morris 8 1936

פורסם
תשובה ל M.Azulay , הוא אסף את הרכבים שלו לא במטרה למכור לפי מה שידוע לי, בזמנו בשנות השבעים היו יותר מכוניות משנות ה30 מאשר עכשיו וכל הזדמנות שהיתה לו להתחיל בפרוייקט שנראה לו אז הוא היה מתחיל(ככה סיפרו לי זה אולי לא מדוייק) והיה לו קשה להיפרד מהמכוניות שהוא אסף כמו כל אחד, אבל לפעמים הכסף שהציעו לו היה כדאי כדאי להתחיל פרוייקט חדש. אולי או למשהו אחר.
איפה הרכבים היום?

פשוט מאוד מעניין לראות אותם.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חחח איפה הם נמצאים גם אני רוצה לדעת, רובם עדיין במצב מצויין וכנראה במוזאונים בארץ, והשאר אצל אספנים וותיקים ששומרים עליהם ומתייחסים אליהם כמו שצריך, הוכחה לכך זה שראיתי את המוריס שלו אצל אספן שמטפל בה מצויין.

Morris 8 1936

פורסם

יש עוד הרבה תמונות פשוט צריך לשבת כמה שעות ולסרוק את כולם ,אני מקווה שמחר אחרי הצהריים אני יסרוק את השאר

Morris 8 1936

• תוכן חדש...