Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MB quart 216

eliad2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על הקומפננט הנ"ל

כל מי שראה \ שמע ויכול להוסיף משהו לטובה או לרעה

ואיך הוא יעבוד בחיבור לרדיו דיסק של פיוניר דגם 1550?

פורסם
מבקש חוות דעת על הקומפננט הנ"ל

כל מי שראה \ שמע ויכול להוסיף משהו לטובה או לרעה

ואיך הוא יעבוד בחיבור לרדיו דיסק של פיוניר דגם 1550?

אתה מדבר על הדגם dsd

או על ה psd

(ה dsd הוא ישן יותר מבין הדגמים..)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
dsd

אישית לא שמעתי את ה dsd

את ה psd כן שמעתי והוא קומפונט מעולה לפי דעתי

רוב האנשים מפנים אנשים ששומעים מוזיקה עם באסים כמו האוס וראפ לקומפונט הנ"ל

ולא מוזיקה כמו רוק שהפרדת צלילים חשובה יותר..

פורסם

שאלת השאלות

איך הם יעבדו בלי מגבר , מחוברים להד יוניט לא הכי חזק , פיוניר 1550 שהנתונים אומרים על 50 וואט לערוץ אבל תכלס מי מאמין לזה , זה בטח יותר קרוב ל5

פורסם
שאלת השאלות

איך הם יעבדו בלי מגבר , מחוברים להד יוניט לא הכי חזק , פיוניר 1550 שהנתונים אומרים על 50 וואט לערוץ אבל תכלס מי מאמין לזה , זה בטח יותר קרוב ל5

אל תזלזל, זה בטח מגיע ל18-20 אר אמ אס

ושמע.. לעבוד זה יעבוד.. אבל אתה לא תנצל אותם..

מה שכן, אין לך מה לקחת קומפונט חלש..

ככה אתה לוקח קומפונט איכותי, ובעתיד אם תרצה להשקיע כסף ויהיה לך אותו.. תקנה מגבר

אפילו תלך על יד שניה..

בהצלחה בכל אופן 8)

פורסם

20 יותר קרוב ל 5 מאשר ל50 כמו שאמרתי :)

אבל כנירא שאני ילך כמו שאמרתה

שהם יעבדו אין לי ספקות , השאלה אם הם ישמעו סביר , ככה שיהיה אפשר להנות מהם לפחות כמו שהייתי נהנה מקומפננט חלש שאני מוציא ממנו יותר ...

פורסם

ברור שתהנה..

אבל יש להנות ויש להנות..

אתה לא תוכל להגיע איתם לווליום גבוה.. אין מה לעשות

וזה אותו כנ"ל לגבי כל רמקול, פשוט אולי על רמקולים אחרים פחות איכותיים אתה תשמע בווליום גבוה אבל לא באותה איכות..

בכל אופן אני מציע לך ללכת על האמבי.. מקסימום תנסה לארגן לך איזושהי הדגמה..

שאיזה מתקין ישמיע לך אותם בלי מגבר..

פורסם

החשיבות להגברה חיצונית ובהספק מספק היא מאוד חשובה.

אחרי שמכרתי את ההייבריד החזרתי לרכב מורל מילניום ישנים שהיו לי, כשהם היו מחוברים בעבר על מגבר של חברה מסוימת ובהספק נמוך הם פשוט היו זוועתיים יום אחרי שקניתי אותם רציתי להחזיר אותם ולהשקיע יותר ברמקולים טובים יותר אבל זה לא היה אפשרי מכיוון שהקרוס מגיע עם חוטים מחוברים אליו ואלו קוצצו.

ניסיתי לפתור את הבעיה בכל דרך פניתי למורל שיגעתי אותם לא מעט (כשאני אומר לא מעט אני מתכוון ללא מעט) אפילו בניתי קרוס אובר חדש עד שפשוט העפתי את הסט והחלפתי להייבריד ולהגברה טובה יותר, השיפור היה גדול ואני הייתי בטוח שהרוב תודות להייבריד ופחות להגברה.

וחזרה להתחלה, חיברתי את המילניום חזרה רק שעכשיו יש לי מגבר PPI שמספק 2X120W והם פשוט פורחים, אני יכול להגיד לך שלמשל בראפ לא נהנתי עם ההייבריד כמו עם המילניום פשוט רמקול אגרסיבי יותר שמתאים הרבה יותר לטעמי לראפ למשל.

אני זוכר שהתקשרתי למישהו מהפורום ואמרתי לו שמע חיברתי את המילניום ולא נעים לי להגיד הם נשמעים לי טוב יותר מההייבריד (שלא תבין אותי ההייבריד ברמה אחרת לגמרי בעיקר במוסיקה ווקאלית).

בקיצור אחרי הניסיון הזה קשה לי להאמין שסט שמחובר ללא הגברה באמת יספק אותך אבל מי יודע אולי. בכל אופן זכור שאחרי שאתה קונה את הרמקולים הדבר הבא הוא רכישת מגבר אם אתה באמת רוצה להנות מהם, אפילו מרמקולים פשוטים יחסית.

פורסם

אז אולי אני צריך לישאול מחדש

אילו רמקולים כדי לי ליקנות עד 750 שקל שיעבדו לא רע גם בלי מגבר ?

פורסם

במחיר הזה הרוב יעבוד לא רע ללא מגבר, אך הרבה יותר טוב עם. זה לא שרדיודיסקים הם גרועים, פשוט העוצמה הנמוכה והמגבר הקטן לא מנצלים את הקומפוננט עד הסוף.

פורסם

לא רע זה כמובן דבר יחסי. יכול להיות שתוכל להנות מהם, אני מהמילניום לא נהנתי אפילו עם הגברה ורק אחרי שסיפקתי להם הספק גבוה הבנתי שהם לא גרועים כמו שחשבתי ואפילו טובים. גם זה עניין של טעם.

פורסם

שאני יבין משהו .

אתה אומר שמילניום כנירא שלא ישמעו אצלי טוב עם הרדיו דיסק ?

ואיך ישמעו בלי הגברה הdls basic?

• תוכן חדש...