Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד לא סיימתי את המנוי שלי שם....
אני כמעט בטוח שתוכל לנצל את זה בשאר סניפי אלפא קארטינג (מחר אני אברר את זה)

מצד שני המסלולים לא היו הכי מאתגרים..
אני לא יודע מתי היית אצלנו בפעם אחרונה - אבל פניית הדאבל ימין הארוכה בסוף הישורת - לטעמי, הכי מאתגרת מבין המסלולים כיום..

מאורי - יהיה בסדר. מקסימום, נתחיל למכור סמים.. :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מאורי - יהיה בסדר. מקסימום, נתחיל למכור סמים.. :wink:

אני אתן לך את הפינה שלי , אוני' ת"א , שער 2 , שעות עבודה 09:00-12:00 .

צור קשר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מוקדם לי מדי.. איזה סטלן יבוא לקנות בשעות כאלה..

לא פלא שאתה במינוס כזה גדול.. :lol:

פורסם

חבל חבל חבל!

אנשים טובים, קארטים נהדרים, מסלול מעניין.

היה המסלול המועדף עלי.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שלום לכולם,

היום (שבת) נסעתי לקריון כדי להיפרד ממסלול הקארטינג אותו אהבתי.

עשיתי שם 2 מקצות אחד אחרי השני. בראשון הייתי עם עוד 5 חברים וחברות, ובשני הייתי לבבבבבבבבבבד.

היה מאוד כיף, מענג, ונשפך המון אנדרנלין. התחלתי עם קארט 6, שהיה מאוד עצל ואיטי, ובמקצה השני עברתי לקארט מס 13 שהיה מאוד מהיר. הצלחתי לעשות 23 סיבובים ב 10 דקות , הזמן הכי מהר היה 21:23 שניות.

20 דק' של הנאה, עד שירדתי מסוחרר מהקארט.

תלכו להיפרד, והעיקר ... קארט 13 עם מסלול ריק.

חבל שנסגר, ניאלץ לנסוע עוד חצי שעה לחיפה.

תודה. גימי

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
תלכו להיפרד, והעיקר ... קארט 13 עם מסלול ריק.

קארט 13 הוא לא הכי מהיר - הוא היה המהיר ביותר כי אחד מאיתנו עשה קסם קטנטן (אני לא זוכר אם זה הייתי אני - כי פתחתי את הקארט ללא מעט אנשים היום שהוכיחו לי שהם שולטים בקארט.. מה שאני בדרך כלל לא עושה בימי שבת)

שמח שנהנת :-)

פורסם
קארט 13 הוא לא הכי מהיר - הוא היה המהיר ביותר כי אחד מאיתנו עשה קסם קטנטן (אני לא זוכר אם זה הייתי אני - כי פתחתי את הקארט ללא מעט אנשים היום שהוכיחו לי שהם שולטים בקארט.. מה שאני בדרך כלל לא עושה בימי שבת)

שמח שנהנת :-)

אתה זה שעשית לנו הדרכה ?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הרצליה, נתניה, פ"ת, חיפה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...