Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שמוציאים כזה חוק אין משמעות לחוק של ה2 נוסעים והמלווה מהסיבה הפשוטה שכל מי שירצה פטור יוכל להוציא רישיון לטרקטור או אופנוע ובכך לבטל לעצמו את המלווה.

לדעתי,החוק החדש צריך להיות מי שיש לו רישיון לפחות שנתיים לטרקטור או אופנוע יוכל לקבל פטור מהמלווה.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אישית במשך תקופה המלווה (שעוד לא נגמר) נהגתי במשך 10 דקות

מאז הטסט, ככה זה שאין עדיין רכב להורים (גם לא רשיון).

בגלל בעיות אם הביטוח והאריות על האוטו, גם לא הצלחתי לנהוג ברכבים של בני משפחה אחרים.

הייתי מעדיך שלפחות בתקופת המלווה הייתי יכול לנהוג בעיר, או במקומות בלי אנשים, רק על מנת לצבור קצת נסיון ולא לשבת בחיבוק ידיים.

השאלה שלי:

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.למרות שלא עברתי לשון אני מבין שזה זמן עבר, אם אני מוציא אכשיו רשיון, האם אהיה פטור מנהג חדש?

זאת בעצם שאלת מליון הדולר
פורסם

ואני לא מאמין שמישהו ידע לענות עלייה, תחכו לראשון שיעשה את זה.

אני אספר לכם אם אשמע על מישהו באזור.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

החוק החדש אומר אם יש לי רשיון על טרקטור או אופנוע 50 ס"מק אני פטור ממלווה לאחר הוצאת רשיון על רכב פרטי עד 4 טון

אבל מה זה השטיות האלו שהוא יכול להסיע יותר מ2 אנשים?הוא עדיין נהג חדש!

נהג חדש=אסור להסיע יותר מ2 אנשים(בלי מלווה)עד גיל 21

פורסם
תאמינו או לא אבל כנראה שאכן יש תקלה במשרד הרישוי ,

גם אני שעשיתי רישיון לרכב והיה לי רישיון 50 סמ"ק כבר שנה ומשהו לא קיבלתי מלווה , זה אכן שגיאה ועל פי החוק אני אמור לקבל אבל כנראה שאיזשהו באג גורם לזה .

אני זוכר טוב את קנאת החברים שלי :) .... שכולם חשבו ששילמתי למישהו בשביל זה :) .

בכל מקרה זה היה לפני 6.5 שנים ... חשבתי שכבר סידרו את זה .

זה לא באג!

היום הייתי במשרד הרישוי בחולון ובהחלט יצא חוק חדש שמי שיש לו רישיון על אופנוע יש לו פטור ממלווה.

המחשבים עוד לא התעדכנו ולכן הם לא יכולים להוציא רישיונות מעודכנים.

בקשר לבאג זה היה קורה ל1 מתוך 10 ילדים בערך, גם אני שמעתי על אנשים שקיבלו תרישיון לרכב ולפני היה להם על קטנוע ולא היה רשום להם מלווה.

אבל עכשיו זה לא באג זה בהחלט נכון נכנס חוק חדש יום ראשון.

הכי מצחיק אותי שכל החכמים שבתחילת השרשור צחקו , ודיברו על מלגזות ומשאיות לא נכנסו להתנצל אחרי שהם ראו שבהחלט נכנס חוק כזה.

:?

פורסם

זה נכון.. היום ביררתי עם משרד הרישוי

אבבבלללל

אתה פטור ממלווה למכונית רק אם יש לך יותר משנה רישיון עם האופנוע

פורסם

לדעתי החוק די מוצדק,

כי בפועל שקיבלתי רישיון לרכב כבר נהגתי כמעט שנה וחצי בדיוק באותם כבישים עם אותה תנועה,

אתה מגיע כבר עם איזשהו ניסיון .

למרות שבכל אופן מומלץ בהתחלה לנסוע קצת עם מלווה , למען הבטחון שלך .

פורסם

שמעו, יש לי דודה שעובדת במשרד הרישוי.

עכשיו דיברתי איתה והיא אמרה לי שהכל טעות אחת גדולה! שפשוט לא הבינו את זה נכון והטעו את כולם.

המספר טלפון של משרד הרישוי שכולם מתקשרים כדי לברר הם מתעדכנים דרך האתר של משרד הרישוי ובגלל זה הם הטעו את כולם.

היה אי הבנה, והיום הם קיבלו הוראה להשעות את זה בנתיים ולא לבטל מלווה ושום דבר כזה עד עוד כמה ימים שיסבירו לכולם שהייתה פשוט אי הבנה אחת גדולה.

דודה שלי דברה שמה עם איזה שוטר שהוא בדרגה גבוה והוא אמר שהם קיבלו הוראה הפוכה בכלל מכל מה שמפורסם,והם ממשיכים עם הדוחות לגבי ההסעת נוסעים. ולא מתייחסים אם היה רישיון לאופנוע טרקטור וכו'....

כל האלה שהספיקו לשנות את הרישיון לרישיון ללא מלווה יקבלו בימים הקרובים מכתבים הביתה שיקראו להם לחזור בדחיפות למשרד הרישוי כי הרישיון שלהם לא תקף. ושמה הם יקבלו בחזרה את תקופת המלווה שנשארה להם.

בקיצור-לא להסיע מעל 2 נוסעים-לא ליסוע ללא מלווה-הכל אי הבנה!

פורסם
שמעו, יש לי דודה שעובדת במשרד הרישוי.

עכשיו דיברתי איתה והיא אמרה לי שהכל טעות אחת גדולה! שפשוט לא הבינו את זה נכון והטעו את כולם.

המספר טלפון של משרד הרישוי שכולם מתקשרים כדי לברר הם מתעדכנים דרך האתר של משרד הרישוי ובגלל זה הם הטעו את כולם.

היה אי הבנה, והיום הם קיבלו הוראה להשעות את זה בנתיים ולא לבטל מלווה ושום דבר כזה עד עוד כמה ימים שיסבירו לכולם שהייתה פשוט אי הבנה אחת גדולה.

דודה שלי דברה שמה עם איזה שוטר שהוא בדרגה גבוה והוא אמר שהם קיבלו הוראה הפוכה בכלל מכל מה שמפורסם,והם ממשיכים עם הדוחות לגבי ההסעת נוסעים. ולא מתייחסים אם היה רישיון לאופנוע טרקטור וכו'....

כל האלה שהספיקו לשנות את הרישיון לרישיון ללא מלווה יקבלו בימים הקרובים מכתבים הביתה שיקראו להם לחזור בדחיפות למשרד הרישוי כי הרישיון שלהם לא תקף. ושמה הם יקבלו בחזרה את תקופת המלווה שנשארה להם.

בקיצור-לא להסיע מעל 2 נוסעים-לא ליסוע ללא מלווה-הכל אי הבנה!

יקבלו מכתבים (רגילים) הביתה? שמעתי שכלבים מאוד אוהבים לאכול מכתבים של משרד הרישוי...

ואם מדובר במכתב רשום - מקסימום אפשר לקחת אותו ביום האחרון ואז הרווחנו 14 יום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מאמין שיהיה לך במכתב תאריך שאם לא תגיע עד לתאריך הזה הרישיון לא יהיה בתוקף..ואם משטרה תעצור אותך לביקורת..כאילו נסעת ללא רישיון. אבל שוב, מה יהיה בתוכן המכתב אי אפשר לדעת.

פורסם

טוב שהחוק הזה יוצא לפועל אני בעד החוק של המלווה,

נכון שבזמן המלווה זה מעצבן ומלחיץ אבל אח''כ תראו שהמלווה זה דבר טוב

בעזרתו מקבלים ביטחון וידע.

פורסם

טוב כרגע עדיין אפשר להוציא את הרישיון ללא המלווה... אני הוצאתי אתמול {רביעי} וחבר שלי הוציא היום {חמישי} לא ניראה לי שיבטלו את זה כ"כ מהר.... זה רק עכשיו ניכנס

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...