Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יוצא אוויר בקצב משביע רצון, בדוק האם הרכב נמצא בטמפ' עבודה.

אם כן, ישנו סיכוי טוב שהרדיאטור חימום שלך פשוט סתום קצת.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם יוצא אויר חזק ורצוף (הכוונה לונטה,רוח) אני מחזק את אריליו שסביר להניח שרדיאטור החימום סתום קצת, האם יש ברכב מים ירוקים? הכוונה לנוזל יעודי ולא מים מהברז

גם יכול להיות שביטלו את התרמוסטט והמים לא מתחממים וכך אין לך חימום ובאותה הזדמנות אתה יוצר בלאי עצבני במנוע

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אם יוצא אויר חזק ורצוף (הכוונה לונטה,רוח) אני מחזק את אריליו שסביר להניח שרדיאטור החימום סתום קצת, האם יש ברכב מים ירוקים? הכוונה לנוזל יעודי ולא מים מהברז

גם יכול להיות שביטלו את התרמוסטט והמים לא מתחממים וכך אין לך חימום ובאותה הזדמנות אתה יוצר בלאי עצבני במנוע

ואיך אני פותר את בעיה הסתימה?

פורסם

תפרק את הרדיאטור של החימום הפנימי ותנקה את תעלות האויר שמגיעות אל הרדיאטור ותתן אויר בצלעות הקירור ובפיית כנת המים לרדיאטור

כל טוב

פורסם

פותח השרשור מודה לך על עצתך המועילה , וביקש למסור שיעשה זאת דקה אחרי שתסיים לפרק עבורו את הדש בורד.

על מה שאלו , ועל מה ענית ?

• תוכן חדש...