Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של 1400 פחות או יותר.. אפשר להוסיף עוד קצת

אני צריך רדיו דיסק.. רמקולים קדמיים אחוריים ואם נכנס בתקציב אז גם מגבר יהיה טוב

בלי התקנה וכל השטויות מסביב

פורסם
פורסם

האם אתה רוצה להוסיף עם הזמן ולהגדיל את התקציב?

אם כן, אז כדאי לך עכשיו להשקיע בדברים טובים על מנת לא למכור אותם בעתיד כדי להשתדרג!

אם לא, אז כדי לך מאוד לחשוב על מוצרים של יד שניה!

פורסם

ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לקנות בחלקים תקנה קודם רדיו דיסק וקומפוננט וכשיכנס עוד סכום תקנה מגבר וסאב

פורסם

בוא נגיד שווה לך עכשיו לחפש רדיו דיסק ב איזור ה 900 ש"ח (יד שניה תוכל להביא פיוניר סידרה 7)

או שאתה רוצה רק חדש תוכל למצוא משהו אחר ...

קומפוננט תקנה עכשיו את הפולס של מורל , שעולה 500 ש"ח או קומפוננט שונה בבמחיר דומה

ולאחר מכן להוסיף מגבר , ואחוריים אם תירצה (שאולי שאין לך למה...)

פורסם

מצטרף לגריבר שמצטרף לסוויפט.

אין טעם שתקנה 2 סטים של קומפוננט בינוניים, אלא עדיף סט אחד טוב יותר.

לצורך העניין הפולס ייטיב עמך והתקציב שלך.

תוסיף לזה רדיו דיסק טוב מאוד משומש, או טוב חדש, ואתה מסודר עד התקציב הבא.

פורסם

1400 שקל יספיקו לך רק לרדיודיסק נורמלי.

אבל אם אתה רוצה משהו טוב ולא אכפת לך לקנות בחלקים אז אתה יכול לקנות בשלב ראשון רדיודיסק בסביבות ה1100 1200 שקלים, להוסיף עוד 200 שקל ולקנות רמקולים אחוריים ב400 שקל, אפילו פיוניר 330W 6X9.

זה יהיה משהו נחמד לבינתיים.

אחר כך תוכל לקנות מגבר (*התקנה למגבר אצל מקצוען יכולה להגיע ל300 שקל, משהו שלא ידעתי עד אחרי שקניתי מגבר) שיעלה לך מינימום כמה מאות שקלים, טוויטרים (איכותיים, לא ב10 שקל לזוג) סאב וקומופננטים.

1400 שקל זה תקציב נחמד להתחלה, אבל אי אפשר להרכיב מזה "מערכת".

** בעקבות השרשור הזה חישבתי כמה עלתה לי המערכת באוטו, והגעתי ל2500 שקל(!) ללא חישוב הרדיודיסק הקודם שקניתי והעפתי.

HU של פנסוניק ב1200 שקלים.

2 רמקולים קדמיים אודיובנק ב300 שקלים.

2 רמקולים אחוריים של פיוניר 250W ב300 שקלים.

התקנה למגבר - 300 שקלים (אחרי שניסיתי להתקין עם חבר, הכל עבד אבל היה ההתקנה לא הייתה בטיחותית מספיק והאיכות לא הייתה משהו - השתפרה פלאים אחרי ההתקנה המקצועית, ממש כאילו הוספתי "עוד מגבר").

מגבר 1000 וואט 4 יציאות של BOSS, ז"ל נשרף בעקבות התרטבות שעלה גם כמה מאות שקלים.

ולא הספקתי להתקין סאב (אני בינתיים בלי מערכת כי אני מוכר את האוטו, לאחר מכן אני אתקין שוב מחדש הכל על הרכב הבא, ובתור בונוס אני אתקין גם איזשהו סאב.

רציתי גם בדרך לשאול ממי שמבין, איך המגבר - 12V 800 וואט 4 יציאות? הציעו לי לקניה מיד שניה. הוא יכול להחזיק לי את הרדיודיסק וסאב עתידי?

תודה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
1400 שקל יספיקו לך רק לרדיודיסק נורמלי.

אבל אם אתה רוצה משהו טוב ולא אכפת לך לקנות בחלקים אז אתה יכול לקנות בשלב ראשון רדיודיסק בסביבות ה1100 1200 שקלים, להוסיף עוד 200 שקל ולקנות רמקולים אחוריים ב400 שקל, אפילו פיוניר 330W 6X9.

זה יהיה משהו נחמד לבינתיים.

אחר כך תוכל לקנות מגבר (*התקנה למגבר אצל מקצוען יכולה להגיע ל300 שקל, משהו שלא ידעתי עד אחרי שקניתי מגבר) שיעלה לך מינימום כמה מאות שקלים, טוויטרים (איכותיים, לא ב10 שקל לזוג) סאב וקומופננטים.

1400 שקל זה תקציב נחמד להתחלה, אבל אי אפשר להרכיב מזה "מערכת".

1. ממש לא, מה יש ברדיו דיסק של 1400 ש"ח שאין ברדיו דיסק של 900 ש"ח?

חיתוכים? אין צורך יש במגבר.

יציאה לסאב? פונקציה דיי מיותרת/לא הכרחית כשניתן להשתמש בכל יציאה להגברת מגבר לסאב.

פאנל מכאני? לא תודה, יש לו בלאי גבוה מפאנל רגיל.

תצוגה "מרהיבה"? אין צורך תודה רבה - לא משפיע על הסאונד.

2. הנה הרכבנו לו מערכת ולא במרכאות, קומפוננט טוב ורדיו דיסקים לא חסר שם בחוץ...

הכל שאלה של טעם ותקציב, ואם זה התקציב שנתן, יש להסתדר עם זה...

פורסם

תראה

הרמקולים האחוריים של פיונייר נחמדים לא יותר, מצטרף להמלצה של Nature על הגיביאאל

הקומפננט פולס זאת באמת בחירה טובה

הרדיו דיסק לא משהו, נסה להוסיף לתקציב ולהביא תדגמים הפשוטים של פיוניר

ולגבי המגבר, הוא ירים את הרמקולים והקומפננט

לתקציב שלך זה יתאים מעולה

• תוכן חדש...