Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושוב, שלום לכולכם...

אני עומד להתחיל בפרוייקט נוסף - בדשבורד שלי (טויוטה קורולה 96) יש מספר סדקים בקונסולה המרכזית (איפה שהשעון והפתחים המרכזיים של המזגן) ביררתי באלגד לגבי תרכובת פלסטיק גמישה ובחרתי את רמת הקושי הרצויה + פיגמנט שחור לקבלת הצבע - הם טוענים שזה חומר שלא נסדק בשמש ושהוא אינו דליק.

בחו"ל ניתן להשיג מקלות פלסטיק עם אקדח להמסה לפי צבע וסוג הפלסטיק - מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה בארץ? ויותר מזה מישהו יודע מאיזה פלסטיק עשויה הקונסולה המרכזית בטויוטה?

והכי טוב אם יש כאן מישהו שהתנסה בעבודה שכזו - אשמח לקבל עצות והכוונה...

חשבתי לפרסם את זה באחזקה וטיפולים אבל לפי מה שראיתי בחיפוש שם החברה מתעניינים בעיקר במנוע ודווקא בסקשיין של האודיו יש הרבה יותר התעסקות עם פולימרים/תרכובות כימיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את הסדקים אתה יכול לתקן בעזרת הלחמת פלסטיק, פשוט לקחת מלחם ופלסטיק דומה להמיס את המקום בעזרת מלחם ולמלא עם פלסטיק. אחר כך לשייף קצת ושוב להוסיף עוד פלסטיק לשייף שוב. לשם הגימור אפשר להשתמש בחומר פחחים וכמובן בסוף לצבוע. ברכב של עופר הקונסולה המרכזית הייתה שבורה (מחלה ידועה של פולו) כך שנאלצנו לעשות "פרוייקט" כזה, הנה תמונה של התוצאה הסופית.

1.JPG

פורסם

יוסי - תודה רבה!

יש לי כמה רעיונות בייחד עם אפוקסי שיש בו חומר שקצת ממיס את הפלסטיק וכך גם, אכן, מלחים אותו

לא חשבתי אל חומר פחחים... אחלה רעיון.

אני גם חושב לנסות את התרכובת - כי זה הופך לחומר עם גימור גמיש שלא נסדק אבל זה 190 ש"ח לחומר - אם אני אנסה וזה יצא טוב - אני אפרסם כאן את הפרוייקט.

שוב, תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יוסי - תודה רבה!

יש לי כמה רעיונות בייחד עם אפוקסי שיש בו חומר שקצת ממיס את הפלסטיק וכך גם, אכן, מלחים אותו

לא חשבתי אל חומר פחחים... אחלה רעיון.

אני גם חושב לנסות את התרכובת - כי זה הופך לחומר עם גימור גמיש שלא נסדק אבל זה 190 ש"ח לחומר - אם אני אנסה וזה יצא טוב - אני אפרסם כאן את הפרוייקט.

שוב, תודה!

הרעיון שהעלית בפתיחות השרשור מאוד מעניין - אם הוא ישים לגבי סדקים בדשבורד עצמו הוא יכול להיות פתרון מצויין להתחלות של סדקים ולמניעת ההתפשטות שלהם.

תוכל להעלות מס' טלפון \ עוד פרטים בנוגע לחומרים \ בעלי מקצוע שמתעסקים בזה?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אלגד במקרה הזה הם ספק לחומרי גלם לתחום האמנות בפיסול בפיברגלס ושימוש בפולימרים אחרים כמו גומי, פלסטיק, לייטקס

יש להם אתר www.elgad.co.il אבל הם עוברים מיקום בזמן הקרוב ככה שרצוי להרים אליהם טלפון - נמצא באתר - אני קיבלתי מהם כרטיס ביקור עם הפלאפון של המוכרנית שם (היא גם מצוות ההנהלה) אני אמסור לך אותו, כי יתכן ולא תהיה דרך ליצור איתם קשר עד סיום המעבר.

כל הפרטים באתר שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה יכול לתת מילוי לסדקים בעזרת חומרי איטום של סדקים והחלקה לדוגמאת חומרי הפחחים, ישנם חומרים שהם סוג של בונדו שמעורבים עם אבקת פיבר או חומרים מקשים אחרים שנותנים לו חוזק שונה מבונדו רגיל, ואז כמובן שיוף והחלקה,וצביעה בתנור יתנו לך מראה אחר לגמרי וכמובן ללא סדקים.

אני מניח שעופר יוכל לשפוך לך קצת אור על סוגי החומרים שישנם בשוק בארץ.

אני מכיר חומר כזה מחו"ל שנקרא "דוראגלאס" (DURAGLASS), אך עד היום עוד לא מצאתי חומר זהה כזה שנמכר בארץ.

אני יודע שב"אלגד" למשל מוכרים אבקת פיבר ולפי מה שהבנתי מהם ניתן להוסיף אותו לכל שרף או לבונדו מכל סוג על מנת לקבל חוזק , אבל שוב, עוד לא יצא לי להתנסות בחומר כזה.

אם מישהו יכול לשפוך קצת אור בנושא אני גם אשמח לעוד פיסת מידע.

כמוכן איפה ניתן לרכוש .

under construction..

פורסם

גם אני מצטרף לשרשור ורוצה לדעת בדיוק איך לעשות את זה, מחכה לפרוייקט מצולם.

בנצי, שכל לחיצה עדינה על הדשבורד עושה פיצוץ.

haters will hate

פורסם

יש עוד כמה דברים שאני צריך להשלים לפני כן - אבל אני מתכוון לעשות את זה

כשאעשה - אפרסם

Pioneer TS-X150

פורסם

יאללה אני גם מחכה לפרויקט מצולם והסבר :wink::multi:

אני צריך גם לתקן פלסטיקים של הדלתות

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אני לא עושה משהו מורכב מידי - זה בסך הכל תרכובת שעשוייה משני חומרים - אני אפילו אכתוב היום בערב או מחר בערב מהי התרכובת - מי שרוצה יכול לגשת לאלגד או לספק אחר ולבקש את החומרים האלה - הם מסבירים לך שם בדיוק איך לעבוד עם החומר ויאללה - לעבודה...

אם מישהו כאן יקדים אותי בזה - אני אשמח לדעת שזה עבד ואם לא - אז אני אשמח לפרסם את מה שיצא לי.

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שהבטחתי - החומר המדובר הוא תרכובת פלסטיק בצפיפות/קשיחות 780 שזה מורכב מחלק A ומחלק B

1.5 קילו של זה עולה 190 ש"ח כשיחס הערבוב הוא 1:2 כל שכבה יוצרת עובי של מ"מ בערך ההמלצה היא להגיע לשכבה של 4 מ"מ (נשמע לי קצת עבה מידי - בערך פי שתיים ממה שנחוץ לי)

ככה זה לפחות נקרא אצל אלגד - איך זה אצל ספקים אחרים - אני לא יודע...

Pioneer TS-X150

פורסם
ושוב, שלום לכולכם...

אני עומד להתחיל בפרוייקט נוסף - בדשבורד שלי (טויוטה קורולה 96) יש מספר סדקים בקונסולה המרכזית (איפה שהשעון והפתחים המרכזיים של המזגן) ביררתי באלגד לגבי תרכובת פלסטיק גמישה ובחרתי את רמת הקושי הרצויה + פיגמנט שחור לקבלת הצבע - הם טוענים שזה חומר שלא נסדק בשמש ושהוא אינו דליק.

בחו"ל ניתן להשיג מקלות פלסטיק עם אקדח להמסה לפי צבע וסוג הפלסטיק - מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה בארץ? ויותר מזה מישהו יודע מאיזה פלסטיק עשויה הקונסולה המרכזית בטויוטה?

והכי טוב אם יש כאן מישהו שהתנסה בעבודה שכזו - אשמח לקבל עצות והכוונה...

חשבתי לפרסם את זה באחזקה וטיפולים אבל לפי מה שראיתי בחיפוש שם החברה מתעניינים בעיקר במנוע ודווקא בסקשיין של האודיו יש הרבה יותר התעסקות עם פולימרים/תרכובות כימיות.

אומנם הרכב שלך הוא רכב חדש יחסית מודל 1996, אבל תנסה לפרסם את העיניין בפורום האספנות. יש שם חברים עם ידע רב בנושא. שיפוץ דשבורד ברכב ישן הוא דבר נפוץ יחסית. אני בטוח שתקבל שם את העצה הטובה ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו - תודה - אנסה

Pioneer TS-X150

פורסם

חבר'ה, אולי זה רק אני, או שזו השעה... אבל בתמונה שיוסי-alpine צרף, הקונסולה המרכזית לא ממש גדולה?!?

היא יותר גדולה מהחלון WTF??

תודה, שי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...