Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם ברשותי טויוטה סטרלט שנת 96 האוטו מאוד מאוד מוצלח חוץ מבעיה שמציקה לי ואין לי מושג אם זה בעקבות בלאי או בעקבות זה שכך בנוי האוטו...

בכל נסיעה כל הפרעה הכי קטנה בגלגל הופכת לבום ממש ממש מעצבן ממש ממש אבל...

אמרו לי לבדוק בולמים או משהו יש קשר בדברים או שלא?

לגבי צריכת הדלק יש למישהו מושג כמה אמורה להיות צריכת דלק של רכב כזה 1400 אוטו' או כיצד אני יכול לבדוק את זה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לגבי צריכת דלק, יש לחבר את הרכב למכשיר 4 גזים, לבדוק בסיבובי סרק ואחכ ב2500 סלד במשך 1/2-1 דקה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לחבר טוב שלי יש סטארלט דומה.

הרכב זולל דלק בנסיעות בין-עירוניות, יחסית לגודלו ולנפח המנוע. אנחנו הגענו למשהו כמו 1:11 בנסיעה בין עירונית ללא מזגן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

MDMA - אם הבולמים מקוריים - שם טמונה הבעיה - אל תשכח להחליף גם את המסביב ( כריות בולם , מיסבים , מגני אבק , מעצורים )

ההבדל שתרגיש יהיה מדהים.

עוד דבר הוא כמובן להקפיד על לחץ נכון בצמיגים , שמהווים גם הם חלק משמעותי מאוד מנוחות הרכב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כוון מתלה (פרונט) מבצעים אם הרכב קיבל מכה חזקה ממדרכה, בור בכביש וכו' או לאחר החלפת מכללים קדמיים במיתלה כחלקי הגה, בולמי זעזועים, משולשים וכו'. אם יש שחיקת צמיגים לא סימטרית או משיכת ההגה לצד אחד או גלגל ההגה לא ממורכז בנסיעה ישרה אז יש לבדוק גם את כווני המיתלה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוסף לכל מה שנאמר - גם מצב הצמיגים יכול להשפיע על נוחות הנסיעה. אם מדובר בצמיגים ישנים ויבשים - החלפה לחדשים יכולה לסייע לא במעט לנוחות הנסיעה ברכב (ביחד עם בולמי זעזועים חדשים ולחץ אויר תקין בצמיגים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מיכאל,

גם הסטארלט שלי לא מבריקה במיוחד עם נימוסי הכביש שלה, אבל בום ממש ממש מעצבן ממש ממש בכל גבשושית - לשם היא לא הגיעה. אולי באמת נפרץ הבולם (גז) או השתחרר משהו במערכת ההגה (פעם קרה לי וזה עשה נקישות מעצבנות. מכון פרונט סידר לי את זה). במפגש הבא אני אעשה איתך סיבוב ונראה אם זה רעש רגיל או לא...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הצמיגים ברכב חדשים...

לגבי הבולמים אין לי מושג מתי הם הוחלפו אבל אני מאמין שזה לפני הרבה מאוד זמן הרכב אצלנו במשפחה 5 שנים ובחיים לא שמעתי את אבא שלי אומר טיפלתי בבולמים...

תודה לכולם על התשובות המספקות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הגיע הזמן לבולמים חדשים נחמדים . גם אצלנו בקורולה היה קטע כזה לפני איזה שנתיים שכל בור הכי קטן או אפילו עלה לבאמפר הכי נחמד היה מתורגם לחתיכת זבבאם בקדמת האוטו .

החלפנו בולמים למונרו גז וכבר משהו כמו שנתיים יש שקט מהדבר הזה .

ים long time no

• תוכן חדש...