Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית בגז' בXSARA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. אימי נוסעת בסיטרואן קסרה 1.6 שנת 2001.

בזמן האחרון יש איזו בעייה מוזרה עם הבגז' שאחרי שסוגרים אותו הוא נפתח שוב. שוב סוגרים אותו. שוב נפתח. כך קורה כמה פעמים. אחרי כן יושבים ברכב . חוגרים חגורות מסתדרים במקום והוא שוב נפתח. יש לציין שהוחלף מנעול..

מה הן האפשרויות העומדות בפנינו? כי זה מאוד מעצבן בשביל אימי (אני שברתי את הרגל אז אימי לא יכולה להגיד לי ללכת לסגור את הבגז')

פורסם

נרא לי הפתרון הכי טוב זה לגשת למוסך פחחות ושיבדקו את המנעול,יכול להיות שהמנעול זקוק לכיוון קטן וזו כל הבעיה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

האם מדובר בקסרה דור 1 או דור 2 (ניתן למצוא את שני הדגמים משנת 2001).

אם מדובר בקסרה דור 2 - האם קיים מתג פתיחה אלקטרוני בדלת תא המטען?

אם כן, ייתכן וקיימת תקלה חשמלית (נתק / קצר), הגורמים לפתיחה לא רצונית של הדלת.

עדכן לגבי הדגם.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

בדוק האם קיים מתג פתיחה חשמלי בבגז' / בתא הנוסעים, או במנגנון מכאני לחלוטין.

אם מדובר במג חשמלי - ייתכן ומדובר בעיית מגעים, הגורמת לתופעה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...