Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הוא COMP VR התיבה היא 1CF אטומה .

הבאס כרגע חזק.

שאיפה: באס חזק יותר.

אמצעי: מילוי בצמר סלעים כדי ל"הגדיל" נפח תיבה מבלי הצורך בשינוי מידות התיבה .

תוצאה הרצויה : באס יותר חזק ועמוק יותר.

האם המשוואה הנ"ל אפקטיבית ביחס לדרישה ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי מה שהבנתי מההודעות שרצות כאן בפורום, הסאב הספציפי הזה מגיע מהיצרן עם תיבה 2CF שהיא גדולה מידי עבורו והוא עובד יותר טוב בתיבה 1CF - כלומר השאיפה שלך במקרה הזה היא לא להגדיל לו את הנפח - או לגרום לו לחשוב שיש לו נפח גדול יותר בעזרת צמר סלעים.

לפי דעתי - אם התיבה אטומה מספיק ואתה לא מרגיש עיוות בצליל שנגרם מהתיבה וזה משהו שחומר ספוג יכול להשתיק - אתה לא צריך.

אבל איזה אפקט באמת יצא לזה - עד שלא תנסה לא תדע, כי התיבה בכל זאת נשארת 1CF...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מרוצה מאד מהתיבה הזו הסאב מתפקד מעולה בתיבה הזו יורד מאד נמוך באס עם נפח ונוכחות .

אני רוצה טיפה יותר .

בעבר עבדתי עם תיבה שבניתי לפי המלצת היצרן מדובר בפתוחה פורט סלוט מכוונת ל38 2.2CF וממש לא אהבתי .

עברתי בעצתו של סימון מהפורום ל1CF שהוא הביא לי מתנה ופשוט התוצאה מעולה .אבל כמו כל חובב אודיו השאיפה היא לשאוף ליותר ולכן עלה בראשי לאחרונה הקטע של הוספת המילוי.

עופר רוטמן עשה זאת בזמנו [ב2001] וטען שהוא הרגיש הבדל לטובה .

לכן רציתי לקבל חוות דעת שלכם מניסיון האם שווה לנסות בכלל עם מילוי ועוד יותר קריטי איך נימדדת הכמות שצריך להכניס ?

פורסם

למה שלא תוסיף עוד סאב ותגמור עם זה?

תנסה - מה יש לך להפסיד - תוסיף צמר מספיק כדי לכסות את הקירות של התיבה, בהתחלה.

אחרי זה אם תרגיש שאתה יכול להוסיף יותר תנסה גם את זה.

אבל - חלק מהחומרים האלה דליקים - המגנט של הסאב לפעמים מתחמם מאוד - תדאג או להדק עם סיכות את החומר לתיבה, או להדביק - ואם אתה שם כמות של צמר סלעים שעלול לגעת במגנט של הסאב רצוי גם לקחת כלשהי רשת ברזל ולהדק אותה על צמר הסלעים ולתפוס אותה בתיבה - רעידות ורעשים לא יהיו לך כי הצמר יבלום את הרשת ואם הרשת תהיה מהודקת נכון לתיבה היא גם לא תיגע במגנט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אסף. אתה לא שם שום חומר בתיבה! עשיתי "בשבילך" את הבדיקה הזאת אצלי.

הבאס חלש יותר, ומורגש הרבה פחות בכל טווח התדרים (במיוחד בנמוכים).

הדבר היחידי שזה מונע זה את מכת הבאס שיש בתחילתו של הבאס.

המכה הופכת להרבה פחות חזקה ושמיעה, אבל כך גם שאר הבאס. בקיצור, ממש לא!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אהבתי את התמונה... וואלה עד עכשיו אני מתרשם לטובה מהשינוי של הבאס שלך באוטו,

איזה כיף זה אחרי תקופה ארוכה לשבת באוטו ולשמוע את הסאב ככה חזק הא אסף.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

ראסמי סימון אתה צודק, אין אין גלה בדברים האילו . צריך לנסות הרבה כדי להגיע לכמעט מושלם.

תודה סימון :wave:

• תוכן חדש...