Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת שלום

עקב הגיל הצעיר שלך יחסית והרצון שלך לאוטו יפה עם "פוזה" (שזה לא דבר רע בכלל)

הייתי ממליץ לך ללכת על הונדה סיוויק שנת 93-94 (המחיר קצת יקר יותר אבל התמורה משתלמת)

ותאמיני לי אמינות של הונדה זה אמינות אלו רכבים שהמנועים שלהם מחזיקים ק"מ רבים ושנים רבות יותר

לפי דעתי אם את יכולה לחכות קצת ולחסוך עוד קצת כסף זאת ההמלצה הטובה ביותר שתקבלי פה וחוץ מזה שהמחירים צפויים לרדת עקב כניסתו של הדגם החדש לשוק

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה :wink:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בת שלום

עקב הגיל הצעיר שלך יחסית והרצון שלך לאוטו יפה עם "פוזה" (שזה לא דבר רע בכלל)

הייתי ממליץ לך ללכת על הונדה סיוויק שנת 93-94 (המחיר קצת יקר יותר אבל התמורה משתלמת)

ותאמיני לי אמינות של הונדה זה אמינות אלו רכבים שהמנועים שלהם מחזיקים ק"מ רבים ושנים רבות יותר

לפי דעתי אם את יכולה לחכות קצת ולחסוך עוד קצת כסף זאת ההמלצה הטובה ביותר שתקבלי פה וחוץ מזה שהמחירים צפויים לרדת עקב כניסתו של הדגם החדש לשוק

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה :wink:

קודם כל היא בכלל לא ציינה שהיא רוצתה רכב "פוזה" או צעיר!!!

היא רוצה רכב אמין חסכוני וזול לאחזקה!

ההונדה אומנם אמינה אבל זה בהסתייגות, קודם כל קשה למצוא אחת שלא נחרשה ע"י צעירים שחשבו שהם שומאכרים קטנים, ואם כבר היא מוצאת אקזמפלר טוב אז המחיר שלו יהיה יותר יקר מאשר 20K שזה התקציב שלה.

במחינת צריכת דלק ההונדה ממש לא חסכונית ודי בזבזנית במישור הזה.

מחיר הביטוח של ההונדה ממש יקר!

לסיכום: הרכב אומנם טוב אך יקר לרכישה ועוד יותר יקר לאחזקה לכן לדעתי הוא לא מתאים לה.

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שרשמתי "פוזה" (שזה לא דבר רע בכלל) כי ידעתי שיקפוץ אחד שיפרש את המילה הזאת לא נכון!!!

בכל מקרה לגבי רכב צעיר (שאני לא ציינתי דבר כזה) ויפה (זה כן ציינתי):

יש לציין שאני מחפשת רכב שיראה גם יפה חיצונית (אני בכל זאת בחורה...) וגם שיהיה 1.4, 1.6 סמ"ק.

תודה על ההמלצה של הקאיה אבל היא לא יפה והיא רק 1.3 סמ"ק.

אני חושב שכנראה פיספסת את התגובה שלה ולכן הגבת ככה (אבל לא משנה לא נורא)

בכל מקרה תנסה להגדיל ראש ולנסות (אם לא קשה לך) להיכנס לראש של בחורה צעירה שמחפשת רכב בפורום רכבים :shock: ולא באיזה לוח זה או אחר .

לכן חשבתי ועדיין חושב כי העלות של הביטוח וההוצאות הנלוות(שלא בשמיים גם לי יש הונדה -במקרה !) יצדיקו את עצמם ויחזירו את ההשקעה בסופו של דבר .

אני לא מתווכח איתך ואל תפרש את זה ככה כל אחד זכאי להביע דעה אבל אל תשכח שלדעה שלנו יש זווית של המלצה בעיניה ולכן היא (הדעה) חייבת להיות ניטראלית ובלי עירוב רגשות כל שהם ולכן אבקש את סליחתך אם תגובתי פגעה בך :wink:

פורסם

היא רוצה רכב חסכוני בדלק. נו באמת.

לפותחת השרשור - אוט' זה MUST ? כי גיר רגיל יהיה הרבה יותר חסכוני , וסביר להניח שגם אמין.כמו כן תוכלי לקנות רכב חדש בשנה לפחות.

סאני אכן כמעט חפה מתקלות (אם לא הייתה הזנחה פושעת) אבל זה רכב משפחתי. בהתאם צריכת הדלק .

את צריכה גודל כזה?

הבימבה (121) אכן חמודה ,אבל האוט' הגיעו ללא הגה כח.

פורסם

תודה על התגובות, אני אבדוק את האופציה של הונדה סיוויק למרות שאין לי כבר סבלנות.... ואת האופציה של קאיה ספיה.

נוספו לי עוד כמה אופציות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליהם.

לפני זה... אני מודעת לעובדה שאוטומטי יותר יקר וצורך יותר דלק, אבל אני מוכנה לשלם כי זה בשבילי שווה את הנוחות.

אוקיי, ככה:

1. מזדה 323

2. טיוטה קורולה 92

3. סיטרואן קסרה

4. פורד פיאסטה

תודה מראש על הדעות והתגובות...

פורסם

פורד פיאסטה לא קיימת באוט' בתקציב הזה!

הסיטרואן קסארה גם הייתי מוריד מהרשימה..

הקורולה וה-323 אופציות מצויינות , את הקורולה אי אפשר למצוא בתקציב כזה. את ה-323 יהיה גם קשה למצוא.

פורסם

אני קודם בודקת מחירים של רכבים ואז שואל אם הן טובות, לגבי הטיוטה והמזדה אז ראיתי בתקציב שלי, אם הם במצב טוב זה כבר נתון לויכוח....

אם הם טובות אז אני יכולה לחכות ולחפש אחת במצב טוב, השאלה שלי היא האם לחפש את אחד הרכבים האלה.. אם הם שוות את ההמתנה והחיפוש...

פורסם

המאזדה וגם הטויוטה הם רכבים מצויינים ואם טופלו כראוי יציגו אמינות טובה!

למרות זאת אני במקומך הייתי הולך על מכונית יותר קטנה אך בשנתון קצת יותר גבוה! זה ישתלם לך מבחינת צריכת הדלק המופחתת עקב מנוע קטן יותר..

פורסם

למרות זאת אני במקומך הייתי הולך על מכונית יותר קטנה אך בשנתון קצת יותר גבוה! זה ישתלם לך מבחינת צריכת הדלק המופחתת עקב מנוע קטן יותר..היום 22:50

סבבה, השאלה שלי היא איזה רכב קטן???

פורסם
למרות זאת אני במקומך הייתי הולך על מכונית יותר קטנה אך בשנתון קצת יותר גבוה! זה ישתלם לך מבחינת צריכת הדלק המופחתת עקב מנוע קטן יותר..היום 22:50

סבבה, השאלה שלי היא איזה רכב קטן???

קודם כל הייתי מתחיל בחיפושים אחר דייהטסו סיריון (יהיה קשה למצוא בתקציב שלך אבל שווה מאוד את החיפושים, אולי תמצאי מציאה).

דייהטסו שרייד- בדקי במחירון איזה שנים נכנסיות לך בתקציב (אני ראיתי שנת 97 למכירה סביבות ה-20K)

סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה ואמינה.

פורסם

אופל אסטרה, להוסיף לקסנטיה, ולהוציא מהרשימה, שחיטה בטיפולים, בר, תסגרי פינה עם עצמך, ותחליטי שאת מחפשת רכב קטן/משפחתי/מנהלים/אוטובוס.

אם את לא מתכוונת להקים בזמן הקרוב משפחה, אז אין שום צורך ממשי לרכוש רכב כמו קורולה או 323, חפשי קורסה, חפשי שרייד, סוזוקי עדיף להמנע, את יכולה לקנות מודל די חדיש, אבל יושבים בשנת 2001 מרגישים כמו שזה 89 (הדגם הראשון של הסוויפט מהדור הזה)...

בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מנסה אבל זה קשה, אני לא רוצה לטעות בבחירה ואז לשלם על זה ביוקר.

פעם אחרונה שאני שואלת, דיברתי אתמול עם מבין עניין והוא הציע לי את סוזוקי סדן בהמון התלהבות... מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...