Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תקציבך מוגבל לסביבות ה 20K,ואת חייבת גיר אוטומטי,עדיף להתמקד במכוניות קטנות,כשהאופציות המתאימות ביותר הן הדייהטסו סיריון והיונדאי אטוס מהשנים 98-99.

הן זולות לתחזוקה ומציגות אמינות מצויינת,בצירוף בטיחות סבירה(*** במיבחני הריסוק).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בר, הטעות הכי גדולה היא לקנות רכב שאין בו צורך.

אחרי שחזרנו לזה שמחפשים מיני:

סוזוקי אוטו די אמין בסה"כ, סביר לנסיעה, לא מכיר את הגיר האוטומט, רק את הרגיל, המנועי 1300...

רק תיקחי בחשבון, זה לקנות אוטו שנת 98-2000 (לא יודע מה בדיוק נכנס לך לתקציב), שהוא כל כולו כמו רכב שנת 89, משמע, מיושן מאוד, המנוע כמעט אותו דבר, כל הפנים של הרכב אפור ומאוד מיושן, לא נעים בעין ולא נעים בכלל.

אני הייתי מחפש דייהטסו שרייד 95-96, דייהטסו סריון, יונדאי אטוס (לפי הסדר שנכתב כאן), אלו מכוניות שבאמת לא יאכזבו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כמו שנאמר לך לאורך השרשור הזה, חפשי מכונית קטנה (סופר מיני) אוט'.. הן יהיו משנתון מתקדם יותר בדרך כלל, חסכוניות יותר וזולת לאחזקה..

חפשי דיהטסו סיריון ושרייד

סוזוקי סוויפט

פורסם

סיריון אוט' לא נכנסת בתקציב.

אופציה שלא הוזכרה - קאיה פרייד. מכונית בסיסית, קטנה, אמינה, חסכונית.

לא נוחה, לא מהנה לנהיגה וכו' אבל עושה את העבודה, ובתקציב של 20K ניתן לקנות שנתון הרבה יותר גבוה משרייד\סוויפט.

פורסם

ושוב אני אתן את ההמלצה הקבועה שלי, הטויוטה סטארלט. קטן, פשוט, אמין. מה צריך יותר מזה?

מודל 96 במחירון הוא קצת יותר מ 20K, אבל הוא שווה את זה.

מודל 93 הוא פחות מ 20K. העודף יילך ל "יישור קו".

לשני הדגמים אין הגה כוח והגרסה עם הגיר הידני עדיפה. כמו כן הם נדירים מאוד ונחטפים כמו לחמניות חמות מהתנור, צריכים להיות זריזים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ושוב אני אתן את ההמלצה הקבועה שלי, הטויוטה סטארלט. קטן, פשוט, אמין. מה צריך יותר מזה?

מודל 96 במחירון הוא קצת יותר מ 20K, אבל הוא שווה את זה.

מודל 93 הוא פחות מ 20K. העודף יילך ל "יישור קו".

לשני הדגמים אין הגה כוח והגרסה עם הגיר הידני עדיפה. כמו כן הם נדירים מאוד ונחטפים כמו לחמניות חמות מהתנור, צריכים להיות זריזים.

איתמר.

אכן אופציה טובה אבל מאוד מאוד נדירה.

• תוכן חדש...