Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי כותרת יותר נורמאלית אז בבקשה בלי עצבים.

הבעיה שלי היא שיש לי גולף 94 מנוע 1800 עם 90 כוחות סוס (היה), והיא פשוט שותה לי דלק

עשיתי לה בדיקה חיכתי עם שהאוטו התכבה לי (כי נגמר הדלק) ואז מילאתי דלק ב-100 שקל, איפסתי את שעון ה- "TRIP" ל-000 ונסעתי.. אתמול בלילה התכבה שוב האוטו (שוב נגמר הדלק) ועשיתי בדיוק 72 קילומטר.. חישבתי קצת ויצא שהאוטו שלי אוכל בערך ליטר ל-4.8 קילומטר בעיר!

זה נשמע לכם הגיוני?!

פורסם

קודם כל זאת הדרך הכי מטופשת לבדוק כמה האוטו "שותה"

כל המשקעים שנמצאים במיכל דלק נכנסו לך למערכת הזרקה...

לעתיד, תמלא מיכל מלא, תאפס את השעון, סע כמה שבא לך (אבל לא עד שיגמר הדלק), ואז תמלא מיכל מלא שוב, את המספר שמופיע בשעון תחלק במספר הליטרים שנכנסו בתידלוק השני.

וכן, האוטו שלך "שותה", לי אישית לא נשמע יותר מדי הגיוני כי זה קצת מוגזם, אבל אולי יש נזילת דלק...

אגב סתם שאלה, אתה נותן לדלק להגמר סתם ככה באמצע הכביש? איך אחרי זה אתה מגיע לתחנת דלק? :-)

Scooby WRX

פורסם

מתי הרכב עבר את הטיפול התקופתי?

ומה התבצע\הוחלף בטיפול התקופתי האחרון?

יש שינוים מבחינת תגובות מנוע? תחושות שהמנוע "לא סוחב"?

אביחי

פורסם

אבל אולי יש נזילת דלק...

אנחנו לוקחים שבוע הבא את הרכב למוסך לבדוק את זה, יכול להיות שזאת באמת הבעיה

מיכוון שריח של דלק חזק יוצא מהמנוע שאני מתניע או מכבה אותו לפעמים!

אגב סתם שאלה, אתה נותן לדלק להגמר סתם ככה באמצע הכביש? איך אחרי זה אתה מגיע לתחנת דלק?

אני תמיד לפני שאני עושה צעד כזה, דואג לשמור איתי בקבוק של 2-4 ליטר של דלק כמובן!

פורסם

מתי הרכב עבר את הטיפול התקופתי?

ומה התבצע\הוחלף בטיפול התקופתי האחרון?

לפני הרבה הרבה הרבה זמן, הרכב רק עכשיו נקנה מאיזה בנאדם אמרו בבדיקה שהמצב שלו מעולה

בטח אבא שלי לא הזכיר לי את כל הבעיות הקטנות הללו.. בכל מקרה הוא שבוע הבא צריך לעבור טסט

אז אני לוקח אותו ועושה לו טיפול כללי!

יש שינוים מבחינת תגובות מנוע? תחושות שהמנוע "לא סוחב"?

כן אכן יש שינויים, המנוע עושה רק רעש ולא "נותן" כמו שהוא אמור לתת...

זאת אומרת ב-50 המנוע כבר צועק...

פורסם

ה"בדיקות" שאתה עושה רק מחמירות את התופעות שאתה מתאר.

תמלא מיכל שלם ובדוק צריכה.

משום מה יש לי הרגשה שלמרות המצב ה"מעולה" הקלאץ' אצלך מחליק.

פורסם
הדבר הראשון שיש לבצע לפני הכל זו בדיקת טעינה!!
מה הקשר???!!!

אין לנסוע עד להתרוקהות טנק הדלק בגלל יניקת לכלוך מקרקעית הטנק, ושריפת משאבת הדלק החשמלית

שמתקררת כשהיא טבולה בדלק, ומתחממת כשהיא חשופה לאוויר!

לגבי שיטת הבדיקה הטפשית, כולל נסיעה עם בקבוק דלק, מן ההיבט הבטיחותי, כבר נאמר על ידי קודמיי!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אנחנו לוקחים שבוע הבא את הרכב למוסך לבדוק את זה, יכול להיות שזאת באמת הבעיה

מיכוון שריח של דלק חזק יוצא מהמנוע שאני מתניע או מכבה אותו לפעמים!

אם אתה חושד בנזילת דלק בתא המנוע, לחכות שבוע, ואפילו להניע את האוטו זו פשוט טפשות. האוטו

יכול להדלק - בלהבות!

:turn-l:
פורסם

אתמול התווכחתי עם חברים לגבי הסוגייה הנ"ל:

1. כל המשקעים והלכלוך שמצטברים בתחתית מיכל הדלק , מאיפה הם מגיעים ומה הם?

2. משאבת הדלק שואבת את הדלק מהנקודה הנמוכה ביותר במיכל (תקנו אותי אם אני טועה...) אז גם כאשר יש דלק היא אמורה לשאוב את אותם המשקעים ששוקעים למטה. הלא כך?

בתודה מראש , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם
כן אכן יש שינויים, המנוע עושה רק רעש ולא "נותן" כמו שהוא אמור לתת...

זאת אומרת ב-50 המנוע כבר צועק...

אז למה קנית אותו?

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

הוא אמר שינוי, ז"א המצב לא היה ככה שהרכב נרכש.

לפותח השרשור - הרכב ידני או אוטומט? האם מילאת דלק בתחנה הקבועה שלך? אם לקחת את הרכב לבדיקה ותוכל לעלות פה סריקה של התוצאות אני בטוח שיוכלו לעזור יותר.

פורסם

צביקה דווקא אתה שואל מה הקשר בדיקת טעינה??? חשבתי שאתה קצת בעיניינים

טוב אז ככה אחת הסיבות ליפני שמפרקים ובודקים מערכת דלק ושוברים תראש לפעמים סתם (מה שקורה המון במוסכים) צריך לבדוק טעינה ברכבי הזרקה

למה???

כי טעינת יתר גורמת למזרקים להשאר פתוחים על יתר המידה!!!!

וכך הצריכה גודלת פי כמה !!!

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם
מילאתי דלק ב-100 שקל, איפסתי את שעון ה- "TRIP" ל-000 ונסעתי.. אתמול בלילה התכבה שוב האוטו (שוב נגמר הדלק) ועשיתי בדיוק 72 קילומטר.. חישבתי קצת ויצא שהאוטו שלי אוכל בערך ליטר ל-4.8 קילומטר בעיר!

זה נשמע לכם הגיוני?!

נשמע לי מאוד לא הגיוני, לפי מה שאתה אומר פה עלה לך ליטר דלק 6.66 שקל :shock:

• תוכן חדש...