Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופיר באמת חישבת את זה? :-)

הרבה דברים שהוא אומר לא נשמעים הגיוניים.

כמו למשל, הוא ציין שב 50 המנוע כבר צועק...

אם זה המקרה, אז מזמן האוטו היה צריך להיות במוסך, ולא לעבור בדיקות ביזבוז דלק, ועוד בדרך כל כך טיפשית.

פורסם

דבר ראשון, תודה לכולם!

דבר שני האוטו זה גולף 94 אוטומטית מנוע 1800 עם יכולת של 90 כוחות סוס.

אני יצלם ויביא את תוצאות הבדיקה של הרכב, ואשמח אם תעזרו לי באמת..

חוצמיזה השיטות המפגרות האלה היו של אמא שלי, אני פשוט הצעתי לה חד וחלק לקחת את הרכב

למוסך של פולסוואגן או משהו שיבדקו מה הבעיה, הכי פשוט והכי זול במקום סתם לבזבז מאות שקלים על ניסיונות מילוי דלק שסתם הולך..

מחר האוטו "ניגש" לטסט, אבל לפני הטסט הוא ילקח למוסך לעבור טיפול 10000, וכמה תיקונים

כגון החלפת תפוחים ותיקון של ההגה..

לאחר מכן נראה אם עדין יהיו בעיות או שהאוטו באמת יתחיל לנסוע כאוטו ולא כעגלה!

תודה רבה לכולכם וסוף שבוע טוב..

פורסם

לפותח השרשור - ע"פ התגובות שלך לשאלות שנשאלת, אני יכול רק להסיק כי אולי באמת קיימת נזילת דלק. במיוחד עקב זה שאמרת בפרוש שריח כבד של דלק נמצא בסביבת המכונית כשאתה מניע ומכבה את הרכב... שזה בעצם כשהרכב עומד במקום... (אז אפשר להריח את הדלק).

בדוק זאת על ליפט במוסך, כשהרכב מונע...

ועשה לעצמך טובה, ואל תבדוק צריכת דלק בדרכים מגוחחות (ולא בטיחותיות ! ).

בהצלחה.

פורסם

תודה, באמת תודה רבה לכולכם!

אבל אבא שלי פירש את העובדה שהאוטו אוכל דלק בצורה כל-כך גבוה בגלל שהאוטו עובד על טורים גבוהים, זאת אומרת כאילו מופעל הצ'וק ברכב כל הזמן (למרות שאין אחד כזה כמובן).. הוא אמר שהוא ילך ויבקש שיעשו שהאוטו יעבוד על טורים נמוכים, וגם רציתי לדעת אם זה משפיע על הביצועים של הרכב?

וד"א יש לי עוד שאלה, כמה אמור לעלות מתחילה של הכבל של האמברקס? ואם בכלל יש דבר כזה? או שצריך להחליף את המערכת כולה?

פורסם

בדגמים שכאלו, צריכת הדלק גבוה במיוחד, הייתי מציע לך לגשת לאחד מוסכי השרות ולהתייעץ בנידון.

קאדילק לימוזין

פולסוואגן פאסאט 2003 טיפטרוניק

פיג'ו 205 GTI 1992 יחיד במינו בארץ

פולריס ריינג'ר 2005

פורסם

כן בסופו של דבר הלכנו למוסך ומסתבר שזה הקרבורטור שהוא היה מאוויר וכמעט נפל

ובגלל זה הדלק זרם למנוע בצורה מטורפת.. כרגע האוטו בסדר ואני מחזיק עם חצי טנק כבר יומיים

מה שלא היה לי פעם...

פורסם
כן בסופו של דבר הלכנו למוסך ומסתבר שזה הקרבורטור שהוא היה באוויר ,וכמעט נפל

ובגלל זה הדלק זרם למנוע בצורה מטורפת.. כרגע האוטו בסדר ואני מחזיק עם חצי טנק כבר יומיים

מה שלא היה לי פעם...

פיקצייה, הטעייה מכוונת, חוסר ידע, מידע שגוי, סיפורי בדים, סיפור מוזר מאד....!

1- בגולף 94 אין קרבורטור!

קרבורטור יכול להיות באוויר,אם התושבת גומי שלו קרועה, ואז יש להחליף תושבת, וזאת מבלי לגעת בקרבורטור,... מה הוחלף תושבת, או קרבורטור, או הרכב בכלל מוזרק..???!!

לאלוהים ולפותח השרשור פתרונים!!

מצפה ומבקש הבהרה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...