Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ויום נעים!!!

סוף סוף לאחר הרבה זמן החלטתי שאני סוגר עסקה כבלו את המערכת אשמח לקבל המלצות\הערות!

רדיו דיסק:פיוניר 1650 50X4 זה כבר קיים ברכב!

מגבר:platinum audio v12 1000v או מגבר:orion 4004 800v

סאב:פיוניר TS-W306C

תיבה:52 ליטר מקורית פיוניר פתוחה

רמקולים אחוריים:350W של פיוניר

מקדימה עקב חוסר תקציב רמקולים מקוריים של פיאט

מה אתם אומרים?

האם שווה לי להשקיע ברמקולים אחוריים או קדמיים כרגע?יש מאחור כרגע רמקולים 250W

האם שווה להשקיע עוד 500-600 שקל על המגבר של אוריון או שלא שווה ההפרש הגדול?

מה אתם אומרים על המערכת בכללי?

המשך יום נעים יוסי

פורסם

לדעתי שווה מאוד (דגש על מאוד !) להביא ב 500 ש"ח קומפוננט לקדימה (פולס לדוגמא). יותר חשובים הרמקולים

הקידמיים מהאחוריים , כי אותם אתה שומע.

חוץ מיזה מקווה תשהיה לך אחלה מערכת ותהיה מרוצה ממנה (זה הכי חשוב).

בהצלחה. :-)

נ.ב

אכן שווה להשקיע עוד 500 ש"ח למגבר של אוריאון !

פורסם

מגבר - קלריון

הסאב שלך דורש הגברה יותר רצינית. אם אין לך כזאת, עדיף שתלך על סאב חלש ונציל יותר.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

המתקין אמר שיותר שווה להשקיע באחוריים שי שם אפשר לשים עוצמה ובקדימה אי אפשר להשוות את העוצמה לקדמיים לא משנה איזה דגם הם.הם אף פעם לא יהיו כמו האחוריים ולכן שווה להשקיע באחוריים

הוא סתם אומר או שיש אמת בדבריו או שהוא פשוט לא רוצה להעביר לי כבלים בכל הרכב?

מה המורל יתן לי בצליל?אם אין לא באסים?הסאב יתן מספיק באס לקדימה?

האם מומלץ הדגם הזה של הסאב או שעדיף את ה-305?

פורסם

אחי גם אני חשבתי כמו המתקין שלך עד ששמתי מורל פולס6 בדלתות מקדימה(הסט הכי פשוט של מורל)

ואם תחזיר אותי אחורה בזמן !!! לא הייתי חותך את המגש של האוטו שלי ל6/9 אלא שם גם מאחורה סט קומפוננט כי זהו צליל שלא תקבל משום רמקול רגיל אחורי.....

לך על הקומפוננט מקדימה ועל תחשוב פעמיים...

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה רבה על ההמלצות אני באמת יתקין את המורל פולס מקדימה וישאיר את האחוריים כמו שהם

נראה לי שהוא ממליץ לי על האחוריים בשביל לעבוד פחות ולא להעביר כבלים לקדימה.

בכל מקרה הסאב טוב?ממליצים על אחר שאותו מחיר?האם באמת באמת באמת שווה להשקיע עוד 600 שקל על האוריון?????ממש יוצא לי יקר!האוריון יותר חלש מהשני

האם המגבר הנ"ל יספיק לסאב 1000W נראה לי שהוא לא ינצל אותו מספיק והסאונד ימרח!

פורסם

הפלטינום לא מגבר חזק בכלל.. מהרגע שתחבר לו את הסאב, יעברו לא יותר מחמש דקות (באופטימיות) והוא יהיה זיקוקים של יום העצמאות. "המתקין" הזה, או שלא מבין כלום, או שרוצה רק למכור לך. ראה הוזהרת.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני לא מבין למה כל האנשים לפניך שרשמו תגובות לא אמרו לי שהוא חלש ולא מתאים?

האם שווה לחכות יותר זמן ולקנות בדיוטי מגבר של jbl?הוא יהיה הרבה יותר טוב משני המגברים?

מחכה לתשובה בהקדם!

יוסי

פורסם

אם יש לך אפשרות להביא את הJBL מהדיוטי פרי ו הJBL במלאי שם אז בטח שזה האיפשרות הכי טובה בישבילך בקשר לכל מה שאמר "AUDIOFEEL" הוא צודק ב 100%.

בקשר לאחוריים כן זה רמקולים חזקים כי הם גדולים ו מתוככננים לעבוד בנפח גדול אבל זה לא אומר שאתה חייב לשים כמה שיותר מאחורה אם רצון אפשר גם לשים 4 רמקולים מאחורה אז מה, כל המוזיקה שלך היא "תצעק" אליך מאחורה?

האוזניים שלך מופנים לקדימה.

בקשר למתקין הזה, אף מתקין טוב ברמה בינונית אפילו לא יגיד שטויות כאלו שרמקולים צריכים ליהיות מאחורה, גם סאב היינו שמים מקדימה אם היה לנו מקום באוטו.

בקשר למערכת שלך מה התקציב שלך או כמה אמר לך המתקין שלך?

הוא בטח אמר שסאב של פיונייר הוא הכי טוב?

פורסם

ההשקעה היא עד 2000 שקל!

מה אתם ממליצים?מגבר סאב ורמקולים קומפוננט

תודה מראש יוסי

כרגע יש רמקולים אחוריים טובים ללא הגברה!

פורסם

אם יש אפשות להביא JBL אז לך על זה אם לא תביא את המגבר של orion האיכותוהעמידות הרבה יותר טובים מהשני

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

רמקולים קומפוננט מורל פולס 500שקל?האם הם יתאימו לי כי אני שומע טראנס ודאנס?

סאב של לנזר דגם מקס 12 450שקל?450 שקל כל התיבה?ואיזה תיבה הוא צריך פתוחה\סגורה\גודל?יותר טוב מהפיוניר?

ומגבר מדיוטי פרי אם הוא במלאי הJBL 75.4 GTO?הבנתי שהם לא משווקים אותו יותר אלה את אינפיניטי אפשר לקבל אתר שמוכר את המגבר הנ"ל?האם הוא שווה בעוצמתו לJBL?במידה ויש לי אופציה בין שניהם מה לקחת?

המערכת תחשב כטובה?תהיה לה עוצמה?ירעיד את האוטו?ישמעו טוב?

תודה מראש יוסי

• תוכן חדש...