Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר נשארת במיכל הדלק כמות של בין חצי לרבע טנק דלק (כ-15 ליטר), לאחר פניה ימנית ארוכה (למשל פניות 270 מעלות במחלפים), גם כאשר הפניה לא נעשית במהירות גבוהה באופן חריג, המנוע כבה מיד ביציאה מהפניה.

אחרי שכבה, ניתן להניע אותו לאחר כחצי דקה של המתנה.

עכשיו, העניין הוא כזה. בגלל השילוב של כמות דלק נמוכה ופניה ארוכה בכיוון מוגדר, די ברור שהבעייה היא שלא מגיע דלק מצדו השמאלי של מיכל הדלק, הצד אליו מתנקז כל הדלק כאשר הכמות היא קטנה.

דבר כזה יכול להיות כתוצאה מפגם בתכנון מערכת הדלק, אבל גם כתוצאה מתקלה/ סתימה בצנרת שבתוך המיכל:

במיכל הדלק מותקנת משאבת דלק לחץ נמוך, בצידו הימני של המיכל. לפי מה שהבנתי, משאבה זו נוטה לסיים את חייה כל מאה ומשהו אלף ק"מ, ואני יודע שאת המשאבה שלי החליפו כבר פעם.

מכיוון שיש לי הערכה רבה מאוד ליכולת של חלק גדול מהמוסכים בארצנו להזיק למכוניות, כשמתקלקל אצלי משהו באוטו, נקודת המוצא שלי היא שבטח מישהו החליף משהו באיזור התקלה והתרשל בהרכבה, וזה הכיוון של גם הפעם. אני מנחש שאחרי אותה החלפת משאבה לא חיברו את כל הצנרת כמו שצריך, ובפרט, את הצינור שאמור למשוך דלק מצידו הרחוק של המיכל.

השאלות שלי הן אלו:

1. סולר זה עניין מסריח ביותר. לכן, לפני שאני מוציא את המשאבה ומארגן לתא הנוסעים שלי ריח של מונית לנצח (הרעש מספיק לי תודה), אם יש כאן מישהו שמכיר טוב, כלומר ראה בעיניים/ יש לו שירטוטים של הצנרת בתוך המיכל ואיך היא מתחברת למשאבה, ויוכל לעזור לי להבין מה אני הולך למצוא שם לפני שאני פותח, אני אשמח לעצתו.

2. אם מישהו מכיר מחלה סטנדרטית של הרכב הנ"ל, שגורמת לסימפטום הזה, (סתימות צפויות וכד') שיגיד.

תודה מראש.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

שלום,

בעקבות סיפור דומה אצל חבר, אני ממליץ לך להכנס למוסך מורשה פיגו סיטרואן ולהתחבר למחשב דיאגנוסטיקה, הרכב מפוצץ חיישנים בעלות שלא תחלום עליה, וכן - רוב הסיכוים שזו המשאבה בתוך המיכל שתקולה, אבל אל תהמר - גש למוסך.

החדשות הרעות: אצל חבר שלי יצאו בנזק 6500 ש"ח (חיישני COMMON RAIL) ועוד כמה דברים, + כמה ימים במוסך. אבל זה כי הוא נתן למישהו לא מקצועי לנגוע ברכב, אני מקווה שאצלך הסיפור יגמר בהחלפת המשאבה הקטנה של המיכל דלק.

פורסם

הייתה לי תקלה זהה ב-ZX (בעיקרון זה כמעט אותו רכב) , רק שהודות לבנזין , הרכב היה ממשיך לעבוד - אבל מגמגם.

החלפת המשאבה חיסלה את התופעה (זה קורה , אבל רק אם מתעקשים לנסוע ממש ממש עד סוף המיכל , ואת זה אני לא ממש עושה).

• תוכן חדש...