Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 ומחיר הטכנולוגיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז למה הגיבו עד עכשיו אם זה לא מעניין?

בוא לא נהפוך את זה לדיון מיותר שייסגר.

חזרה לנושא-

האם מישהו יודע בוודאות שזה בגלל הרכבה רשלנית של הקודן או שמא זו השערה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

או שהתקנה כושלת של משהו, או שהבחור שכב באוטו, או שהוא בדיוק השתמש בשלט ממרחק של כמה מטרים ולא ראית אותו כדי שיחשבו שיש מישהו שם נגד גנבים, יש הרבה אפשרויות, אתה מבין כמובן שזאת לא הC4 היחידה בעולם, וגשם אין רק בארץ. למעשה הפוך. וסיטרואן לא בדיוק חדשים בנושא המגבים האוטומטיים... קיים אצליהם כבר אם אני לא טועה 6 שנים. או יותר.

פורסם

כדאי ללמוד לקבל ביקורת עקיפה (גם עם לדעתכם מיותרת/שגויה), בעיקר שנאמרת בהומור. לא חייבים תמיד לקפוץ ולהגן.

לצערי רוב הכותבים בשרשור זה הגיבו בחריפות יתרה (סוג של אלימות ?). חבל.

פורסם
זה פשוט מרגיז אותי לפעמים שאתם עושים את הקטעים האלה, קחו VAG חדשה , לדוגמא - פאסאט הכי מפוארת , קחו אותה למתקין חאפר , תתקינו אזעקה \ מערכת קודן - וזה מה שתקבלו.

לי אישית זה קרה בשתי מכוניות , ברכב הנוכחי טעו בחיבור האזעקה לדוושת הבלם (התנעה מרחוק), היתי לוחץ ברקס - אין אורות ברקס, ואין כלום. מתי הבנתי את זה? שאישה כמעט יצאה ורצחה אותי. היא היתה אחרי ברמזור ואמרה לי : אין לך אורות ברקס בכלל! פושע! אני כמעט בלה בלה..

וזה ברכב פשוט ,משנת 99.

עכשיו קחו את ה C4 הזאת, ותעשו לה אותו הדבר, עד כמה שאני יודע ישנם דגמים של C4 שמצוידים במערכת עצור-סע (המנוע נכבה מתחת ל 6 ק"מ לשעה בפקק. ועובר למצב אלטרנטור חשמלי או משהו כזה ) , תאר לך שהנהג לוחץ ברקס, יורד ל 6 קמש , האוטו נכבה - ולא מניע שוב. או בכלל, המערכת לא תתפקד כהלכה ולא תבצע עבודתה.

אל תשפטו ישר - אין לדעת תחת ידיו של מי נפל הרכב האומלל.

על דבר אחד אני מסכים , - ככל שמתקדמים ככה הכל ניהיה דפוק. דוגמא פשוטה: HDI \TDI \ CDI ושלל גרסאות אלו של COMMON RAIL - חיישנים בלי סוף , תקלות בלי סוף.

נו נו

במקרה הזה אני גאה ואף שמח להיות הבעלים של לאדה סמרה 92 (קרבורטור, ידנית...מן הסתם).

לא שהרכב חף מבעיות...

אך הן הרבה יותר פשוטות וקלות לפיתרון על אם הדרך או ליד הבית ולא צריך בשביל כל שטות לרוץ למוסך מורשה ולהתחבר למחשב תקלות.

לא חיישנים ולא נעליים...

מספיק מרווח וגישה תחת מכסה המנוע-קלה ומאד פשוטה לתחזוקה.

מה שנקרא"חוכמת הפשטות".

(ואם נחליף כבר לרכב חדש עמוס אלקטרוניקה וחיישנים זה יהיה כנראה רק למכוניות שהוכחו כבעלות אמינות כגון ניסן,סוברו ,טויוטה ,אופל,SEAT).

ניצן

פורסם

ביקורת? זה נראה לך פורום ביקורות?

ההודעה שפתחה אשכול זה מטרתה הייתה להראות כי לא נותר אלא "לרחם על המצבר ועל בעל האוטו הדפוק הזה" (שפה מאד הולמת אגב, שמשקפת את רמתו של פותח האשכול) ולא לגלות נקודות מסויימות של התקנה רשלנית בדגם מסויים זה, לצערי.

אם אכן מטרת האשכול הייתה להעלות נקודות מסויימות הקשורות בהתקנת מיגון בדגם זה, ההודעה הפותחת הייתה מנוסחת בצורה שונה לחלוטין, ללא כל השמצות.

מה שמוכיח לי, לצערי, כי גם לחלקנו, בפורום הרכב הישראלי, קיימת ראיה בעלת גוון עכור של סטיגמות על רכבים כאלו ואחרים (וכמובן שלפותח השרשור יש נסיון מוכח של שנים עם C4, הוא היה חבר בצוות הפיתוח של מערכת החשמל ברכב).

שרשור זה, בעיניי, לא הוביל, לא מוביל, ולא יוביל לשום כיוון של שיתוף מידע טכני או אחר בנושא מיגון הדגם הנ"ל.

וחבל.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
ביקורת? זה נראה לך פורום ביקורות?

ההודעה שפתחה אשכול זה מטרתה הייתה להראות כי לא נותר אלא "לרחם על המצבר ועל בעל האוטו הדפוק הזה" (שפה מאד הולמת אגב, שמשקפת את רמתו של פותח האשכול) ולא לגלות נקודות מסויימות של התקנה רשלנית בדגם מסויים זה, לצערי.

אם אכן מטרת האשכול הייתה להעלות נקודות מסויימות הקשורות בהתקנת מיגון בדגם זה, ההודעה הפותחת הייתה מנוסחת בצורה שונה לחלוטין, ללא כל השמצות.

מה שמוכיח לי, לצערי, כי גם לחלקנו, בפורום הרכב הישראלי, קיימת ראיה בעלת גוון עכור של סטיגמות על רכבים כאלו ואחרים (וכמובן שלפותח השרשור יש נסיון מוכח של שנים עם C4, הוא היה חבר בצוות הפיתוח של מערכת החשמל ברכב).

שרשור זה, בעיניי, לא הוביל, לא מוביל, ולא יוביל לשום כיוון של שיתוף מידע טכני או אחר בנושא מיגון הדגם הנ"ל.

וחבל.

אפי.

אפי שלום,

- קודם כל אני מתנצל אם פגעתי אישית באחד מחברי הפורום שיש לו כל קשר ל C4.

- דבר שני אני אחד מאלה שהתקנה רשלנית פגעה בו פעמים ברכישת רכב חדש.

- שלישית, אני לא חושב שהרמה שלי כל כך נמוכה - תסתכל מסביבך.

- רביעית, האוטו דפוק, עובדה . רק לחדד את העובדה שהרכב דפוק, איתרתי את בעל הרכב היום בבוקר , ותתפלא לשמוע שהמצבר הוחלף היום בבוקר , והוא סיפר לי שזה קורה לו בפעם הראשונה מאז קנה את הרכב (לפני חצי שנה). הווא אומר שמשהו התחרפן לו שם.

* אז זה שסיטרואן לא מפגינה אמינות טובה ביחס למורכבות הרכבים שלה (עובדה) לא אומר שהרמה שלי נמוכה או שבא לי להסתלבט.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ולשאלה המתבקשת:

איך אפשר לדעת שהמתקין(של קודן\אזעקה) הוא אכן מקצועי ולא יחבל בחשמל של הרכב? על מי אפשר לסמוך?

יש לכם אולי שמות של מקומות טובים באזור המרכז להתקנות הללו? (לקראת קניית רכב חדש)

פורסם

תמיד קל להסיט דברים מהקשרם, הרי זה הכי נוח.

1. אין לך צורך להתנצל - זה לא פורום נפגעים.

2. משתתף בצערך, גם לי יש נסיון בדבר.

3. אולי רמתך המקצועית גבוהה, אך השתמשת בשפה שאינה ראויה לפורום.

ומה לעשות, שפת ביטוי זה גם חלק מרמתו של אדם.

ובזה אני מסיים את תגובתי לשרשור חסר טעם זה.

אפי.

אפי שלום,

- קודם כל אני מתנצל אם פגעתי אישית באחד מחברי הפורום שיש לו כל קשר ל C4.

- דבר שני אני אחד מאלה שהתקנה רשלנית פגעה בו פעמים ברכישת רכב חדש.

- שלישית, אני לא חושב שהרמה שלי כל כך נמוכה - תסתכל מסביבך.

- רביעית, האוטו דפוק, עובדה . רק לחדד את העובדה שהרכב דפוק, איתרתי את בעל הרכב היום בבוקר , ותתפלא לשמוע שהמצבר הוחלף היום בבוקר , והוא סיפר לי שזה קורה לו בפעם הראשונה מאז קנה את הרכב (לפני חצי שנה). הווא אומר שמשהו התחרפן לו שם.

* אז זה שסיטרואן לא מפגינה אמינות טובה ביחס למורכבות הרכבים שלה (עובדה) לא אומר שהרמה שלי נמוכה או שבא לי להסתלבט.

תודה.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי שלום,

הרבה פעמים מופיעות כאן הודעות על אמינות הרכבים ועל דברים מוזרים שכדאי שחברי הפורום יעינו בהן.

לגבי ה C4, פשוט המקרה הזה עצבן אותי עד כדי כך שנסחפתי קצת. אבל ביחס לכמה הודעות אחרות השפה שלי עדיין סבירה מה גם שלא גידפתי ולא קיללתי מישהו פה , כולה אמרתי שהרכב דפוק - והוא כן דפוק. אז או שאתה מעיר לכולם, או שאתה לא.

בסביבה שלי יש לא מעט מכוניות, קילאו 1.2, לגאסי 1.8, סקודה אוקטביה, טויוטה קורולה, מזדה לנטיס, הונדה סיווק, מרצדס E 320... ועוד . לכולן היו תקלות - אני מודה , חלקן בשל איכות הרכב וחלקן בשל מתקינים רשלניים כמו שהתכבדת למעלה - אבל לא היה לי שום מקרה כזה שרכב מאבד את השכל שלו.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אבל לא היה לי שום מקרה כזה שרכב מאבד את השכל שלו.

זה קרה, זה קורה וזה גם יקרה...

לא קורה לך לפעמים שהמחשב בבית גם כן מתחרפן ואתה עושה לו RESTART ? במכוניות של היום זה בדיוק אותו הדבר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא הבנתי את זה שהרכב הזה דפוק בגלל שהיתה תקלה כלשהי במחשב.

אני יכול רק לאחל לך בכנות, שהלוואי שהרכב הבא שלך יהיה חדשני כמו המכוניות ממשפחת סיטרואן, שכמו שמישהו כבר ציין, הן היחידות שנותנות מכונית עם טכנולוגיה מאוד מתקדמת, בערך 15 רמות מעל כל מכונית יפנית מקבילה, ובמחיר שנשאר מאוד תחרותי.

ואני אפילו לא נכנס לנוחות נסיעה והתנהגות.

אז מה לעשות, כל אביזר שמאוד טכנולוגי ומאוד מורכב סובל\יסבול בשלב כלשהו מתקלות כאלה ואחרות.

גם טיל החץ, שהוא הרבה יותר טכנולוגי ומתקדם מאיזו C-4 פספס שנה שעברה טיל מטרה בניסוי, והתחיל להשתולל באויר עד שנאלצו להשמיד אותה.

אגב, הניסוי נכשל בגלל תקלה באחד המחשבים (אין צורך לציין שמות וכו').

אתה יכול להגיד שהחץ "טיל דפוק" ?

לא, כי עובדתית הוא הטיל מספר 1 בעולם ביכולותיו.

אז למה אתה מחליט על סמך מכונית אחת שראית שהרכב דפוק ?

אני מבטיח לך שאפילו בעל הרכב לא יודע אם הקודנית\אזעקה שלו הותקנה כאן או מה עשו לו במערכת חשמל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי אני היחיד עלי אדמות - אבל תסלחו לי, באמת שאני לא מבין למה צריך את כל השטויות האלה ברכב...

חיישן שמדליק אורות כשמחשיך? נו באמת. חיישן גשם? נורא קשה לשלוח יד למתג המגבים...

שטויות שעולות הרבה כסף ומיותרות לחלוטין.

מה היה רע בסובארו GL של שנת 92?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אולי אני היחיד עלי אדמות - אבל תסלחו לי, באמת שאני לא מבין למה צריך את כל השטויות האלה ברכב...

חיישן שמדליק אורות כשמחשיך? נו באמת. חיישן גשם? נורא קשה לשלוח יד למתג המגבים...

שטויות שעולות הרבה כסף ומיותרות לחלוטין.

מה היה רע בסובארו GL של שנת 92?

איתמר.

בדיוק בשבילך המציאו את המשפט הבא:

אם לכולם יהיה ראש, מי יחרוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...