Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות שקשורות להעברת הילוכים

1.מהו התזמון המדוייק להעברת הילוך?

2.עד כמה אפשר "למשוך הילוך" מבלי לגרום נזק ?

3.איך עובד השעון הזה שמראה מתי צריך להעביר הילוך?

תודה מראש לעונים

פורסם

זמן העברת הילוך משתנה בנסיעה ( מישור , עליה , ירידה )

בעיקרון לפני העברת הילוך אתה אמור לתת " תנופה " לרכב לקראת ההילוך הבא .

קח בחשבון שמשיכת הילוכים גורמת לבלאי + צריכת דלק גבוהה יותר

ועל איזה שעון אתה מדבר ? שעון טורים ??

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

1. תלוי אם אתה רוצה לקבל מקסימום חיסכון או מקסימום מהירות/כוח לגלגלים.

2. עד הקו האדום של המנוע או עד שנכנס מנתק ההצתה. אבל בכלליות, כל סיבוב של המנוע מוסיף לשחיקה שלו, כך שעדיף לשמור על סל"ד נמוך ככל האפשר.

3. אתה מדבר על מד סל"ד או על ShiftLight?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הילוך אפשר למשוך עד הקו האדום (או עד איפה שמתחיל התחום האדום במד הסל"ד). לא לעבור אותו.

החוק היבש אומר להעביר הילוכים 20-40-60-80. בתכל'ס זה משתנה מרכב לרכב.

איזה רכב יש לך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל בקשר לשעון אני מתכוון לShiftLight

איך הוא עובד ואיך הוא מכוון להידלק כשצריך להעביר הילוך ?(הוא מכוון כדי להוציא מקסימום כוח או חיסכון?)

אם אני רוצה לקבל יותר מהירות מתי אני אמור להעביר ועד כמה "למשוך"

ואם אני רוצה יותר חסכון מתי אני אמור להעביר?

דרך אגב יש לי יונדאי אקסנט 95 1500

ידנית:-)

פורסם

היי לא הייתי ממליץ לך למשוך יותר מידי את היונדאי אקסנט שלך יותר מידי.היא פשוט תמשוך לך בכיס באותה מידה.תראה הרכב שלך חביב אך לא ספורטיבי,ולכן הוא לא בנוי כדי ש"תמשוך"אותו.אך אם כבר שאלת ישנו מושג שנקרא "מומנט" שכמה מהחברים כאן יכלו להסביר קצת יותר טוב ממני.שיא המומנט מתקבל בסל"ד מסויים,ומשתנה מרכב לרכב.ברכב שלך הוא מתקבל דיי מוקדם,והייתי ממליץ לך לעבור על נתוני היצרן של רכבך.בגדול אתה מושך יותר כדי לא לאבד כח לאחר העברת ההילוך,ולשמור אותו ברצועת הכח הזמין.שים לב שהעברה מהירה ונכונה,בתנאי נהיגה מסויימים גם כן חשובה.כמו שנאמר כבר,כשאתה מושך אל תיכנס יותר מידי לאזור האדום-לא בריא,ומיותר.רוצה חסכון-תעביר ב3-4 אלף סל"ד.:-)

• תוכן חדש...