Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החטא,העונש וממתק לסיום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפיזודה 1- להלן החטא:

אתמול,20:30,מגיע לקניון גבעתיים עם האנזו...

מחנה והשומר מיידע אותי שכרגע דפקו דוחות לכל הקטנועים על חנייה במקום אסור...

אני בתגובה אומר לו "שמור רגע על הטוסטוס,אני רק לוקח משהו שמחכה לי בפנים..."

נכנס,תוך 5 ד' יוצא ורואה 1 יח' ניידת פיקוח+1 יח' ניידת של משטרת התנועה+ הרבה יחידות של שוטרים+הרבה פריטים בצורת ערסים קטנים,וכולללם מסביב להאנזו:?

איך שאני מתקרב קופצים עלי השוטרים ומבקשים רשיונות,ביטוחים,ר.נהיגה,ת.זהות וכ"ו,בזווית העין אני מבחין ששלושה מהם מנסים לעיין בעזרת זכוכית מגדלת ופנס במספר הרישוי של האנזו:wink:

מתברר ש...הגיע הפקח לתקוע לי דו"ח וראה מספר אהממ... מעט לא חוקי,התעשת הבחור וקרא לשוטר מהתחנה ממול שגם הוא בניצוץ גאונות הזעיק את משטרת התנועה.

לכל ההמולה התווסף המחשב האדיוטי של המשטרה שהודיע בספרות אדומות ומהבהבות שאין להאנזו טסט כבר 6 שנים!!!:roll:

ואני כמובן עם רשיון נהיגה אך ללא רשיונות רכב:shock:

טוב,משנסים מותניים ותוך כדי קריאות ביניים מצד כל האספסוף מתחיל לייצר קשרים,אז פתאום לשוטר אחד הייתה כרמן גיהה והשני מזהה שהאנזו זה אופנוע מיוחד ואני מתבכיין שרק נכנסתי לקחת משהו והאופנוע בכלל לא אמור להיות כאן...

בסופו של דבר קיבלתי דו"ח 250 ש"ח על המספר,ויתרו לי על דו"ח חנייה,ונתנו לי להציג רשיונות למחרת בבוקר(השוטר היה בהלם כשהתייצבתי הבוקר אצלו עם רשיונות,והראה לי מה רשום במחשב המשטרה...).

טוב אלו היו החטא ועונשו, עוד מעט הממתק...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מקופל, מכופף, חצי שבור, מלוכלך, אנבערף מזה ?

לא חסר דרכים שבהן המספר נחשב "לא חוקי"

אגב, אם למישהו יש תשובה לסיבה שקטנועי 50 נוסעים עם לוחית "לא חוקית", אני אשמח להסבר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אפיזודה 2-להלן הממתק:

אחרי כל בלבולי המוח המשטרתיים יצאתי לדרכי על האנזו לכוון מודיעין.

השעה 21:00 לערך,האוויר קר ועושה נפלאות לקרבורטורים האקזוטיים שנוחרים,כך נדמה,יותר סדיר,האנזו מתחמם לו ר"ג בואכה כביש גהה ומשם יורד לכביש 1.

עם ההשתלבות למספר 1 אני רואה תחת מדליק וכשאני מתקרב אני מזהה אלפא רומיאו 147 GTA.

מסדר מקביליות עם האלפא ומגלה בחורה צעירה בפנים:-D .

טוב,נכנס לקצב שיוט בין עירוני (100 מייל"ש) ומתחיל להתרחק...

לא עוברת חצי דקה והאלפא נצמדת וגם עוקפת,פה ניתן האות לריקוד ערב מעניין בשדרה הראשית של מדינתנו הקטנטנה.

הבחורה לוחצת,אוי כמה שהיא לוחצת,אמנם לא מדגדגת להאנזו יותר מ-8000-9000 סל"ד אבל בכל זאת מרביצה ,לשמחתי היא ממשיכה איתי לכיוון מודיעין ועוברת את הסיבוב מתחת לגשר במהירות שערוריתית בכל קנה מידה...

אני כמובן מתנהג בהתאם ודואג לנסיעה מופתית בשיירה כאשר אני לא עוקף ומראה לה פנס במראה ממרחק סביר ובטוח.

תוך 10 דקות אנחנו מגיעים לרמזורים בכניסה למודיעין,כמו סימן מוסכם מראש,הרמזור הופך לאדום ואנחנו ראשונים בתור...

היא פותחת חלון,אני מרים משקף ומתחילה שיחה:

אני:איזה אלפא מדליקה,יש לי גם 156 בבית אבל "רק" עם מנוע 2.5:mm_smile:

היא:סלספיד?:mm_shocke

אני: ידנית,ידנית!:yum:

היא: איזה אופנוע מדליק:inlove: היה לי פעם FZR1000...

אני:את? אופנוע?:crazyeyes

היא: כן:mm_cool: !

מקשקשים עוד מעט ואז הרמזור מתחלף.

הממזרה הייתה כבר מוכנה עם מצמד משוך והילוך ראשון בהיכון,ואני שיכור ולא מיין עדיין בניוטרל .

שילוב מהיר לראשון יציאה חזקה מהמקום והשילוב של מנוע חזק ובסיס גלגלים קצרצר עושים את שלהם והאנזו עוד לפני סיום הראשון כשהקדמי רואה שמיים,כבר מראה טוסיק צר וסקסי לאלפא,העברה לשני והופ הקדמי שוב רואה שמיים:biglaugh:

ריקוד מהיר על ההילוכים מייצר פער מרשים ...

ברמזורים של העיר עצמה אנו נפרדים לשלום,הן בהבהוב אורות ואנחנו בקשקוש זנב!

עד הפעם הבאה:wave2:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני זוכר שהיתה בפורום הזה או של האלפיסטים (נראה לי דווקא פה בפורום) ,בחורה ירושלמית עם 147 GTA,אם זה היה באיזור מודיעין יש מצב שזאת היא.

נשמע אחלה חוויה,על הכיאפק.

פורסם

סיפור מהנה ג'ורג'. טוב לדעת שיש עוד משהו שפוי במדינה שלנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תותח!

נהניתי לקרוא כל מילה בסיפור...

היו לי כבר אי אלו נשים כאלו שפגשתי על הכביש...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני זוכר שהיתה בפורום הזה או של האלפיסטים (נראה לי דווקא פה בפורום) ,בחורה ירושלמית עם 147 GTA,אם זה היה באיזור מודיעין יש מצב שזאת היא.

נשמע אחלה חוויה,על הכיאפק.

קבל בברכה את ג'ולייטה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לכל המתעניינים בקשר לבחורה אז כן, יש לה 147 gta כסופה מהממת. היא גרה במודיעין ונוהגת פשוט מדהים (אפילו יותר טוב מחברה שלי) :-P . ניסתה לפני שבוע לליחוץ איתי עם cbr900 מאוד משופר בצומת שילת. בירידה לכיוון כביש אחד פיתאום אני רואה אותה עוקפת אותי מהר מאוד(פגעתי לה בכבוד ניראה לי) וזה כשאני הייתי על מהירות בעלת 3 ספרות שמתחילה ב-2.... פשוט האישה המושלמת.

• תוכן חדש...