Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי הכל כבר התחיל ממפגש שעבר שבוע שעבר שסימון חבר טוב שלי בתחום עוד מימי התחרות באיה[הבחור עם הGTI הכסופה וקיקרים בועטים]בא וישב אצלי ברכב לשמוע את השילוב של התיבה החדשה והקיקר אבל התאכזב וכמוהו גם אני ועוד מאז הוא אמר לי לעבור לתיבה אטומה 1CFואני צחקתי לו בפנים שהרי תיבה של 2CF פתוחה לא עושה את זה קל וחומר שתיבה בגודל של סיגריות ועוד אטומה[רק שתבינו שאני כל החיים שלי עבדתי עם פורט] זה פשוט בדיחה גרוע בזמן לא טוב.

אבל סימון לא התייאש וניסה לשכנע אותי לנסות ואני כמובן מטיבעי דחיתי את הצעתו כיוון שההגיון הבריא אמר לי שמדובר פה בשטויות .

עבר שבוע והיום סימון הגיע אליי ביחד עם תיבה אטומה של 1CF שניבנתה בזמנו במיוחד על ידו בזמנו לCOMP VR לפני התיבות שלו כיום.

כבר שהוא הוציא את התיבה מרכבו והתקדם לעברי צחקתי מהמראה של התיבה המזערית הזו שכביכול אמורה בשילוב עם הקיקר שלי להרעיד את השאסי ברכב ויחדיו לספק באס איכותי ואימתני.

בכל אופן אמרתי למה לא לנסות [לא עולה כסף] ובעוד שאנחנו מעבירים את הסאב לביתו החדש אני ממשיך לעבוד ולצחוק על הנעשה.

הגענו סוף סוף לשלב האמת ,שלב שבו אנו בודקים מה קיבלנו והאם המשוואה של סימון תתגלה כנכונה ותעמוד על רגליה.

כמה הופתעתי לגלות את הבאס האימתני החזק ויחד עם זאת באס פאנצ'י ונקי שהופק בחלל הרכב ומחוצה לו . פשוט לא האמנתי איך חודש וחצי סבלתי מבאס שלא לטעמי ולא ניצלתי את יכולותיו של הסאב.

הבאס שיש לי כרגע ברכב זה באס חלומי עבורי ועל כך אני שמח שסוף סוף הגעתי לרף שהצבתי מלכתחילה עבורי ויחד עם זאת למדתי לא לזלזל בהצעות של אנשים בעליי ניסיון .

בהיזדמנות זאת ברצוני להודות מכל הלב לסימון שיצא כלי ובא אליי מרחוק כי היה חשוב לו מאד שאני יצא מרוצה מהסיבה שאני והוא אוהבים אותו סוג של באס ושנינו רעבים לDB .

תודה סימון , אני חייב לך .

מקווה שבמפגש הבא לא יצא לי לסגור בבסיס ואני יצליח להגיע למפגש כדי שתתרשמו מהבאס המטורף והמדהים הזה שאני מתאר.

לפניכם תמונות אחדות המתארות את הרגע המאושר הזה עבורי[וכל מי שחולה בדבר יודע שלהגיע לתוצאה משביעת רצון, צריך לעבוד קשה וכשמגיעים לכך זה פשוט רגע מאושר ..]

תודה.

PC032600.JPG

PC032599.JPG

PC032598.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הגיע הזמן שתיהיה מרוצה

נו א מתי אתה מביא את השני ? עוד יש מקום בבגאז לא ? :)

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אסף כמה כיף לשמוע את הקיקר בתיבה מתאימה וסיימון כל הכבוד לך על המאמץ התיבה היא מאורן וגיא נכון

דאבל קיקר

פורסם

חברה תודה לכם על הפירגון ובאמת פידבק מלא מגיע לסימון שבהתחלה הטלתי ספק בהצעותיו. פשוט עדין בשוק ממה שתיבה 1CFאטומה יכולה לגרום לקיקר לעשות באוטו [גהנום במלוא המובן]

אגב מיקי בנוגע לקבל שאתה רוצה אז אתה יודע מה אני צריך עבורו אז עשה טובה תתפור עיסקה לפעם הבאה שאני יוצא מהבסיס...

פורסם

אסף, אני שמח בשבילך!

אני אישית ידעתי את יכולותיו של קיקר קומפ וי אר, והבאס שהיה אצלך ברכב עד היום, ממש לא התאים לכך. זו הסיבה שהייתי בטוח כל כך בעצמי שההבדל יהיה עצום. והוא אכן עצום! אני עצמי לא הייתי בטוח שהשינוי יהיה כל כך גדול כמו שהוא בסופו של דבר. בשורה התחתונה - הבאס אצלך באוטו, ביחס לסאב אחד - הוא אדיר!

אני מאוד שמח שאני יזמתי את ההחלפה בתיבות, על חשבוני וזמני (ושלך), והתוצאה הסופית הייתה שווה כל רגע ושקל...

בכל מקרה אסף תודה על השלט, למרות שצדקת, וזה אכן לא נוח כמו השלט כרטיס שיש לי...

תשמור על הסאב הא...

:)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סימון, אני ישמור על הסאב עד כמה שאפשר. לגבי השלט תחליף לו בטריות דחוף [כימעט שנתיים אותה בטריה ]בכל אופן תמיד טוב שיש שלט הגה+כרטיס . ובישבילי יהי נחמד לגוון ולעבוד הפעם עם שלט כרטיס..

שוב תודה לך שלא התייאשת ממני ,עזרת לי והיית חלק בפיתרון המשוואה המחורבנת שנפלתי פרמטר בה [מי כמוך יודע את ההרגשה ומה שמסביב ואיך זה משפיע על חיי היום יום כשלא הולך לנו משהו במערכת..]

איתי-אני בהחלט שוקל להביא לקיקר בן[או בת איך שתרצו] זוג ,זאת אומרת COMP VR נוסף שיארח חברה . [תלוי במיקי אם הוא יצליח לארגן ולתפור את העיסקה שהעלתי לפניו בפלאפון לפני שעתיים] בכל אופן אם זה יתרחש אני יביא עוד תיבה זהה לזו ויעבור למונו CLASS D שמסוגל להתמודד עם 1 אוהם ולא פחות מ750RMS

רק שאני יתאזן כלכלית ואני ישלים את השיגעונות שלי .:-)

רק חבל שאין לזה סוף.. אהה סימון..?

פורסם

סימון יא סוס האוטו קטן לידך.

תמיר

פורסם
אסף, אני שמח בשבילך!

אני אישית ידעתי את יכולותיו של קיקר קומפ וי אר, והבאס שהיה אצלך ברכב עד היום, ממש לא התאים לכך. זו הסיבה שהייתי בטוח כל כך בעצמי שההבדל יהיה עצום. והוא אכן עצום! אני עצמי לא הייתי בטוח שהשינוי יהיה כל כך גדול כמו שהוא בסופו של דבר. בשורה התחתונה - הבאס אצלך באוטו, ביחס לסאב אחד - הוא אדיר!

אני מאוד שמח שאני יזמתי את ההחלפה בתיבות, על חשבוני וזמני (ושלך), והתוצאה הסופית הייתה שווה כל רגע ושקל...

בכל מקרה אסף תודה על השלט, למרות שצדקת, וזה אכן לא נוח כמו השלט כרטיס שיש לי...

תשמור על הסאב הא...

:)

אתה עם הגולף שטען שהוא הגיע מקום ראשון בתחרות הSPL?

אם כן אז זה מה שיש לי להגיד :ok:

דרך אגב יש לך איטומים שם?

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם
אתה עם הגולף שטען שהוא הגיע מקום ראשון בתחרות הSPL?

אם כן אז זה מה שיש לי להגיד :ok:

דרך אגב יש לך איטומים שם?

1. לא טענתי- זו עובדה.

2. למה יש לך עובדה אחרת להציג???

3. מה בדיוק התכוונת להגיד שם?:conf:

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...