Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם לידע כללי, באיזה תאריך בדיוק יצא האוטו את שערי היבואן?

סתם להשוואה... לא שנת הדגם כמו שהונדה מוכרים בתחילת 2005 את דגמי 2008, אלא התאריך המדוייק....

אם האוטו היה שלי או בהישג יד הייתי נותן יותר פרטים אך לצערי לא....

מספר של מכונית בסוף הוא לא דבר ממש קבוע הנה עד היום יש על דייהטסו 50 בסוף אז???

זה כל יבואן עם הטווח מספרים שהוא קיבל. לדוגמא הונדה ממודלים 2001 ו-2002 זה הולך ככה:

כאשר שיש 35 בסוף בשני המודלים

למודל 2001 המספרים בסוף הם: 15/16/17

ולמודל 2002 המספרים הם 75/76/77

ובנוסף יש את סוף 2002 עם 50 בסוף כאשר בהתחלה יש 19/20/21/22 וקצת 23.... הכל לא קבוע בקיצור

Polo 2012

פורסם

תופעה ידועה, ומגעילה!

אני יספר לכם סיפור אישי שלי:

יש ליד החנות של אבא שלי מוסך, שיום אחד, באה אליה אימפרזה טורבו משופרת שעברה תאונה, נשבר הטמבון הקדמי קצת, לא משהו רציני.

בעל האימפרזה מכניס את האוטו שיחליפו לו את הטמבון, ואז כל האחר צהריים העובדים של המוסך התחרעו על האוטו, פרפרו איתה, האיצו לכל אורך הרחוב וחזרו, ככה איזה 8 פעמים ונסעו בכביש משובש של 50 שתמיד נוסעים 30 מהתשתית הגרועה, הם נסעו בערך 80-90 שם.

ממש התעצבנתי מזה, ניסיתי למצוא את בעל האימפרזה, אך ללא הועיל.

:x.

בושה וחרפה.

פורסם

אין חדש תחת השמש..אך זוהי התעללות קצרת טווח.מה יש להגיד על אותם אנשים שמשכירים מכוניות

"ומטפלים"בהם ביד חמה ואוהבת.חברה שלא יתעוררו כל יפי הנפש.אם באמת מפריע לך העניין טפל בו!

לדעתי הכל עניין של חינוך מהבית.אני חושב "שמה שלא שלך לא כל כך קרוב לליבך"טבוע בהרבה מאיתנו,במיוחד בחברה הישראלית בה אנו חיים.אולי עצם פתיחתו של שרשור זה תדליק נורה אצל חלקנו,כדי שנבין שאולי על רכושו של אחר צריך לשמור אפילו יותר..:wink:

פורסם

הייתי מצלם סרט ושולח אותו לגורם כמו חיים הכט כמו שהוזכר כאן, בנוסף הייתי לוקח קטעים נבחרים ויוצר סירטון בן דקה שתיים שיהייה מקסימום 3 מגה ושולך אותו לכל החברים שלי שהם כבר יעבירו אותו הלאה תחת הכותרת "תיראו מה עושים עם המכוניות החדשות שלכם בסוכנות ****"

זה הרעיון הכי טוב שהועלה בשירשור הזה.סירטון כזה ירוץ במיילים ברשת כמו אש בשדה קוצים.

פורסם

תשמעו, כל פעם שאני מכניס את האוטו למוסך ואני לא נמצא לידו (למשל תיקון של יומיים) אני פשוט רושם את הקילומטראז' וככה אני בטוח שאף אחד לא יסע לי על האוטו לשום מקום ולא יתחיל לעשות סיבובוים בחניה.

(אני עושה את זה במופגן... "ואוו! למישהו יש פה עט? אני רוצה לרשום את הקילומטראז' המדויק של האוטו ! ")

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
בשביל מה במופגן?!

כדי שהם ידאגו להוציא את החיישן מהירות מהגיר לפני שהם מתחרעים על האוטו?

אני בספק שהם יעשו כאלו מאמצים... כולה לאנטיסומאטית...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
סתם לידע כללי, באיזה תאריך בדיוק יצא האוטו את שערי היבואן?

סתם להשוואה... לא שנת הדגם כמו שהונדה מוכרים בתחילת 2005 את דגמי 2008, אלא התאריך המדוייק....

לא ברור מאיפה בא הזלזול בהונדה, שדווקא הם מוכרים מכוניות משנת דגם חדשה רק בינואר!

פורסם

אני מוכן לקחת עליי את היוזמה:

להגיע למקום, לצלם את המתרחש ולשלוח לגורמים שידעו לפרסם זאת בצורה טובה.

רק ספר לנו מיהו היבואן והיכן זה מתבצע.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...