Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב.

אני חולק על מי שמנסה להצדיק את אלה שנפלו בפך , נכון שחלק מהמוסכים שנבדקו לא היו מומחים למזגנים אבל זה לא פותר אותם מלהיות ישרים ואמינים.

אני בדעה כעזות אם אתה לא יודע אז אל תיגע , לא משנה מי בא לתקן כמו שצינתם שהנהג הישראלי מחפש את הקומבינה ואת הדרך הפשוטה .

ולא בא בחשבון אפילו לנסות ולהצדיק את מוסכי הרחוב בגלל שהם מוסכי רכוב , אז מה להם מותר לרמות ולגנוב .

כול בית עסק שדלתו פתוחות לציבור אליו להיות לפחות אמין כלפי הציבור, ושם תרוץ לא מאפשר להם לרמות ולהונות אנשים.

ולסיכום : אני באופן אישי עברתי מקרה כזה כשהיה לי את ההונדה , היה לי בעיה במזגן ואני לא במקרה הלכתי למומחים למזגנים ,הראשון היה בצמח והוא טען שיש לי בריחת גז עם המכשיר .

הוא צדק ,אך הוא לא תראך לחפש מאין הבריחה אלה טען שזה המדחס וצריך להחליף מדחס סיפור לא זול.

אני לא השתכנעתי ופניתי למקום אחר בעפולה גם הוא מומחה למזגנים .

אותו הסיפור אבל הוא ביצע שלב נוסף למצוא את הדליפה וסם זרכן , לאחר כמה ימים חזרתי ולא היה סימן לדליפה אבל המזגן הפסיק לקרר ,הוא החליט שצריך להחליף מדחס כי המדחס לא מיצר לחץ אני לא השתכנעתי ,חזרתי לבית והתחלתי לבדוק .בסוף התברר לי שהזרחן שהוא סם לא דלף החוצה אלה לתוך הבידוד שעל הצינור של המזגן , הבעיה הייתה חור קטן בצינור של המזגן ועל ידי הלחמתו נפתר הבעיה.

פורסם

למושיקו,

כשאני נמצא בקופת חולים, ורואה מולי מישהו עם חלוק ירוק, ואני בתמימותי פונה אליו ומבקש חוות דעת רפואית, יכולים להתרחש שלושה מצבים.

1. האדם שמולי הוא רופא מומחה, יענה לי ויגבה X ש"ח על הייעוץ.

2. האדם שמולי הוא פועל הניקיון, במקרה יש לו חלוק ירוק כמו לרופא, וכדי לא להטעות אותי הוא יגיד לי מראש, שהוא לא רופא, רק נראה כמו רופא, ויפנה אותי לרופא, או שישאל אותי אם בכ"ז אני רוצה חוות דעת ממנו.

3. האדם שמולי הוא פועל ניקיון, יענה לי, יתן לי תרופה שלא מתאימה לי, ובכל זאת יגבה את אותם X השקלים שגבה הרופא.

האנשים שהראו בתכנית הם דוגמא מס' 3.

החלוק שלהם נראה זהה לחלוק הירוק של הרופא המקצועי.

הם משתמשים באותם מינוחים מקצועיים שמשתמש בהם הרופא המקצועי.

הם גובים את אותם X השקלים שגובה הרופא המקצועי.

במקום ללמוד 7 שנים + התמחות, הם בסך הכל קנו סטטוסקופ.

אם מראש הם יגידו ללקוח את הדברים הנ"ל, והוא בכל זאת יעדיף להשתמש בשירותיהם - על אחריותו.

אבל הם לא הזהירו את הלקוח מראש. הם נופפו ב"חלוק ירוק".

בענין מקצועיות הטיפול אני מסכים איתך, טכנאי מזגנים שממלא גז, לאדם שלכאורה יש לו בעיית דליפה, הוא בדיוק כמו פנצ'ר-מעאכר, שימלא אויר בצמיג עם פנצ'ר, וישלח את הלקוח לדרכו, מבלי לטפל בבעיה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל מילה בסלע, מושיקו - והוא שאמרתי : מי שרק ממלא גז בלי לבדוק מאיפה הדליפה לא נקרא בעל מקצוע אצלי.

כשלי היתה בעיית גז במונדיאו שלי לשעבר, החשמלאי/מזגניסט שלי העביר אותה מסכת ייסורים לבדיקת מקור הדליפה (מילוי חנקן+חומר זרחני בלחץ, גישוש עם ה"רחרחן" בכל חור אפשרי וכו') ורק משהתייאש למצוא אותה הציע לי למלא גז במצב הקיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לכל המומחים והיועצים למזגנים למינהם.

האם מישהו ממכם שמע על המושג "חלחול צנרת".

והכוונה היא לדליפת גז שנוצרת עם השנים דרך הנקבוביות של צנרת הגומי.

כלומר שכל מע' מזגן מאבדת גז במשך הזמן בדרך כלל לאחר משהו שבין 3 ל 5 שנים ראשונות של חיי הרכב ולאחר מכן כל תקופה קצרה יותר.

כך שלמלא גז ללא בדיקת דליפות דיי מקובלת בענף לרכב שלא מילא גז בשנה האחרונה .

כך שבמידה ותוקפים כל בעל מקצוע על כך שלא ביצע בדיקה לדליפות גז וכן הלאה.

לא חושבים שאולי בעל המקצוע תחקר את בעל הרכב ושאל מתי בפעם האחרונה הוא מילא גז למזגן אם בכלל.

ותחשבו על זה לפני שתוקפים כל בעל מקצוע על עבודה שביצע.

יעקב

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

• תוכן חדש...