Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 314
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז ככה לפי בסדר,אני מקווה שאצליח לעזור במשהו כי ראיתי שיש כאן הרבה מתעניינים ברכב

הזה.

1.מודל 93 אדומה נראתה נוסעת בשדרות רוקח ליד גני התערוכה

אני לא יודע איפה היא חונה,היה שלט למכירה.

2. 93 לבנה ביפו עם כיתוב מכוער וגדול של ערסים "BX1900GTI" על הדלתות בצד,נהג בה ערבי עם המשפחה שלו וחנה לרגע מאחורי שדרות ירושלים באיזור שקרוב לגלי צה"ל.

ראיתי אותה גם חונה באזור תעשייה בחולון פעם ברחוב המכתש מול תחנת דלק דור

היה שלט למכירה.

3. 91 כסופה ביפו ברחוב שבטי ישראל קרוב ל"חאג' כחיל" חונה ליד בית ולידה עוד 2 בי איקס לבנות TRS הייתה שייכת לפני שנים נדמה לי למוסכניק מבת ים שהחזיק אותה כמה שנים-לא ניסיתי להתקרב,ערבים-לא סימפטי

ובגלל זה גם לא יכול להגיד אם היה שלט למכירה או לא.

4. בארלוזורוב בת"א חונה לבנה על המדרכה מודל 92 .

היה פעם ואולי גם היום רכב נכה-כבר המון שנים אני רואה את הרכב הזה.

5. רחוב חצרים בחולון החניון שמאחורי קופ"ח מכבי ברחוב אילת

91 אדומה אוטומטית נראית סביר-חונה שם הרבה.

פורסם

אם לכך התכוונת - בהחלט צודק ,

חשבתי לזו שרואים את החזית .

אי הבנה קטנה ....

ביי

דרור .

~~~~~~~~~~~~~

אני דווקא לא חושב שטעיתי - אני התכוונתי לדודג' הירוקה שתמונתה מצורפת - רואים לה את הישבן, לא את הפנים. הישבן הוא בוודאות משנות השבעים, ולפי מספר הרישוי היא מודל 73.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=47046

בברכה,

קובי

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אז ככה לפי בסדר,אני מקווה שאצליח לעזור במשהו כי ראיתי שיש כאן הרבה מתעניינים ברכב

הזה.

מה זה עוזר שאתה אומר שהן למכירה ולא נותן מספר?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מה זה עוזר שאתה אומר שהן למכירה ולא נותן מספר?
אני לא חושב שיש בעל BX בארץ שישימו לו פתק על החלון ולא יסכים למכור.

נתתי כיוון בסך הכל כי זה דגם נדיר לא כמו הBX הרגילות שזרוקות בכמויות.

פורסם

מי שרוצה לראות הרבה BX ייסע למורשה לסימטא של מאפיית ודש...יש שם כמה כאלה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אלפא ספרינט 1986 לחלקים בלבד.

לאחר תאונה, חלקי הפח אינם ברי שימוש.

מנוע +גיר אמורים להיות תקינים.

פנים הרכב לא במצב טוב, אבל ניתן עוד להציל כמה חלקים.

המחיר קצת שערורייתי (4K), אבל תנסו להוריד אותו.

הרכב נמצא במושב ישרש במוסך מירו.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הרולד של טריאונף פתוחה בי-ם במצב כללי ירוד נמצאת ברח, דרך בית לחם ע"י קופת חולים... שעונים וחלקי פנים שלמים עדיין, מצב מנוע לא ידוע.... קליפה חיצונית במצב סביר למהר לפני הגשמים אין גג-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קשה להאמין שפספסת את ה"דודג' ירקנים" שעומדת שם. :-)

מילה הוא, אבל אני איך - ואני כל הזמן שם!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מי שרוצה לראות הרבה BX ייסע למורשה לסימטא של מאפיית ודש...יש שם כמה כאלה

יש שם מוסך, שמתעסק בסיטרואנים, ולבחור בעצמו יש BX19 לבנה ידנית, ועוד אחת לחלקים, במצב גמור. הוא לא מוכר.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מילה הוא, אבל אני איך - ואני כל הזמן שם!:roll:

אז אני שולח אותך לאור-יהודה.

ליד סעיד עמדה אחת, ואתמול בלילה, שבאתי לאכול את הלאפה השבועית - ראיתי שהצטרפה אליה עוד אחת.

לא רחוק משם עומדת משאית כמו שלך (נדמה לי).

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ברעננה ברח' עקיבא בחלק שקרוב לאזור התעשיה

עומדת לה פורד פיירמונט משנת 1979 נראית די מושלמת

צבע נחושת מטאלי שידע ימים טובים יותר.

חלודות סבירות למדי יחסית לגיל הרכב.

לפי המדבקות אין לה טסט כשנה וחצי (אבל צריך לוודא עם הבעלים) מדבקה אחרונה יוני 2004.

טל.050-5235572

מיותר לציין שאין לי כל קשר לרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...