Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 406 והיו בה רמקולים אחוריים מקוריים שישבו בתוך תושבת מיוחדת שעשויה מפח, מי שיש לו את האוטו יבין על מה מדובר.

שמתי שם רמקולים של פיוניר 330 וואט 6X9 לפני כשנתיים וחצי ממש בקומבינה כי הכל שם צפוף ומסובך, המגנט של הרמקולים יושב בתוך התושבת ובגלל שהמגנט של הפיוניר הרבה יותר רציני הוא מאוד צמוד לתושבת שעשויה מפח ואף נוגע בה קצת.

בזמן האחרון אחד הרמקולים התחיל קצת לזייף והשני קצת פחות.

הרדיו דיסק אצלי הוא הרדיו דיסק המקורי של CLARION ויש לי מגבר של LOGIC שמחובר אליו במעין קומבינה כזאת כי אין לרדיו דיסק הזה RCA.

מה שרציתי לשאול זה האם אחד הדברים האלה הוא בעייתי ובגללו הרמקולים התחילו להיהרס ויש סכנה גם לרמקולים חדשים אם אשים או אפילו לשאר רכיבי המערכת הנוכחיים? או שיש מצב שהם פשוט כבר עשו את שלהם? למרות שהרמקולים ברמה גבוהה..

נ.ב. האוטו עומד גם די הרבה בשמש אבל ראוי לציין שיש וילון אחורי קבוע שמגן ברמה מסויימת על הרמקולים. יש מצב שזה עוד משהו ש"עזר" להם להיהרס?

תודה מראש.

17006.jpg

"And Justice For All..."

פורסם

תיראה קודם כל שאני קורה פעמיים בהודעה את המושג " קומבינה " לגבי 2 דברים שונים זה מדליק אצלי נורה אדומה

אז תסדר את הקומבינות בלי להתפלל כל פעם שאתה מפעיל את המערכת שלא יתפוצץ לך איזה משהו

למרות ששום נזק לא יקרה לך לרמקולים אם המגנט נוגע בפח .

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אמר את דבריו מר "קומבינה" שאלוהים יודע איך חיבר את כל השמטס[אלמנטים השונים והמרובים] אצלו על איביזה כחולה מתפרקת שמיועדת לגריסה...:roflmao:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אמר את דבריו מר "קומבינה" שאלוהים יודע איך חיבר את כל השמטס[אלמנטים השונים והמרובים] אצלו על איביזה כחולה מתפרקת שמיועדת לגריסה...:roflmao:

יאלה יאלה

מיועדת לגריסה זה משהו אחד

אבל אני יודע שכל חיזוק וכל חיבור שחיברתי לא יזוז !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
תיראה קודם כל שאני קורה פעמיים בהודעה את המושג " קומבינה " לגבי 2 דברים שונים זה מדליק אצלי נורה אדומה

אז תסדר את הקומבינות בלי להתפלל כל פעם שאתה מפעיל את המערכת שלא יתפוצץ לך איזה משהו

למרות ששום נזק לא יקרה לך לרמקולים אם המגנט נוגע בפח .

תשמע, ה"קומבינות" הם לא באמת קומבינות, לא הסברתי אולי, אבל אחת מה"קומבינות" בעצם זה חיבור ידוע שיש לדעתי בכל מגבר שמחליף בעצם את ה-RCA למי שאין לו חיבור כזה ברדיו דיסק, החיבור אמנם מוריד מאיכות הסאונד, בזה אין שום ספק אבל להתפלל שמשהו לא יתפוצץ באמת לא נחוץ כי זה לא יקרה, לפחות לא בגלל זה :)

ה"קומבינה" השניה היא פשוט חיבור הרמקולים לדשבורד האחורי עם מעין תופסנים כי החורים של הרמקולים היו גדולים מדי.

"And Justice For All..."

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...