Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לשרת את החוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה אתמול.

אני הולך לי ברחוב ויצמן בתל אביב (לכיוון איכילוב אחרי ארלוזרוב למי שזה עושה לו טוב) ורואה ניידת של משטרע חונה בחנייה כפולה ליד מונית שחונה במפרץ לפריקה וטעינה.

הניידת דיי חוסמת נתיב אחד מלא ואת הפנייה ללא רמזור ימינה , רחוב ויצמן בתל אביב הוא רחוב עמוס מאוד.

שני הקאובויס יצאו מהניידת והתחילו לתחקר אנשים של מי המונית הזו, כמובן שהוא לא פיספס אותי והרים לי להנחתה.

השיחה הלכה ככה :

cowboy : שלך המונית ?

אני : לא, למה ?

cowboy : הוא מחנה במקום שאסור

אני : ואיפה שאתה מחנה זה מותר ?

cowboy : מה אתה רוצה שאני יעשה ?

אני : את התפקיד שלך, תגרום שלא יהיו הפרעות לתנועה, מה שבטוח, אתה לא אמור להפריע לה בעצמך

cowboy : (תפס קריזה) חביבי , סע סע מפה

אני : סע אתה, אתה מפריע לתנועה הרבה יותר מהמונית

cowboy : טוב יאללה, סע , בא לך להגיש תלונה, תגיש

אני : וואלה רעיון מצויין, (רשמתי את מס' הניידת ואת שם השוטר ) , למרות שהחברים שלך שיסתכלו על התלונה הזו בטוח מפריעים לה אפילו יותר ממך.

cowboy : אין בעיה

אני : רק תזכור שהתפקיד שלך זה לא לתת דו"חות אלה לדאוג לכך שהתנועה תזרום טוב יותר

ברגע זה הקהל קרא בשמי וזרק פרחים לקוליסאום, אני הלכתי לי ליעדי בעצב שאמר ששום דבר לא ישתנה , כנראה אף פעם.

מיותר לציין ששני מטר מאחור , בדיוק באותו מפרץ היה המון מקום לחנייה.

הרבה אנשים ששמעו את הסיפור אמרו לי שאני משוגע , לא אמור להתעסק איתם ובמזל הם לא עשו לי כלום , זה מה שממש מעציב אותי , אנשים שוכחים שתפקיד המשטרה זה לשרת את האזרחים, לא את החוק.

פורסם

אשריך מה טוב חלקך!

אולי בדרך זאת גם השוטרים יתחילו להתנהג כראוי.

צריך לקחת דוגמא!

קבל ח"ח

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

עוד סיפור פיקנטי בנושא

יום שישי , אנחנו אנשי המפגש ( חסרי חיים יש לאמר ) יושבים

ביום שישי ב 12 בלילה לערך בחניה של קניון הזהב ראשון לציון.

לפתע אני שם לב שניידת משא"ז תנועה נוסעת כנגד כיוון התנועה בחניה

בחניה של קניון הזהב יש כיוון נסיעה בכל נתיב מרכזי בין החניות מי שמכיר

לירן , כאזרח טוב ניגש לכביש , מסמן לניידת עם היד לעצור , ניגש ומזדהה

"שלום שמי לירן וברצוני לדעת מדוע אתם נוסעים כנגד כיווון התנועה"

וכמובן תגובת השוטרים ה"רציינים" יש לאמר הייתה

"ככה" והם המשיכו , שצעקתי שאין בעיה ואני רושם את המספר , חזרה הניידת שלנו

רוורס ( כמובן נגד כיוון התנועה ) והשוטר הנחמד והסינילי ביקש תעודת זהות

וכמובן שהוא קיבל במקום.

לאחר מכן התחלתי לשאול אחד מן השוטרים בניידת מדוע הוא נוסע כנגד כיוון התנועה ,

בעודו מסבירלי , השוטר השני שחרר משפט "עזוב אותו "

ולאחר שהתעקשתי השוטר הסביר לי ברוב טובו יש לציין NOT! , שהם באו

בגלל "רכבים משתוללים" כן כן , רכבים משתוללים.

לשאלתי מדוע הם נוסעים כנגד כיוון התנועה שהם לא בתפקיד לכאורה , אלא סיור שגרתי..

הם אמרו , "יש פה רכבים משתוללים ואנחנו בתפקיד" , אני לא יכלתי להגיד מעבר

שכן אני לא יכול לסתור את דבריו

אבל תחשבו על זה למה אי אפשר להפיל אותם אף פעם , פשוט הם יטענו שהם כל הזמן

בתפקיד , גם במקרה של שלומי יכול השוטר לטעון שהוא היה בתפקיד

מישהו יכול להוכיח אחרת...

?

:roll:

פורסם

לא פעם ולא פעמיים ראיתי שוטרים שנוסעים בחד סיטרי בכיוון ההפוך, זה היה מובן אילו המצב היה מצב חירום אבל לא כך היה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
סיפור שהיה אתמול.

אני הולך לי ברחוב ויצמן בתל אביב (לכיוון איכילוב אחרי ארלוזרוב למי שזה עושה לו טוב) ורואה ניידת של משטרע חונה בחנייה כפולה ליד מונית שחונה במפרץ לפריקה וטעינה.

הניידת דיי חוסמת נתיב אחד מלא ואת הפנייה ללא רמזור ימינה , רחוב ויצמן בתל אביב הוא רחוב עמוס מאוד.

שני הקאובויס יצאו מהניידת והתחילו לתחקר אנשים של מי המונית הזו, כמובן שהוא לא פיספס אותי והרים לי להנחתה.

השיחה הלכה ככה :

cowboy : שלך המונית ?

אני : לא, למה ?

cowboy : הוא מחנה במקום שאסור

אני : ואיפה שאתה מחנה זה מותר ?

cowboy : מה אתה רוצה שאני יעשה ?

אני : את התפקיד שלך, תגרום שלא יהיו הפרעות לתנועה, מה שבטוח, אתה לא אמור להפריע לה בעצמך

cowboy : (תפס קריזה) חביבי , סע סע מפה

אני : סע אתה, אתה מפריע לתנועה הרבה יותר מהמונית

cowboy : טוב יאללה, סע , בא לך להגיש תלונה, תגיש

אני : וואלה רעיון מצויין, (רשמתי את מס' הניידת ואת שם השוטר ) , למרות שהחברים שלך שיסתכלו על התלונה הזו בטוח מפריעים לה אפילו יותר ממך.

cowboy : אין בעיה

אני : רק תזכור שהתפקיד שלך זה לא לתת דו"חות אלה לדאוג לכך שהתנועה תזרום טוב יותר

ברגע זה הקהל קרא בשמי וזרק פרחים לקוליסאום, אני הלכתי לי ליעדי בעצב שאמר ששום דבר לא ישתנה , כנראה אף פעם.

מיותר לציין ששני מטר מאחור , בדיוק באותו מפרץ היה המון מקום לחנייה.

הרבה אנשים ששמעו את הסיפור אמרו לי שאני משוגע , לא אמור להתעסק איתם ובמזל הם לא עשו לי כלום , זה מה שממש מעציב אותי , אנשים שוכחים שתפקיד המשטרה זה לשרת את האזרחים, לא את החוק.

:mm_yeah:

בשביל הכיף הייתי הולך להגיש תלונה .

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אנשים, לא צריך ללכת לשום מקום. צריך רק לשלוח פקס (תשמרו בWORD, ורק תשנו את השם והעבירה).

פקס מח"ש: 5412469 02

אפשר, מותר וכדאי להעביר את המספר הזה לכל מי שאתם מכירים. לחיצה קטנה במחשב, ולשוטר נפתח תיק במח"ש. (אזהרה, עיכוב בדרגה, עונש כספי. אלו העונשים הרגילים).

אף אחד לא מעל לחוק !

פורסם

גם אני לא פעם לא פעמים ,ראתי או ניידת או בילוש שעומד בפקק אם פרצוף עייף ומעוצבן שם ז**ן :!: מדליק צ"קלקה עולה למדרכה או לאי תנועה וממשיכה בדרכה...

פורסם

במידה ואני רוצה להגיש תלונה על ניידת שנוסעת לא כחוק, מהו נוסח התלונה שעלי לשלוח למח"ש, ואילו פרטים אני צריך?

פורסם

"משוגע" :!::!::!:

ככה חברה שלי קראה לי לפני מספר חודשים...

מקרה שהיה כך היה.

אני וחברתי חוזרים בלילה גשום אחרי בילוי. נוסעים בהרצליה ברח' הבריגדה היהודית (למי שלא מכיר זה הרחוב ממחלף כפר שמריהו מזרחה לכיוון רעננה).

בשלב מסויים ברח' יש עליה ואחריה מיד ירידה כך ששדה הראיה מוגבל.

כמובן שבגלל ששדה הראיה מוגבל מרחוק אותה ירידה הפכה למקום מועדף ע"י שוטרי משטרת הרצליה למארבי בדיקת רשיונות.

בעודי נוסע בעליה אני מתחיל להאט כי אני מכיר כבר את המארבים שלהם. אבל הפעם השוטר הגדיל לעשות, הוא חסם עם הניידת שלו את אחד הנתיבים במקום מאוד מסוכן מיד אחרי שיא העליה והוא עומד לפניה על קו ההפרדה במקום כזה שלא משאיר הרבה מקום לתימרון.

גומר את שיא העליה, קולט את השוטר, מתחיל לבלום בלימה בינונית, המכונית מאחורי חורקת בלמים (להזכירכם כביש טוב) כי היא לא מוכנה להפרעה בתנועה ו......זהו. לא קרה כלום. לא קרה כלום.

כולם ממשיכים לנסוע ומקללים בלב את השוטר. אני מרגיש שאני לא יכול לשתוק.....אז עצרתי את האוטו במפרץ קטן אחרי הניידת (במקום שהוא היה אמור לשים את הניידת המרופטת שלו) יוצא מהאוטו וניגש אל השוטר.

אני: "תסלח לי אדון שוטר שאני מפריע לך לעבוד, אבל אתה לא חושב שהמחסום שהקמת פה קצת מסכן אותך ואת הנהגים בכביש?"

שוטר:"לא, מה הבעיה?"

אני:"הבעיה היא שהכביש רטוב וגורם ההפתעה שלך מוצלח מדי, אנשים עלולים להיבהל ולדרוס אותך או לגרום לתאונה"

שוטר:"לקחתי לתשומת ליבי, עכשיו שיהיה לך לילה טוב"

כמובן שהלכתי, לא היה לי כוח לבזבז זמן על אזנים ערלות. חברה שלי הסתכלה עלי באותו רגע כאילו אני משוגע (טוב היא לא הכירה אותי אז...). מאז הפכתי מודל לחיקוי בשבילה בכל מה שנוגע להתנהגות כלפי שוטרים, היא כבר לא מפחדת מהם ולא חוששת להביא את דעתה עליהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אצלי זה תחביב להעיר לשוטרים על הקטעים האלה.

לשוטרים מותר אמנם לעבור עבירות במסגרת מילוי תפקידם, אבל אך ורק אם זה אכן הכרחי למילוי תפקידם.

פעם אחת הייתי באיזה טייקאווי סיני, ופתאום מישהו בא מבחוץ וצועק שמישהו מקבל דו"ח בחוץ על חניה כפולה.

ההיא רצה החוצה ומזיזה את האוטו לחניה הפנויה 10 מטר משם, והשוטרים ממשיכים לרשום את הדו"ח ממילא.

בינתיים אני רואה שגם השוטרים העמידו את הניידת בחניה כפולה וגורמים הפרעה ממשית ומסוכנת לתנועה.

אז ניגשתי לקצין שהיה במקום, והצעת לו להזיז את הניידת למקום אחר כי הוא גורם הפרעה.

הקאוובוי היה בקטע של כבוד, ושאזרח מושתן לא יגיד לו מה לעשות, והגעתי לויכוח צעקני איתו.

בינתיים שני השוטרים האחרים שעמדו בצד נכנסו לניידת והזיזו אותו מנתיב הנסיעה והצילו את הכבוד של הקצין.

פעם אחרת ראיתי ניידת עומדת באמצע נתיב נסיעה בכביש עם מסלול אחד בכל כיוון, וממלאים דו"ח פעולה. עצרתי לידם והצעתי להם להזיז את הניידת כי הם מפריעים לתנועה.

התשובה: "אנחנו בתפקיד"

אני: "אתם ממלאים דו"ח פעולה. אתם יכולים לעשות את זה כאן בצד (10 מ' משם היה מגרש חניה ריק)."

הם לא עשו סימנים שהם מתכוונים לזוז.

רק אחרי שהצגתי את עצמי כמתנדב במתנ"א הם טרחו להזיז את הניידת מהכביש.

בקיצור, כעובר אורח אני אף פעם לא מוותר על מריבה קטנה עם שוטרים שגורמים הפרעה לשחרור קיטור, ולא חסרות הזדמנויות!!

מצד שני, אף פעם לא טרחתי להתלונן, למרות שרשמתי פרטים חלק מהפעמים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...