Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על השנים של 95-98 פחות או יותר.

הדבר מתייחס לעלויות אחזקה\ביטוחים, איך המצב שלהם על הכביש, ז"א אמינות יחסית וכמה קל למצוא אחת שמורה, בעיקר. אם האוטו נוח, מהיר, חזק מספיק בשבילי אני כבר אחליט לבד (אני מנסה לצמצם לכמה שפחות שאלות שנטחנו כאן).

מיפאניות ישנות אני יורד (הונדה, מיצובישי) הביטוחים לא בפרופורציות ומגיעים לסכומים שערורתיים, במיוחד לנהג חדש.

מה לעשות, הונדה+נהג חדש מבחינת הביטוח המקיף זה לא ממש הולך. ואני מוכן לקנות רכב שיהיה לי לא קשה לבטח בלבד, ובמחיר הגיוני.

אז ההגיון אומר, האצ'בק מהמודלים החדשים יותר.

אז איזו עדיפה? אולי בכלל יש אחת שעדיפה על שלושתן?

כמו שאמרתי, ביטוחים\אחזקה\ביקוש והצע.

תודה לכולם.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוסי, אתה חייב להבין, גרמני זה דבר יקר לתחזוקה, בין אם זה גרמני מזוייף (סיאט) לבין אם זה גרמני אמיתי (גולף).

אני אישית במקרה הנוכחי שלך הייתי הולך על 306, למרות שאני לא מבין את הבחירה הזאת, אתה מדבר על אוטו של 30 אלף בערך, נכנס לך לתקציב אימפרזה (מי שרוצה לקרוא לה גראנד לאונה, שילך ישן על האף בבקשה).

מה שבטוח בטוח: האמינות שלה, תחזיר לך את הכסף שאולי תשלם יותר בביטוח, הכל מתקזז, לאוטו אחד יש ביטוח יותר יקר, והוא אמין, לאוטו אחר יש ביטוח זול אבל פק"ל מוסכים, הכל מתקזז, לכאן או לכאן...

לא מדובר ברכב של מליון ש"ח, אתה סתם נכנס לסרטים עם עצמך, תקנה את האוטו שהלב שלך רוצה, אוטו שלא תגיד "מיציתי" בעוד שנה, כי כסף בא והולך, בחיים צריכים להנות.

בכל מקרה, במצב שלך הייתי לוקח אמפרזה מבחינת הכסף

אתה כ"כ לא רוצה ? תיקח 306 ותתפלל לכל מי שרק אפשר שתיפול איתה טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

306!

מבחינת הנאה מנהיגה היא מכל כל המכוניות שציינת, מבחינת נוחות היא מעל כל המכוניות שציינת, אבל! ואני מדגיש אבל, פיג'ו אוהבים לייצר מנועים חלשים, אני ממליץ לך שתחפש 1600 ידנית-האוטו לא יהיה טיל וגם לא יהיה אימפרזה אבל הוא יהיה מספיק זריז בשבילך.

באמת אוטו נוח ומהנה לנהיגה, וכמו שמישהו כבר אמר בדפי הפורום(ואני כבעל 306 מסכים עם דבריו) זה אוטו לסיבובים! ההגה המצויין שמתקשר עם הנהג פשוט נהדר, ומתלה אחורי עוקב (שגם זה יש בגולף) גורמים למכונית להנות מאחיזה מצויינת בסיבובים.

שכחתי לציין שמבחינת אמינות, אם תמצא מישהו שהאוטו טופל אצלו בקביעות בזמנים של הטיפולים אתה לא צריך לדאוג מתקלות,האוטו לא עושה בעיות מיוחדות

פורסם
306!

מבחינת הנאה מנהיגה היא מכל כל המכוניות שציינת, מבחינת נוחות היא מעל כל המכוניות שציינת, אבל! ואני מדגיש אבל, פיג'ו אוהבים לייצר מנועים חלשים, אני ממליץ לך שתחפש 1600 ידנית-האוטו לא יהיה טיל וגם לא יהיה אימפרזה אבל הוא יהיה מספיק זריז בשבילך.

באמת אוטו נוח ומהנה לנהיגה, וכמו שמישהו כבר אמר בדפי הפורום(ואני כבעל 306 מסכים עם דבריו) זה אוטו לסיבובים! ההגה המצויין שמתקשר עם הנהג פשוט נהדר, ומתלה אחורי עוקב (שגם זה יש בגולף) גורמים למכונית להנות מאחיזה מצויינת בסיבובים.

שכחתי לציין שמבחינת אמינות, אם תמצא מישהו שהאוטו טופל אצלו בקביעות בזמנים של הטיפולים אתה לא צריך לדאוג מתקלות,האוטו לא עושה בעיות מיוחדות

כל מילה נוספת מיותרת !

גם אני בעד ה306 :mm_yeah:

יוגב

פורסם

שלום יוסי,

אומנם בשמי רשום 106, אבל אני בעליה של 306XSI 5 דלתות 97', וזו המכונית השניה מאותו סוג שאני מחזיק ב 8 חודשים האחרונים (הראשונה נהרגה ע"י אישה).

אני מחזק את מה שאמרו קודמיי, אציין רק שמבחינת מוסך ועלויות אחזקה שוטפות לא ביקרתי במוסך (ואין לי כוונה לעשות כן...אלא לטיפולים) עם הרכב ב 8 החודשים הללו מ ל ב ד פדאנטיות שלי לדברים שלא יכולתי לעשות לבד....אז פניתי למומחים.

מנקודת המבט שלי עם מכונית כזו:

זריזות, נסיעה נעימה, תקשורת נהג-רכב מעולה...ועוד.

שיהיה בהצלחה,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

אני מדבר בסביבות ה24 אלף. 30 זה כבר גבוה מדיי.

האימפרזות שנכנסות לי לתקציב הן הספרטניות. אלה שכתוב להם בפירוט של המחירון בתור תוספות "מזגן והגה כוח".

מה גם שלרכבים חדשים יותר יש 2 כריות אוויר (גולף, 306, איביזה) וחוץ מזה המכונית בטח יותר בטיחותית אני משער.

נדלקתי על הגולף קשה לי להכחיש. 306 זה גם סבבה אוטו מאוד נחמד.

אבל בקשר לגולף. עזבו הכל, אם אני מחפש אחת קל לי למצוא, או שזה סיפור אבוד (כי אני רואה הרבה מהם אצל ערסים צעירים) אז אם אני רוצה זו בעיה למצוא?

גולף גולף ושוב פעם, גולף. למה ? לא יודע, לרכב יש נוכחות על הכביש, הצורה שלו גם מאוד יפה. בשבילי מבחינת עיצוב לפחות, 306 נשמעת מין פשרה.

ואם כבר גולף, אז מה ההבדל בינה לבין הפולו?

תודה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

סה"כ כל החברים כאן שהמליצו על ה 306 כמועדפת צודקים אבל נראה לי שההמלצות נוגעות לפרמטרים שפחות מעניינים אותך לפחות לפי הפניה בהודעה המקורית.

רציתי רק להדגיש שלא כל יפנית בת 10 גוררת תעריפי ביטוח גבוהים ולדוגמה קח את הניסאן סאני או אלמרה, הביטוח המקיף שלהן נמוך מכל יפנית אחרת,הן אמינות ביותר,בשנים הרלבנטיות גם נוחות מהמתחרות היפניות . רכישה של רכב כזה תעלה מבחינת עלויות קבועות כמו 306 אבל חביבי החסכון הוא מול המוסך שבמקרה היפני,בקושי תכיר אותו.

גם סובארו היא אופציה טובה אם כי אעד כמה שידוע לי הביטוח שלה במעט יותר גבוה מהניסאן.

ואני מדגיש,אינני מתייחס כלל להתנהגות כביש,ביצועים או הנאה מהנהיגה כי לא את זה ביקשת אלא עלויות אחזקה ואמינות.

בינתיים ראיתי שבמקביל "נדלקת" על הגולף, סבבה אבל לא מדובר בהכרח באופציה הזולה ביותר...בהצלחה!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יוסי, 306, אתה מוזמן לבחון את הרכב שלי מקרוב.

ובתוך העיר ישנו רכב המוצע מכירה, מבחינה חיצונית הוא נראה טוב, אולי זה הרכב הבא שלך שמחכה.....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

306 זה בור בלי תחתית...

יש לי חבר שהייתה לו בעבר S16 ואחרי שהוא הבין איזה טעות הוא עשה הוא ניפנף אותה האוטו היה במוסך יותר מאשר בכבישים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מאיזה בחינה "בור בלי תחתית"?

לפי דעתי יוסי מתכוון לדגמים "הרגילים" ולא הדגמים הספורטיביים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מיכאל, בכבוד:

אני מבקש, בלי חרטאות "לחבר שלי היה, היה, מוסכים" הכל קשקוש

לחברים שלי היו ג'אסטי, הם קיללו את היום שרק חשבו עליה, אני היו לי 2 גאסטי, אני מקלל 2 ימים: 1. היום שבו הושבתה הראשונה בתאונה מצערת

2. היום שבו נמכרה השניה (נמכרה עקב חוסר שימוש ברכב)...

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד: אל תחיה על שמועות של חברים, אתה לעולם לא יודע מאיזה סוחר הוא קנה את הרכב ומספר לך שהאוטו בובה אבל בעצם זה סתם אוטו שזיינו, בקיצר, אם לא היה לך, אז אל תדבר, אני במקרה גם חבר במועדון PSI, אני מכיר כמה אנשים שם עם S16 ו XSI, שאני מוכן להתערב על זה שהטויוטה שלך עוברת יותר טיפולים משלהם...

אז די להפחיד את הילד, 306 מנוע 1.6 או 1.8 זה אחלה אוטו בעולם, אפשרי למצוא אקזמפלר טוב בלי יותר מידי בעיה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בלי לחשוב פעמיים -306.

אם אתה מחפש את הדגמים ה"משפחתיים" ולא הספורטיביים,לא תיהיה לך בעיה למצוא אחת מאיזה זוג מבוגרים ששמרו עליה כמו על הנכדים שלה.

אור,על מה אתה מדבר שהוצאות המוסכים יתקזזו עם הביטוח הגבוה של היפניות ?

אתה לפעמים מדבר סתם שטויות בטונות.

לא חסרים 306 למכירה במצב מצויין,שמספיק לעשות להם טיפול אחד מקיף (יישור קו),ולתדלק ולנסוע עד לטיפול התקופתי הבא.

אל תשווה את הדגמים המתונים של פז'ו לדגמים הספורטיביים,שלהם מן הסתם אמינות נמוכה יותר,בלאי גבוה יותר וכו'.

אתה לא יכול לצפות לקנות רכב שנמצא באיזור ה-10 שנים על הכביש,ולצפות שיתנהג כמו חדש (אם היית מפנים את זה,כנראה שמזמן כבר היתה לך 106 XSI\ראלי שאתה מחפש כבר 15 שנה).

ולפותח השרשור,חפש לך 306,ניתן למצוא הרבה ועם ידיים נמוכות,וקילומטראז' נורמלי.

קח לבדיקה,תוריד על מה שאפשר,תעשה יישור קו כמו שצריך,וסע לשלום.

דגם מומלץ- 1.6 ידני,זה הדגם שייתן לך את הפשרה הטובה ביותר של אמינות,ביצועים,חסכוניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...