Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מצטער שהשאלה שלי גרמה לויכוח הזה בינכם........

בקשר לשאלה של בני אז האוטו זה אפלאוז 92 ידני אחרי הגלפת שמן גיר

ולזה שכתב מעלי שזאת בעיה ידוע באפלאוז ואין מה לעשות.......יש מה לעשות!

אז מה אתם אומרים זה רק למתוח כבל קלאץ? כי לא ממש קיבלתי תשובה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל איך יכול להיות שהכל בסדר אם יש לו חריקה?

לרוורס אין סינכרון ובגלל זה תיתכן חריקה, לעומת זה בשאר ההילוכים חריקה יכולה להעיד על סינכרון לא תקין ועוד כל מיני בעיות אחרות, בעיה יש אם תרצה או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור שיש בעיה אבל לא בטוח שהיא בקלאץ! ואת זה מה שהצעתי אמור להגיד, אם הקלאץ בסדר או לא! אם הוא בסדר אז הבעיה בגיר...

אם מחכים דקה עם קלאץ' לחוץ בניוטרל ומנסים להכניס לרוורס ועדיין שומעים את הגלגלי שיניים, זאת אומרת שהקלאץ' לא מפריד! אם לא שומעים, זאת אומרת שהקלאץ בסדר גמור כי הוא לא סובב את הגיר!

זה כל כך פשוט. ולא מצריך תשלום למוסכניקים...

פורסם

אני לא מבין למה להציע לאנשים לדפוק את האוטו כל פעם מחדש אם הקלאץ מחליק שמים לב בנסיעה.

צריך לדעת דבר מה אבל לא בעיה לשים לב אני לא מבין איזה סיפוק יש לכם בזריקת קלאץ עם אמברקס וטחינה של המכלולים....

פורסם

תגיד, מה, לא הבנת מה שאמרתי??

איזה זריקת קלאץ'? מי דיבר על קלאץ' מחליק??

אין לך הבנת הנקרא? קלאץ' תמיד לחוץ! אף אחד לא עושה פה נזק אף אחד לא זורק קלאץ' עם ארמברקס! מה קורה לך תקרא קצת מה שכתבתי, מישהו הציע לו לעשות נזק?כתבתי במפורש קלאץ' תמיד לחוץ! שמעת אותי אומר לזרוק קלאץ' ?

אתה פשוט לא יודע לקרוא, סליחה אבל שלוש פעמים אני מסביר ואתה עדיין לא מבין.!

פורסם

ארזארז בדקתי וזה ניכנס לרוורס בלי בעיה כמה פעמים שאני רוצה כאשר הקלאץ לחוץ בלי בעיה.....

רק בנסיעה במעבר בהילוך שלישי גם למעלה גם למטה יש חיכוך זמן העברת הידית....אחרי הכנסת הידית ההילוך נוסע בסדר החיכוך מורגש רק בזמן העברת הידית להילוך 3 או מימנו.

פורסם
ארזארז בדקתי וזה ניכנס לרוורס בלי בעיה כמה פעמים שאני רוצה כאשר הקלאץ לחוץ בלי בעיה.....

יופי אז הקלאץ' מפריד מצויין, אל תתעסק איתו, זה בעיה אחרת. ניסית להעביר הילוכים בלי לעזוב לגמרי גז? זה עדיין עשה רעש של גלגלי שיניים?

(ברור שיש אצלך בעיה, אבל לא הייתי רץ לפרק גיר בגלל שאיזה מוסכניק אמר לי, תנסה להעביר הילוכים בצורה אחרת וזה יתן לך עוד הרבההה זמן לחיות עם הגיר)

פורסם

אני חושב שכן

מה שמרגיז זה שכל פעם שאני רוצה לבלום את האוטו עם ההילוכים ומוריד לשלישי אז יש את החיכוך הזה ואני לא יכול להכניס במהרות שאני רוצה לבלום ממנה.

פורסם

ארז צודק חברה סליחה שאני מתערב הבדיקה שלו היא במקום,

לפי מה שתואר אחרי הבדיקה שאמר לך ארז אכן הוא צדק הקלץ תקין ומפריד מצויין!

הבעיה בסינכרון הילוך שלישי, בשביל לטפל בעניין צריך לעשות שיפוץ גיר

אפשר לפני שאתה שוליח את הגיר לשיפוץ לנסות עוד דבר

קודם כל איזה שמן סמת!!! צריך 80W/90 פול סינטטי אם לא אכן יהיו בעיות בקשיים בהחלפת הילוכים

אם סמת שמן סנטטי מציע לסים תוסף לגיר כמו של motorix התיובה, אחרי נסיון זה עוזר :-P

פורסם

בשביל לבלום מכונית פרטית משתמשים בבלמים. ביכולת הבלימה של המנוע משתמשים לצורך שמירה על המהירות במורד ולא לצורך האטה. אם היית שומע את העיצה הזו קודם, אז אולי טבעת הסינכרון בהילוך השלישי היתה עדיין תקינה.

פורסם

שמתי את השמן של המוסך...קשה י להאמין שזה סינטטי...לאחר ההחלפה השנוי היה לטובה כי עד אז אם אני לא טועה נסעתי על השמן המקורי. אתה חושב שהשמן שהחליפו לי יכול היה לגרום לבעיה? הרי הוא מיועד לתיבת הילוכים לא?

פורסם

טוב תנסה לעבוד עם "דאבל קלאץ'"!

כשאתה מוריד הילוך תעשה את זה עם דאבל קלאץ....

לפני זה תנסה כמה פעמים להעביר הילוכים בזריזות בלי לעזוב גז לגמרי....

אישית, למרות שזה נוגד את האינטרסים של בעלי המוסכים פה, כשלי זה היה במגנום, ב250K מוסכניקים ישר קפצו תחליף גיר תחליף גיר! מעולם לא החלפתי אותו והוא הגיע לחצי מיליון. לומדים לחיות איתו (לדעתי!!!!) ולומדים להעביר ככה שלא יהיה רעשים.

יותר מזה תשאל מכונאים...... מה שכן בטוח זה שהקלאץ שלך בסדר.

פורסם

שכחתי להזכיר שיש את החיכוך רק בנסיעה בעמידה במקום ניכנס חופשי...וגם זה לא קורה בכל מהירות,זה קורה יותר בגבוהות.

ואזרז אני לא רוצה לחיות עם זה אני רוצה לסדר את זה אז בבקשה תגבשו מסקנה לגבי התקלה שלי :-)

תודה

• תוכן חדש...