Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום בסקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פאבריט עכשיו אני לא רוצהלהתקין מערכת מממש יקרה. עכשיו חשבתי האם כדי להתקין מערכת טובה במחיר סביר ולאטום את כל האוטו בדיינמאט או שלאטום רק דלתות ובגאז' ולשים מערכת יותר טובה...?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

האיטום (האורגינלי) בסקודה פאבוריט גרוע מאוד. לאטום את הרכב יעלה לך כמה אלפי שקלים, דעתי, חכה עם הפרוייקט עד שתקנה רכב ראוי - עם הרכב הזה לא תקבל בחזרה אפילו חלק מזערי מההשקעה שתהיה רבה מאד יחסית לערך הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תאטום רק דלתות קידמיות ובגאג'. איטום של שאר חלקי הרכב יהיה הרבה פחות אפקטיבי ולא שווה להשקיע בזה כסף , את הכסף תשקיע ברכיבים...

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האיטום והרכיבים לא עולים לי הרבה כסף כמו שאתם חושבים

השאלה פה אם באמת כדי להשקיע באיטום כללי של האוטו או רק חלק?!

האוטו בזמן הקרוב לא עומד להתחלף ככה שהרעיון להחליף לא טוב...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אני לא מבין את כל ההמלצות של כל אחד פה להחליף רכבים כמו גרביים...

זה הרכב שיש לבחור אז למה להמליץ לו להחליף? אם אתם משלמים גם אני מחליף את הרכב שלי .

אין שום מניעה לאטום את הרכב, ותתפלאו לתוצאות.

מי שמכיר קצת סקודה יודע שהבעיה היחידה בסקודה היא שהפח ישר.

מצד שני, הגדולה ברכב הזה שבחצי שעה עבודה אניי מפרק את כולו,ומי שמכיר אותי יודע שאני מדבר אך ורק מנסיון.

לגבי הפח הישר, אז הפתרון באטימת הרכב כולו הוא שפשוט ניתן לצפות את כל מרכב הרכב ע"י חומר איטום, ולאחר מכן לשים ספוג בידוד אקוסטי של 0.5 ס"מ.

כיסויי הדלתות דורשות חיזוק פנימי(בצד הפנימי שפונה לדלת) ע"י פוליאסטר,אפוקסי או כל מקשה אחר,ואז כיסויי הדלתות הופכות ליותר יציבות כי בסה"כ בבסיסם הם עשויות מקרטון דחוס.

ולכן לאחר החיזוק של הדלת מומלץ מעבר לחומר איטום לשים גם ספוג בידוד בין הדלת לבין הכיסוי שלה.

בכל מקרה לגבי הרצפות והגג, אז כנ"ל גם ספוג האיטום בחלקים הללו.

אחרי האיטום צריך להוסיף ספוג בידוד(יש כזה בעובי יחסית דק של 0.5ס"מ והוא עושה את העבודה נהדר).

גם אצלי ברכב זה הפרוייקט הבא, אחרי הבנייה.

לאחר מכן מתקבל איטום כמעט מוחלט, ורק שתדעו שתענוג לעבוד על הרכבים הנ"ל, כל עניין הפירוק ברכב הזה הוא משחק ילדים לעומת רכבים אחרים, ונוחות של עבודה עם חומר אטימה על הרכב היא תענוג יחסית, ואגב כמות חומר האיטום שנדרשת היא פחותה מרכבים אחרים.

ולא ממש מגיעים לכמה אלפים, אפשר לסגור את כל סיפור האיטום, בקיט אחד + גליל ספוג איטום וכל העניין לא ידרוש מעבר ל1500 ש"ח כולל כל החומרים המקשים לכיסויי הדלתות.

under construction..

פורסם

לדעתי יותר חשוב להשקיע בסט קדמי מעולה מאשר איטום דלתות אחוריות , רצפה ותקרה של רכב . הייתי מתעל את התקציב הזה לרמקולים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התגובות המהירות....

אני פשוט לא רוצה לשים מערכת יקרה מאוד כי אני מפחד שיגנבו לי אותה... אז חשבתי

אם אני משקיע באיטום אז מערכת סבירה ת'ספיק. וכמו שאמרתי שהמחירים של הרכיבים

עולים לי זול...

עוד שאלה איזה רכיבים הייתם ממליצים לי להרכיב באוטו!?

לא יודע איך להגיד לכם ת'תקציב כי זה לא מחירי חנות

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אתה חייב איכשהו להגדיר תקציב , ומעבר לזה לנסות להסביר מה אתה מחפש .. אחרת יהיה מאוד לא יעיל לעזור לך.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
לדעתי יותר חשוב להשקיע בסט קדמי מעולה מאשר איטום דלתות אחוריות , רצפה ותקרה של רכב . הייתי מתעל את התקציב הזה לרמקולים .

לא התכוונתי ספציפית שהוא יעשה את זה...לא באופן כללי כיצד.

בכל מקרה, גם אני מסכים שאיטום 2 הדלתות הקדמיות בשילוב של קומפוננט ברמה יותר גבוהה שווה יותר מאשר איטום כולל וסט בינוני.

וכך גם אני ממליץ.

כמובן ברגע שהוא יכנס תקציב אוכל להמליץ באופן יותר פרטני.

under construction..

פורסם

בוא נגיד שהתקציב הוא 10k שוב אני לא יכול להגיד תקציב מדויק בגלל שהמחירים

הם לא מחירי חנות. אני מחפש פחות רעש יותר איכות אבל לשלב את שתייהם גם אפשר

יותר לכיוון ה-sq

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אם אמרת שאתה קונה לא במחירי חנות = יש לך קשרים בתחום אז למה אתה בדיוק צריך המלצה?

שתראה מה אתה יכול לקנות אני אוכל לתת חוות דעת אבל ככה באוויר אני לא בדיוק יודע מה אתה רוצה..

under construction..

פורסם

אז אני אמרתי שהתקציב עומד על 10k...

יש לי קשרים אבל זה לא קשור אני רוצה לראות איזה מערכת הייתם מציאים לי להתקין

בתקציב של 10 אלף...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

מה היא אמורה לכלול?

איזה פריטים יש לך?

מה אתה מחפש בדיוק מבחינת סאונד?

התקציב כולל התקנה?

התקציב כולל חיווט?

התקציב כולל בניה ואיטום?

ולגבי המחירים, אז אם אני לא יודע בכמה אתה קונה כל דבר אז זה קצת קשה להמליץ, כי אם לדוגמא אתה קונה את הפריטים ב30% פחות אז אני ימליץ לך על מערכת בערך של 13K, ואם זה מדובר במחירי שוק אז אני אמליץ בהתאם...

under construction..

• תוכן חדש...