Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מי יכול לומר לי מה מחליפים בטיפול הזה ? יש רכב של קרובת משפחה שלא ממש טופל בשנתיים

האחרונות - אז אני רוצה לעשות את מה שנדרש - כעת.

אם משהו יוכל לומר לי מה העלות הצפויה ? אילו חלפים נדרשים ? האם יש צורך דחוף להחליף טיימיג או

שלחכות עם זה ? - ולגבי טיימיג - רק היבואן עושה זאת נכון ?

דרך אגב - לרכב פולו 1600 בנזין - איזה סוג שמן מנוע נדרש ?

אודה למשיבים

דרור

פורסם

דרך אגב, הרגע דיברתי עם צ'מפון מוטורס לגבי מחיר הטיפול אצלם - החלפת רצועת טימינג 1150 ש"ח כולל מע"מ

והחלפת פילטרים ,החלפת שמן , ומצתים - 880 ש"ח כול מע"מ :shock:

נשמע לי שוד לאור יום - מה דעתכם ?

פורסם

רציתי לעדכן -

קיבלתי הצעה אחרת ממוסך רציני - החלפת טיימינג - 600+ מעמ

והחלפת הפילטרים מקוריים ושמן מנוע ומצתים ופילטר אוויר -תחליפי אך מאיכות טובה - ב400 + מע"מ

פורסם

תראה : אם הרכב שנתיים מוזנח אני מציא ליישר לו את הקו עד הסוף יעלה קצת יותר אבל שווה את זה :

טיימינג (כלל מותחן!!...חשוב מאוד...שהמותחן לא יתפס וילך לך ראש מנוע חבל....)

רצועת אביזרים

פלאגים

פילטר שמן \ שמן

פילטר אוויר

פילטר דלק

נוזל בלמים

נוזל קירור

תבדוק על הדרך שרפידות הבלימה במצב טוב, ואת מפלס הגה הכח.....

וזהו.....סע לשלום

פורסם

אם לא ידוע מתי הוחלפה משאבת מים , ומחליפים רצועת טיימינג , כדאי מאוד מאוד מאוד

להחליף גם משאבת מים על הדרך .

פורסם
תראה : אם הרכב שנתיים מוזנח אני מציא ליישר לו את הקו עד הסוף יעלה קצת יותר אבל שווה את זה :

טיימינג (כלל מותחן!!...חשוב מאוד...שהמותחן לא יתפס וילך לך ראש מנוע חבל....)

רצועת אביזרים

פלאגים

פילטר שמן \ שמן

פילטר אוויר

פילטר דלק

נוזל בלמים

נוזל קירור

תבדוק על הדרך שרפידות הבלימה במצב טוב, ואת מפלס הגה הכח.....

וזהו.....סע לשלום

מה זה בדיוק מותחן ? כמה זה אמור להוסיף במחיר לדעתך ?

פורסם

אורן אל תהיה בטוח בקשר למחיר - מה גם שמותחן זה לא "הגבר הזה שהחגורה מסובבת" זה נקרא "פולי" מותחן זה גלגל חלק שבא מהחלק החיצוני של רצועת התזמון להבדיל מהשאר שבאים מהפנימי (כדי לקבל תזמון ע"י השיניים) תפקידו להפעיל לחץ קבוע על החלק החיצוני של החגורה ובכך לשמר מתיחה תמידית...כדי שלא יקפצו שיניים !!

בVW בדרך כלל יש צמד מותחנים שמחיריהם באיזור ה400 שקל

אם יש גם בוכנת לחץ והיא אינה תקינה מחירה הוא 900 שקל + מע"מ (ללקוח הרגיל :D)

בקיצור, המחיר שקיבלת בצ'מפיון הוא כולל את המובילים סביר להניח.....(אני חושב שהם לא מחליפים טיימינג בלי להחליף את המוביל....) תוודא במוסך השני שהוא מחליף את המובילים ואם לא אז שיתן לך הצעת מחיר חדשה כלל מובילים !!....החלפת טיימינג ללא מוביל = סכנה ! = מוביל נתקע = רצועה קרועה = ראש מנוע הלך במקרה הטוב...במקרה הרע מנוע !

• תוכן חדש...